reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
aż się boję tej zmiany czasu:D

widzę, że większość dzieci ma włosy - dużo włosów! Moja ma, ale bardzo bardzo mało i rzadziutkie:D O rozczesywaniu czy spineczce nie ma mowy:D

Ja ze zmiana czasu wiążę nadzieję ze pspi do 7.30 i jej tak już zostanie

Moja nie ma duzo.

I przypominam się z konkursem - głosować mozna tylko raz więc proszę te z was które nie głosowały - jeżeli mozecie to zagłosujcie :)

nie bójcie się tak zmiany czasu :) Szymek przyzwyczajał się do nowego czasu jeden dzień :p Ale jest do dobry moment na zmiany w "rozkładzie jazdy" dnia ;)

właśnie gotuję barszcz biały, a potem na spacerek. Monika śpi od 10... coś czuję, że dzisiaj się skończy na jednej drzemce.....

idę wyjmę jej serek z lodówki, żeby się ogrzał, żeby zjadła przed spacerem

Hej baby,

na razie na chwilkę

Rysica w przerwie zerknę do galerii, ależ owszem :-)

Kasiek
soczewicę czerwoną ostatnio kupował mój M., a my robimy najczęściej zakupy w careffurze, auchan, Biedronce albo osiedlowych sklepikach. Jak chcesz, to spytam go dzisiaj gdzie ją upolował ;-)

Dzień dobry. Dziec już smiga po domu a ja pisze z ukrycia bo pn kocha mój telefon i jak go widzi to CHCE.
Iwon bieluch to biały serek taki do.smarowania chleba.
Mój D poszedł go zarejestrować do lekarza ale już dzwonił, że straszna kolejka.
No i mnie znalazł...

:-D:-D:-D

Wpadam właściwie żeby się pochwalić, że mamy już klepnięty fotelik samochodowy :-) Padło na Maxi Cosi Priori. Fajne opinie, przystępna cena, dobra ocena w testach zderzeniowych. Jutro będzie :)

maxi-cosi-priori-sps-car-seat-stone-9420.jpg

Kolor wybierał M. i oczywiście padło na ciemny, bo musi pasować do jego czarnej hondy :rolleyes:

A teraz wózki: waham się pomiędzy baby design sprint i chicco multiway. Który Wam się bardziej podoba? (kurna strasznie się napaliłam na tego multiweya, ale ma nieco gorsze opinie od sprinta)

chicco multiway

chicco.jpg

baby design sprint

70_babydesign_sprint_05_500x500xfff_0db508c5.jpg

Załączniki

• maxi-cosi-priori-sps-car-seat-stone-9420.jpg
    maxi-cosi-priori-sps-car-seat-stone-9420.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 54
  • chicco.jpg
    chicco.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 35
  • 70_babydesign_sprint_05_500x500xfff_0db508c5.jpg
    70_babydesign_sprint_05_500x500xfff_0db508c5.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 38
Przypomniałam się z konkursem a linka nie wkleiłam
Konkursy - Megafoni.pl na Facebooku | Facebook

Iwon - ja też o maxi cosi myślałam - ale jade jeszcze dziecia przymierzyć do fotelika. I fotelik do auta - co by pasował.
Bo mamy dość krótkie pasy na tyle i nie każdy model nam podejdzie.

A wózek - ja kupuje ze względu na wymiary po złozeniu espiro magic. Młodej się podobała jazda wózkiem :) więc nie ma co sie zastanawiać. Parasolki u mnie się nie sprawdzają - na długość nie wchodzą. Chodz któryś mclaren się składał w parasolke i na npół jeszcze - ale cena mnie zabiła. A nikt znajomy nie sprzedaje niestety

Szymek dziś chyba pobił swoj rekord w niespaniu - zaliczył 2 drzemki po 20 minut przy czym druga zakonczyla sie o 14:20. Teraz usypia w lozeczku a ja wreszcie mogę odsapnac.

Iwon ja podobnie jak dziewczyny kupilabym fotelik używany ale tylko od znajomego.
A wozek to bardziej baby design sprit mi się podoba.

No i zasnał :)))))

Ale puchy pewnie wszystkie już w kuchni przygotowania do świąt robią:laugh2:

Lekarka posprawdzała KJ i dostaliśmy Jakąś zawiesinę do picia, i dwa rodzaje bakterii :eek: dicoflor i costam czego nazwy nie pamiętam.

Zmykam się wykąpać bo moje dziecko raczyło mnie obsikać i muszę to z siebie zmyć:confused2:

Jestem! :-)
Ktoś narozrabiał? Jakiś karny kutasik? :cool2:

Nadal brak weny do czegokolwiek :confused2: Obiecali, że na święta będzie cieplej i du.pa :-(
W ogóle nie czuję tych świąt. Nic jeszcze nie mam zrobione...

Tak jak ktoś niedawno napisał - jak się przez jakiś czas nie udziela, to później ciężko się wbić z powrotem :sorry:

reklama
Pamka to oby szybko Królowi minęły te kupska teraz.

Maćku wbijaj się jakoś.
A jak żadna nie reflektuje na karnego to ja chętnie przygarne.

Ze świątecznych przygotowan to zrobilam blok czekoladowy na razie.

Do góry