reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Zaza - no coś Ty, nic się nie poprawiło, mam info na bieżąco :p niestety jest coraz gorzej! chociaż jutrzejszy dzień będzie lajtowy, bo pewnie zanim mi podłączą komputer, zanim mi podłączą telefon, to będzie 10 albo 11 :p bo chyba na 9 przychodzi spec do IT, zanim mi zresetują hasło ;P no a później zaległe szkolenia on-line, które się nagromadziły podczas mojej nieobecności...
ale mam stresa coraz większego...

Muńka - a to się nie nazywa bandamka, taka chustka? tylko ta jest malutka, ale chyba moja mama ją tak nazywa

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba jednak akcja zeby, tzn da druga gorna jedynka ktora niby si przebila ale tylko kropeczka jest od tygodnia no i teraz patrze ze cale dziaslo nad nia jest czerwone... Nic nie je lyzeczka od wczoraj. Tylko mleko by pil...

No i widzisz ja durna cały dzień się dziś zastanawiam, co mój taki sfochowany na jedzenie i tylko cyc i cyc, a przy kąpieli wyszło, że cichaczem kolejny ząb wyszedł... Gratuluję Jasiowi ząbka:tak:

Kasiek- proszę o info na temat tych butków co kupiłaś- namiar na sklep lub sprzedawcę potrzebny koniecznie bo jestem na etapie kupna butów KJ.

Rysica-
tulaski będzie dobrze nie łam się:tak:

Moje drogie za 3 tygodnie robię IMPREZĘ URODZINOWĄ dla KJ :tak::tak:

ALe ten czas zapyzia...

Hejka!!

My dziś byliśmy na USG nereczek Gabi i wsio oki, bez zmian. Miedniczka nadal lekko powiększona, ale raczej na 100% to taka jej uroda. Zobaczymy co powie jeszcze nefrolog na wizycie, ale coś czuję, że mimo wszystko będzie chciał nas wysłać na cystografię (oby nie).
Supcio! :tak:
tak szuka pracy z tym u niego nie problem ale problem z tym że zmieniły się przepisy i aby mógł być kierowcą zawodowym musi odświeżyć jakiś tam kurs i od nowa prawko wyrobić, a trwa to około miesiąca :-:)szok::-(

tylko że teraz to już w ogóle go w domu nie będzie jak pójdzie na tiry !!!!!!
To może instruktor na tiry?

Macku hmmm to może usune ...

edek: Macku jakie wrzucilas? Mojego chłopa na otwarty - neva !:p
Hę? :confused:

a "szaliczki"/ chustki ( nie wiem jak to nazwać) takie:

Zobacz załącznik 550600
Ile takie cosio kosztuje? Bo się zastanawiam, czy nie szyć ;-)

ALe ten czas zapyzia...
:szok:

maćku - ok.16zł

Pamka - to ja dołączę do maćku - :szok::szok:

uciekam sleeeeep - muszę się w końcu trochę wyspać!

Ostatnia edycja:
Muńka ja kupiłam wczoraj w Kappahlu takie chustko-szaliki w gwiazdki. Mięciutkie, świetne zapinanie...rewelacja! :)) U nas też była lekka zamiana, ale skoro mocz i posiew czysty to obyło się bez cystografii! Powodzenia u nefrologa:)

Rysica boshe jak ja ci współczuję:((( Miałam wracać od marca i na szczęście wyszło jak wyszło, że zostaje z małą jeszcze do grudnia w domku. Tobie dochodzi jeszcze pobudka o 5.30 i pociągi! Trzymam kciuki i trzymaj się, będzie dobrze!!!

Pamka wybacz zapomniałam, że już o nie pytałaś...SKLEROZA! Kupiłam na Zalando.pl Jeszcze tydzień temu były po 119zł (przesyłka u nich zawsze gratis), a teraz już 209zł! Absorba CHARA - Obuwie do raczkowania - beżowy - Zalando.pl Podają, że buty do raczkowania, ale wg mnie są bardziej do nauki chodzenia (odpowiednia sztuczna, ale mięciutka podeszwa, w środku wyprofilowane, wysokie, porządnie trzymają się na nóżce). Mają też inne piękne buty za 119zł i szczerze polecam, teraz już zamówiłam drugie takie bardziej wiosenno-letnie. W sklepie ceny butów dziecięcy 130-250zł, więc myślę że nie mają cen wygórowanych. Dodam, że zdjęcia idealnie odzwierciedlają prawdziwą rzecz. Rozmiar nie jest zawyżony ani zaniżony.

Ostatnia edycja:
wkleję linka z netu :-D rajtki białe, więc bez szału, a "szaliczki"/ chustki ( nie wiem jak to nazwać) takie:

Zobacz załącznik 550600
Chusteczka na szyje, mamy taką samą od jesieni i super się spisuje.

ALe ten czas zapyzia...
Gratulacje zęba i szok, ze te nasze maluchy roczek kończą :) i co do butów to myślisz jeszcze o takich do raczkowania ja się zastanawiam o pierwszych już normalnych.

Rysica trzymaj się i && za jutro!!

Kasiekz- wlasnie kupilam je w Kappahlu ;-) podobaly mi sie tez takie z motywem marynarskim,ale mąż na mnie spojrzał z miną - po co jej trzy chustki??? :-D Chcialabym jeszcze jedna taką,ale jaśniejszą. Tam była tylko różowa:-/
U Gabi tez mocz i posiewy oki,dlatego licze,ze obędzie sie bez cysto.

Dobra,teraz juz spie.

Atinka czytasz nas od października 2012 i ani razu się nie odezwałaś? :szok:Wow! Ja bym nie dała rady ;-) Miło Cię gościć w naszych skromnych prograch :)

Rysica pewnie już chrapiesz, a zatem spóźnione powodzenia!!! :-)

Baby padam. Więcej nie ogarnę. Cmoki, kocham!

reklama
Ja tez dziś zauważyłam, że cichaczem wyszedł Kubie następny ząbek, jedynym symptomem, ze mogło tak być były 2 lub 3 dni temu specyficzne kupki, ale nic poza tym. Następne mogłyby tez tak wychodzić, nie mam nic przeciwko temu.

Pisałam Wam kiedyś, że kilka domów od nas mieszka kuzyn mojego męża z rodziną> Jego zona była w ciąży i dwa dni temu urodziła SN - dziewczynka miała 58cm i 4430g!!!!!

Do góry