Ale naprodukowane
Josie nie wpadłam, żeby dodać pomidory do makaronu ze szpinakiem - dzięki
Sunshine moja też wcina wszystko co jej się da

Dziś dostała barszcz ukraiński, bo widziałam ostatnio w sklepie od 10 mies. (oczywiście dałam tylko 3 fasolki, żeby wzdęć nie było

)
Aylin wątpię, żeby bateryjkę połknęła. Ja zaś wczoraj w kupie znalazłam 2cm twardy plastik i do dziś nie możemy z mężem odkryć skąd go wzięła i jak połknęła!
Kasienka większość przepisów z internetu, tyko je przerabiam po swojemu. A na niektóre dania mam własną intencję twórczą. Amarantus kupuje w Auschan (na półkach ze zdrową żywnością). Mieszkam na Dolnym Śląsku a nie na Pomorzu, więc ryby kupuję tylko mrożone w marketach. Patrzę, aby były łowione na morzu/oceanie (a nie w jakimś basenie hodowlanym) i aby nie miały nic innego w składzie poza rybą i wodą.
Rysica pasztet gerbera indyk, kurczak w każdym supermarkecie. Trzymam 48h w lodówce i dodaję do zupy, kanapki, makaronu itp.
Zaza daj znać co wyszło w posiewie skoro dodatni
Dziewczynki! Przyszedł pchacz
Smoby cotoons wózek na zakupy. Rewelacja! Można zablokować tylko dwa kółka i wówczas jedzie wolno lub wszystkie i wtedy w ogóle sunie. Tak więc sprawuje się jakby miał regulację prędkości

Genialnie sprawdza się na kaflach. Wcale nie jest taki malutki jak się wydawał, młoda cały czas przy nim urzęduje

Na razie zamiast pchać siedzi przy koszu ze zwierzątkami

Ale już pchała i jestem zadowolona, bo nie potyka się o boki, a wózeczek jej nie ucieka. Zwierzątka z genialnego tworzywa gumowo plastikowego, idealne na swędzące dziąsła