reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dieta nazywa się Kolonoskopia słynnego dr Zajrzyjmi. W. Rzyć ;-)

Matko wlewam w siebie dopiero 4 szklankę tego płynu i już mnie wstręt ogarnia... brrr:-:)-:)-(

oj poczułam pierwsze, nazwijmy to, motylki w brzuchu;-)

reklama
Rysica ta promocja była miesiąc temu i wówczas obkupiłam się aż do rozmiaru 92:DD Body, spodenki itp. Nie mam pojęcia czy teraz jest, ale co jakiś czas organizują takie wyprzedaże.
Co do lata to ja kocham zakładać body, bo wygodne, ale pamiętam jak sąsiadka latem swojej wówczas 9 mies. córce zakładała tylko pampersa i koszulkę. Uważam to za bardzo wygodne rozwiązanie i na pewno latem będę tak robić:) A w wielkie upały tylko pampers, albo i bez:p

Josie dzięki za info o zakupie na amazonie, bo nie raz oglądałam tam coś ciekawego, ale nie domyślałam się, że w taki prosty sposób można dokonać zakupu:D Ten śpiworek jest czaderski!

Agaundpestka dzięki za info o pampersach! A orientujesz się czy promocja dotyczy wszystkich rozmiarów?

Polka dostała prezent: skuter-jeździk Playskool! Jakby ktoś był zainteresowany zakupem o to moja recenzja. Mięciutkie amortyzowane siedzisko, bo na pompowanej piłce. Bardzo wygodna do trzymania kierownica z grzechotką. Jest wyjątkowo stabilny i jak młoda na nim siedzi to nie trzeba jej podtrzymywać. Jak dziecko odpycha się skuterek gra wesołe, za każdym razem inne melodie (można wyłączyć, ale są naprawdę przyjemne). Moja piszczy z radości jak ją sadzam i pcham...niestety jest mała i nie dosięga nóżkami tak, aby móc się samemu odepchnąć (paluszkami dotyka podłogi). Póki co muszę zginać kręgosłup:p Oby szybko urosła, bo inaczej będzie potrzebny ortopeda!
playskool-skuter.jpg1342434671564.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Cz1TLEuwDEs

Załączniki

• playskool-skuter.jpg
    playskool-skuter.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 1342434671564.jpg
    1342434671564.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
hej
wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że u nas noc masakryczna, Niuśka nie spała od 23 do 3.30

wszystkiego najlepszego dla
Gosi - MsMickey

Zosi - Esperanzy

Antosia - Agaundpestki

no i Niuśka mi się obudziła :-:)-:)-:)-:)-(, to sobie posiedziałam i nadrobiłam Was :szok:

kurde gdzieś kiedyś któraś z Was dawała taką fajną tabelę z rozszerzaniem diety malucha i nie mogę tego znaleźć :-(

Ostatnia edycja:
W końcu mam nowy telefon, więc wieczór mam z głowy :-D:-D

No i niestety od dziś z @, więc pewnie jutro będę ledwo żywa!!!

Dieta nazywa się Kolonoskopia słynnego dr Zajrzyjmi. W. Rzyć ;-)

Matko wlewam w siebie dopiero 4 szklankę tego płynu i już mnie wstręt ogarnia... brrr:-:)-:)-(

oj poczułam pierwsze, nazwijmy to, motylki w brzuchu;-)

dasz radę!! ja nie potrzebuje takich zabiegów, żeby czuć "motylki", wystarczy, że dostałam @ i już częstsze spotkania z muszlą :baffled:

hej
wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że u nas noc masakryczna, Niuśka nie spała od 23 do 3.30

oj.... oby ta była lepsza!!

Hej,
przywitalam sie na fb to i tutaj wypada ;-) Dzisiaj wróciliśmy z Polski, Wojtek wyszedł wczoraj pod wieczór ze szpitala. Był to najgorszy pobyt.
Odechcialo mi sie Polski na kilka lat. Na szczęście z Wojtkiem lepiej, jedna doba była kryzysowa ale juz dochodzi do siebie. Teraz my chorujemy ale to juz pól biedy...dalej myśle o teściowej....:(

oczywiscie nic Was nie poczytalam za co przepraszam ale musze dojść do siebie, nerwy powoli mnie opuszczają.

hej,
wrócilam z 2 dzis zakupów w superpharm.
pampki kupione, i masa innych rzeczy. Wniosek jeden - nie umiem oszczedzac

no to pogadalam... dziec sie budzi

reklama
Dzieć już śpi a ja znalazłam o dziwo trochę czasu na BB.

MsMickey- współczuję badania:-( Moim zdaniem nie ma szans na zaniknięcie pokarmu w 1,5 dnia- moja koleżanka z pracy nie karmi już ponad rok i mówi, że jak pierś ściśnie to cośtam zawsze jej poleci:sorry2:. Jak laktacja się zmniejszy to przecież Gocha jedząc na nowo rozhula :tak:

Muńka & za teścia. Kiedy będzie wiadomo co i jak?

Młodak-
podziwiam nową umiejętność. Mój nie uznaje oddawania tego co ma w rękach, jego i już a jak chcę coś to sama sobie mogę wziąć.

Pola trzymajcie się cieplutko, dobrze że już w domu.

Aylin- ja też nie umiem oszczędzać już nawet do tego stopnia że mój D zaczął na zakupy chodzić:sorry2: zamiast mnie:-D

Sunshine
wracacie do PL?

Iwon jak minął wolny od pracy dzień?

Dziewczyny gratuluję wam tych "prawie" ząbków i współczuję nocki choć moja była nie lepsza to ja już przyzwyczajona jestem...

Dzisiejszy dzień był w miarę spokojny i całkiem przyjemny tzn. że coś jest na rzeczy i pewno wkrótce, tzn jutro rozpęta się jakaś tragedia. Ale ja już w czarnych barwach patrzę:shocked2:

Mam problem z żywieniem mojego dziecia, bo on już prawie dorosły jest i z niemowlęctwa wyrasta to pasowałoby by jadł jak na dziecko przystało czyli choć co... a on ma w nosie. Częściowo winą jest tu katar i ogólne choróbsko bo mi dziecko uwsteczniło i odmawia spożywania innych pokarmów niż cyc i słoiczki, no czasem jeszcze na chrupka się skusi. Jak postawię przed nim jakieś jedzenie to jakbym zabawkę mu dała i ani myśli próbować sam jeść- sam to on może co najwyżej chrupkę poza tym bardzo mu pasuje jak się go karmi. Ja wiem, że chłopy to są lenie ale mój to już przewyższa lenistwem wszelkie rekordy...
Nie wiem czy odczekać aż choróbsko minie czy wmuszać normalne jedzenie. Ostatnio jak mu dałam banana to zwymiotował bo za duży kawałek sobie ugryzł:-(

Mogę się jednakże pochwalić nową umiejętnością- moje dziecko na zegerek mówi cyk cyk i pokazuje go palcem. Ale coby tak fajnie nie było, albo jest niezwykle leniwy albo przebiegły i nie ujawnia że wie, że mama to ja...
Aaaa no i zaczynają się nam trochę włosy kręcić:-p na razie tylko za uszkami ale jak ma to po tatusiu to będzie sprężynka...

Ostatnia edycja:
Do góry