reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

między innymi ;) chociaż zawsze od dziecka miałam zapędy w tę stronę - moim ulubionym zajęciem jak leżałam chora w łóżku było studiowanie ulotek od leków jakie miałam brać ;P

reklama
To naskrobalyscie od popoludnia :szok::-D

Z tego co pamietam bo zapomnialam robic multicytaty :sorry2:

Rysica- tak jak juz pisalam super, ze dzionek sie udal a z tego co piszesz to juz widac ze sie wkrecasz :tak: i dobrze :-) a Moni pierwszy dzien bez mamusi tez wyglada na udany ;-)

Zaza- wspolczuje zlych wiesci :-(

Niespodzianka- mam nadziej, ze sie pogodzicie i ze zmieszcza sie ciuszki Tomcia :tak:

Mlodak- tez tak wlasnie mi sie wydawalo, ze Szymek straszy :-D
Co do zlosliwosci rzeczy martwych to one zawsze sie zgaduja i psuja sie w tym samym czasie :dry:

Iwon- supcio, ze jestes zadowolona z wozka :tak:

Pamka- juz sobie wyobrazilam KJ w tej sytuacji :-D:-D:-D masz z nim wesolo :-D:tak:

Aylin- moja krolika to ma tylko ze sloiczka i to jak dostane w PL sklepie wiec nie pomoge :sorry2:

Munka- smiesznie to musi wygladac, taka rozmowa matki z corka :-D

Josie -i jak tam pektraktacje? udaly sie?

My pierzemy nasze ciuszki w niuni :sorry2: tzn w Fairy non bio albo ariel lub persil ale non bio a plyn do plukania mamy dla niuni Lenor Sensitive a dla nas Lenor zwykly :-)

Po dwoch kawkach nabralam takiego powera,ze ogarnelam cala chate po pracy :szok::-D:szok::-D

No i wszystkie poszły spać :-( Spijcie dobrze ;-)

Niespodzianka na ile lecicie do Polski? Z tego co pamietam to 12-tego, tak? Pracuj, pracuj nad związkiem ;-)

Josie a jak u Was? Mam nadzieje, ze juz wszystko dobrz :tak:

Zaza bardzo mi przykro z powodu cioci :-(

Rysica no to pierwszy dzien masz za sobą, teraz juz z górki ;-)

Tez chyba idę spać, nie chce mi sie ale rano bede znowu miala problem ze wstaniem :-(
Dobranoc

jak ja mam czas i zaglądam, to Wy już lulacie....

Co do proszku - ja piore w dziecinnym Fairy non bio i jeszcze długo będę, albo i cały czas. Mój mąż i dzieciaki mają alergie skórne, ale ten proszek i płyn (Comfort Sensitive) nie uczula ich, wiec nie chcę zmieniać.

Piżamka jest na 2-3 dni, jesli nie zostanie wcześniej przesikana.

Iwon - ja jestem w domku, ale jeden dzień w tyg. (na ogół) idę z Kubą i z mężem do pracy. Od czerwca prawdopodobnie już wrócę, ale tez z Kubą, więc mały tego nie odczuje.

Rysica - super, ze pierwszy dzień juz za Toba i nie był taki zły.

Zaza - bardzo mi przykro z powodu Cioci,

I wszystkiego dobrego dla kolejnych jubilatów!!!!! Jeszcze dwa miesiące i będa imprezy po kolei.

Dzień zaczęłam o 5:30. K zaspał i musiałam zrobić mu kanapki. Potem juz usnąć nie mogłam.

Musze sie pochwalić - mlody dziś na śniadanie pierwszy raz odkąd wyszedł mu zabek zjadł butle!!!!!

reklama
Zamiast pracować to ja BB- no to popłynałam:-D

Oczywiscie podgladalam Was wczoraj i nawet chcialam odpisac, ale z komórki jakos mi nie wychodzi, a stacjonarnego(ew. mobilnego) w domu brak.

Sunshine
- mąz wczoraj wocil do domu, a ja do niego, ze musimy wkoncu neta zalozyc. Pyta : po co? Mówie, że na forum sie odezwalam i mi sie spodobalo:tak:. Na twarzy mojego m pojawil sie szczery, szeroki usmiech:-D i slowa - nie ma sprawy, musimy pomyslec jaki. No a potem zaczelo sie- pytania - jaki mam nik, a co napisalyscie itd. Moze i on sie dolaczy?:szok:

Iwon - faktycznie uczucie dosc dziwne - mam wrazenie ze znam Was od zawsze. Z Wami przezywalam wsystkie wzloty i upadki, smutki i radosci. No a teraz Wy bedziecie przyzywac ze mna - mam nadzieje:unsure:

Ja juz dawno piore ciuchy malego z naszymi. Pizamki zmieniam co 2-3 dni - jak sie nie zapoci.

Rysica gratuluje udanego powrotu
Zaza- wspolczuje
Munka- fajnie z tymi rozmowami. Moj tylko "spiewa". Sprawia mu to niesamowita radosc. Moze stworzycie kiedys duet.:-)
Mlodak - dobrze znowu "normalnie" je

Wracam do pracy

Ostatnia edycja:
Do góry