reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzień doberek!

wyspałam się, bo młody obudził się o 1.30 zjadł i nie miał zamiaru spać dalej, więc go D zabrał do salonu, jak wrócili to na chwilę sie przebudziłam i spaliśmy sobie w trójkę do rana:-D

Aylin widzę, że temat masz obcykany:-D

Sunshine Iwon Pamka nie wiecie jak ja wam zazdroszczę... moje dziecko woli tatę, jak D wraca z pracy to jest płacz, jak go od razu nie weźmie na ręce, jak wychodzi to też jest płacz, a na mnie nawet nie zwraca uwagi
do babci też rączki wyciąga, a jak mam wrażenie, że jestem mu do niczego niepotrzebna:-(
oczywiście babcia strasznie podkreśla to jak on ją uwielbia, żeby mnie dobić
a D wylatuje z tekstami tak jak przed chwilą na przykład: "zamiast siedzieć przed kompem to byś się z dzieckiem pobawiła, nic dziwnego, że mnie kocha a ciebie nie":-(
co ja robię nie tak, że dziecko za mną nie tęskni, nie płacze? przecież poświęcam mu czas, bawię się z nim, staram się go uczyć różnych rzeczy, karmię go, czytam mu książeczki, przytulam i całuję...
mam doła...

Aylin all inclusive? :wink: Muszę spytać, bo może mnie w nocy najdzie ochota na drineczka przy barze ;)

ależ owszem :)

Zaza - a ty pracujesz czy jesteś w domu z dzieckiem?? Bo moja ma dni mamy i dni taty. i wtedy nie pójdzie do mnie lub analogicznie drze sie na rękach u taty. Ale przewaznie tato rządzi.... do pory spania

witam z rana

u nas fajna pobudka o 7 :D takze rewelacja ;D ale pobudek niezliczona ilosc w nocy ahh nie ma co narzekac

widze ze wczoraj ominelo mnie pijanstwo z Wami ale z mezem chwile spedzilismy bo ciagle sie mijamy

Aga coz jedne dzieci otwarte na swiat inne zamkniete w sobie ... takie typy ":) ja mysle ze te odwazniejsze chyba trudniej wychowywac :p moj tez taki

Iwon patrze na suwaczek z zabkami Julka i wyglada rewelacyjnie ... wszystkie zabki z jednej strony :D tak niestandardowo :D

Zaza potrzebna potrzebna tylko jeszcze nie odczul Twojego braku ...

Aylin niezla z Ciebie barmanka :D:D

Josie MsMickey gratuluje rozgadania :D

reklama
Witam,

Chcialam wczoraj z mężem posiedzieć bo w końcu weekend a tu takie coś mnie ominęło, następnym razem wybiorą bb a mężowi powiem, zeby poszedł razem z dziećmi po 19 spać bo na pewno zmęczony po nockach:-D

Do góry