Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty
No wlasnie modle sie zeby to byly zeby i zeby sie okazalo ze za chwile przejdzie...
Update: zjadl wlasnie moja kanapke z twarozkiem pieprzem i szypiorkiemi dwie rozyczki kalafiora -ostatnia rzecz jaka bym pomyslala ze zje!!!
Dziś Pola pierwszy raz zjada sama cały obiad - nic nie pokrojone. Dostała całe liście szpinaku, cały makaron kukurydziany rurki i dorsza w trzech kawałach. Wszystko pięknie zjadła rączkąPotem spała 2,5 godz.
![]()
haha pewnie że sprzedam a nawet oddam :-)alijenka przegapiłam twój tartak,a to chyba mnie kwalifikuje do okulistyniezłe jaja!!! mojej tesciowej piorun walnął w licznik to tez jej parę tysięcy naliczyło
a jak już masz ten tartak to może byś sprzedała parę desek po kosztach?
![]()

A co to za strony ?tutaj gdzie się przeprowadziłam (takie trochę śląskie strony) to wszystko tylko "zaś" i "ino", a "we wózyku" jest na porządku dziennymi wszyscy mówią "poszlimyby" ( w ogóle jak to się pisze
) i najgorsze jest to, że tym idzie się zarazić
![]()

Ale używam jej tylko w domu -do męża, rodziców , bo do dzieci to mówimy, nie godomy
A na zewnątrz piękna polszczyzna:-)No może czasami jakieś "zaś" lub "ino" się przyplącze