reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Atinka to ty nas juz pol roku czytasz, wszystko o nas wiesz!!!:))) opowiadaj tu zaraz o sobie i dzieciu!!

A żebyś wiedziała, że wszyyyystko o Was wiem :-):-), np. która już pracuje, a która jescze nie albo która idzie do pracy po macierzyńskim w pn (Rysica:-D) itp.
Wpisałam się na wątku poznajmy się.

reklama
atinka- witaj i nie wstydz sie !

Ide budzic meza i jakis filmik obejrzec razem, bo biedak czekal na mnie a ja jak zwylke na lapku siedze zamiast na nim echhhh.....

josie macie z mężem wesoło ;-) tylko się tam nie pozabijać, znaczy ty jego :-p i zdrówka dla Jasia!!! no i dla ciebie też ;)

atinka o ile dobrze pamiętam to już kiedyś nam pisałaś, że nie masz odwagi się wtrącić... a może to nie ty... w każdym bądź razie WITAJ!!! i pisz nam coś o sobie!

a u mnie dzisiaj znowu akcja z drzemką - młody padł o 17.30, tylko pól godz później niż zwykle, i spał do 18.30, potem był histeryczny płacz, więc go utuliłam i zaczęłam śpiewać "stary niedźwiedź .." i młody zasnął, usiadłam z nim wtulonym w mnie na fotelu, żeby jeszcze chwilę podrzemał i zasnęliśmy oboje :-D potem na kanapie spał aż do 21.30:szok: już jest wykąpany i po mleczku, a tata husta go w huśtawce i liczy na to, że się dziecko zrobi senne:-D

OJedna strona od poludnia :))))
Ja juz wiem czemu moj tak dlugo spal. Wzielo go to co mnie :/ straszny katar ma leci mu ciurkiem a do tego goraczka. On nigdy nie mial goraczki..... Jestem troszke przerazona noca...
Do tego z mezem poszlo dzis na noze. Zmienilam mu haslo na kompie do grania bo chyba by caly weekend przy nim spedzil. No to on mi odcial internet. To ja odpielam router i schowalam w tajemnej skrytce. Jeszcze nie wie bo po odcieciu mi neta poszedl zadowolony spac....
Wiec pisze z komorki... Modlcie sie zebysmy ta noc przezyli

Zdrówka dla Jasia i spokojnej nocy :) a z mężusiem mnie rozbawiłaś :D :D

Agaundpestka - JEDŹ DO KOLEŻANKI!!!!!!!! :-D Zobaczysz, że będzie super :)
Oj będzie bo tam zawsze jest fajnie, kurcze jak ja lubię podróżować :D gdyby nie ta kasa :nerd:
No i 3h w dzien Monia spi to pewnie jej wystarcza jedna drzemka, rosną nam dzieci :)

Ja się położyłam z młodym o 16:30 na pół godzinki o obudziliśmy się o 19tej :-D:-D
Myślę jak jechać z młodym pociągiem w tak daleką drogę czy w dzien czy na noc?

No i jak mam dziś karmi to nikt nie pije:no::wściekła/y:

josie witam w klubie mężów 'groholików'. Mój o 22.00 pobiegł do sąsiada na piweczko i Xbox czy jak to się nazywa:D Ostatnio grali do 3.00 nad ranem!

zaza :D:D to się mąż musi w cierpliwość uzbroić:p

agaundpestka ja piję wodę z cytryną:D Więc zdrówko.

atinka o ile dobrze pamiętam to już kiedyś nam pisałaś, że nie masz odwagi się wtrącić... a może to nie ty... w każdym bądź razie WITAJ!!! i pisz nam coś o sobie!
No dobrą masz pamięć. Ale to było dawno , mala miała kolki, problemy ze spaniem, a ja jeszcze na głowie kilka innych spraw, no i nie było czasu na pisanie. Ale teraz to już całkiem coś innego. Właśnie skończyłam studia (w sumie to dopiero), mała już fajnie śpi w nocy i tak jakoś lepiej, więc może się wciągnę tu do Was:-)

reklama
aga- ja pije bo mezus na kanapie chrapie wiec zdrowko :-D

Wpadlam na chwilke powiedziec, ze nie udalo mi sie meza dobudzic wiec ide do Greya :-D a co ten przynajmniej mnie zaspokoji :-D:-D:-D

Do jutra ;-)

Do góry