Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szok szok szok!! Teraz kataru brak, choć czasem coś tam jej pocieknie. Może zmiana klimatu tak na nią podziałała.
Muńka - powodzenia w pakowaniuktóry w końcu fotelik kupiliście?? Monika też już marudziła w nosidełku :/ szkoda, bo miałam nadzieję, że dłużej w nim pojeździ! No i fajnie, że z teściem lepiej
![]()
Mogłabym zażyczyć sobie na roczek Gabrysi nowy, tylko nie wiem czy nie poczekać jednak aż wyrośnie z tego. Jak myślisz??Munka- super, ze swieta sie udaly a walowki zazdroszcze, tesciowa dzis odjechala ale walowki nie zostawila![]()
A Gabi napewno bedzie spac dalej, zapewne duzo wrazen bylo to potrzebuje odpoczynku, aaaaa i powodzenia w naprawianiu dziecka![]()
Munka, dobrze, ze teść ok! Kiedy przeprowadzka? Zainspirowałas mnie tym bigosem! Sama zrobię na dniach
Kochane, czy tylko ja tak sie cackam z Peterem? Moja mama robiła wczoraj sniadanie wielkanocne na 10.00 dla 12 osób (z nami 15). Ale ok. 10.00 to pora drzemki małego, wiec przeprosilismy mamę, ze nie bedziemy na 10.00, tylko po drzemce małego. Oczywiscie mama wyluzowana i wyrozumiała, podobnie jak cala rodzina, wiec dla wszystkich było to ok. Tzn. sniadanie zaczeło sie o tej 10.00, a my dojechalismy ok. południa. Nie chcielismy zabierać małego tam na 10.00, bo zaczał by tak marudzic (pora drzemki), byłaby masakra...poza tym prawdopodobnie nie usnąłby tam (wielokrotnie probowalismy i musiało sie skonczyc spacerem, bo nie był w stanie usnąć w domu-oczywiscie moja mama udostepnia nam sypialnie).
Napiszcie jak jest u Was. Tez taka za przeproszeniem pierdelencja, jesli chodzi o dzieciaki??? Tez przekładacie wizyty u znajomych ze wzgledu na drzemke dzieci, czy nie przejmujecie sie tym???
Nasz mały ma starszne problemy z zasypianiem...w domu tez zasypia w dzien np. przez 40min mimo, ze wyglada na bardzo zmeczonego. Dlatego przyjezdzamy do kogos z wizytą po drzemce i wyjezdzamy przed kolejną. Nie jest mozliwa w przypadku Petera taka sytuacja, jak np. na spotkaniu z MsMickey i Munką, ze kochana Gabi usnęła Munce na rekach jak gadałysmy sobie w kuchni, po czym została odłozona na materacyk i sobie spała...
Czy tylko my przejmujemy sie tak tymi drzemkami?
Jutro mam wolne, ale dzień zajety, bo mama ma operacje na jakies nerwy w rece (reka jej dretwiała od dłuzszego czasu). Tzn. po tym zabiegu/operacji zabieram ją juz do domu tego samego dnia...ufffff....oby szybko wydobrzała! no ale przeciez nie ma innej opcji![]()
Muńka cieszę się że święta sie udały i że pojadłaś. Trochę zazdroszczę wam podróżującym gdzieś do rodzin, my nie mamy kogo odwiedzać
Zastanawiam się co z wakacjami robić mam kasę odłożoną i niech się wali i pali ona ma przeznaczenie, ze zabieram małego i babcie na wakacje. Tylko właśnie gdzie czy na tydzień w ciepłe kraje czy lepiej dwa tygodnie spędzić z młodym nad naszym polskim morzem??
Dzięki Dziewczyny! U mnie dodatkowo dochodzi niezła histeria przy zasypianiu...tzn. mały jest padnięty, wiec szykuję butlę, kładziemy go do łóżeczka, on pije mleczko...trze oczka, niemalże odpływa, po czym skonczy butelkę i tak jakby dostał drugie zycie...cos mu się przestawia w tej małej główce i bach na brzuszek, a póżniej za szczebelki i MUSI STANĄĆ! NO MUSI PO PROSTU!!! Wiec konsekwetnie go odkładamy za kazdym razem i tak do skutku...(a ile płaczu przy tym...) tzn. za któryms tam razem juz nie ma siły wstać, wiec usnie...P. juz zaczął liczyć, ile razy z tego wstawania odkłada go do leżenia - dziś 19 razy...no wiec nie mam ochoty robic tego w gościach...![]()
swieta swieta i po swietach ahhh
Nikodem i ja zlapalismy po tej jelitowce jeszcze zapalenie spojowek :| ze sie tak wyraze ... tragikomedia ... oczywiscie zarazilismy jeszcze tesciowa
Muńka jak się czujesz u siebie? :-)
Jak przebiega pacyfikacja G?
a mój pęcherz pełny!!Hej baby,
wpadam jak po ogień, bo mam mnóstwo pracy. A tak na marginesie, to przez najbliższe dwa tygodnie mogę Was trochę zaniedbywać, choć serduchem będę bliskoPiszę nowy projekt, trzymajcie kciuki, żeby się udało
Muńka powodzenia w pakowaniu. Kiedy starujesz?Mój też ostatnio łaknie noszenia na rączkach
A Julo na razie nie wykazuje zbytnio zainteresowania pianinem, dla niego to kolejny pretekst żeby sobie łapkami potrzaskać
![]()
Musze sie pochwalicMoje dziecie w swieta wzielo sie za trening chodzenia
Chodzi bez trzymanki
Najdluzszy dystans ok 3 m zanim pacnal na pupe
No ale zeby nie bylo tak kolorowo, to przy zmianie pieluchy czy przebieraniu znow prezy sie jak przy egzorcyzmach. Na jedzenie tez nie bardzo ma czas. No i teraz prosba: moglybyscie uaktualnic harmonogramy maluszkow na odpowiednim watku? Pliiis
![]()

ale stwoerdzilam ze chybq jednak nie ma co pod sukienke wozka kupowac