reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zygmunta, ściskam w pasie :-D:-D:-D!!!!!! I poproszę o kawałek bezy!!!!! :rofl2: plisku, plisku, plisku :rofl2::rofl2::rofl2::-D

MsMickey, tylko i wyłącznie octavia! Jezdzę 4 ostatnie lata dwoma ostatnimi modelami i tylko i wylącznie octavia! Są bezawaryjne!

Josie, niejedzenie przejdzie! Relax! Synek mojej przyjaciółki, urodzony 23.05, ostatnio przez ponad tydzień jadł TYLKO I WYŁĄCZNIE mleko...nawet banan, czy chrupek nie przeszedł...zęby...więc cierpliwości Kochana!

Alijenka, to zaszaleliscie z tymi rachunkami ;-)

Rysica dziś dołączy na imprezę??? ;-)

reklama
Wolny wieczór, aaaaaaa..... :-p

A Muńka się zawinęła i tyle się najadłyśmy tortem ;) Pewnie jej mężuś jakieś niespodzianki naszykował ;)

Kifsi hej, hej, fajnie że wpadłaś. Poważnie postarasz się już być zawsze na bieżąco? :-p Pytam, bo każda tak obiecuje i po dwóch postach znowu zonk - przerwa ;-):sorry:

Maćku z tych, które pokazałaś chyba bym wybrała chico albo quatro lili. Ale najlepiej poczytaj opinie w necie, np. tutaj: bangla.pl - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania. Czasem potrafią namieszać w głowie, ale zależy jak do tego podejdziesz ;)

Butterfly niedawno miałam podobny dylemat z fotelikami i kupiliśmy nowy maxi cosi priori. Polecam, bezpieczny, wygodny, przystępna cena. Za większą kwotę - super jest romer king, podpytaj aylin, bo kupiła. Romery to chyba teraz jedne z najbezpieczniejszych fotelików, testy mają na 4. I cieszą się dobrą opinią rodziców. Niestety cena raczej z górnej półki. No i zdecydowanie nowy, używany tylko od zaufanych osób (tak mi dziewczyny podpowiedziały, bo też o to pytałam :-p i tak zrobiłam, kupiłam nowy, bo nikt ze znajomych nie sprzedawał)

Dziewczyny !! jestem jestem!!!! u nas już:

DSC_0415.jpg (drineczki Cuba libre), która chętna na taki????

Jak widzicie w tle Wy :-)

Zaraz torta kroję - ustawiać się w kolejce :-) i proszę mi tu pisać, jaki drin dla której

Załączniki

• DSC_0415.jpg
    DSC_0415.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
Jezdem z piwkiem w ręku! A raczej już pustą szklanką :-(

Jestem z siebie dumna - w końcu się zmotywowałam i poszłąm na zumbę :-)

Dziewczyny nadrobie wieczorem teraz tylko wyraz mojej desperacji: janek nie je nic oprocz mleka od 4 dni!!!! Co mam robic???! No i dlaczego tak????? Na sam widok lyzeczki czy sloiczka odwraca glowe probowalam roznych miejsc, sztuccow naczyvn, 5 sloiczkow w koszu, z mlekiem nie pozwala nic zmieszac znaczy nie je jak podaje z butelki mleko z marchewa np... Pare chrupek moze zjadl, chlebka troche, banana bardzo chetnie. Ale gardzi jakakolwiek postacia warzyw miesa czy jajka. Na sama mysl o karmieniu wstepuja na mnie siodme poty
Oby mu szybko przeszło! :tak:

Moja nie chce pić mleka po południu, więc chyba z niego zrezygnujemy na rzecz kanapki z parówką ;-)

A tak a propo słoiczków - w Stokrotce jest promocja "3 dereki bobovita w cenie 2". I dzisiaj spotkałam kobietę, która miała PÓŁ koszyka tych deserków. A właściwie wózka - bo tak to się nazywa, nie?
Muńka ja się pytam gdzie to ciasto? czekam i czekam ...
... a ja na drina :dry:

A co to za strony ?
No we wózyku ja raczej nie uzywam, a zamiast poszlimyby to bym powiedziała "by my poszli" albo "poszlibymy" - no gwara śląska zobowiązuje:-D:-DAle używam jej tylko w domu -do męża, rodziców , bo do dzieci to mówimy, nie godomy:-DA na zewnątrz piękna polszczyzna:-)No może czasami jakieś "zaś" lub "ino" się przyplącze:-D:-D
W naszych stronach "ino" też często gości. Najbardziej mnie drażni, jak polonoistaka, z którą pracuję tak mówi :eek:
Mój tata jest ciekawym przypadkiem. Mianowice na codzień mówi "normalnie", tzn poprawnie. Natomiast jak dzwoni do kogoś ze swojej rodziny, kto mieszka na wsi to rozmawia po wiejsku ;-)

Muńka no na reszcie :-D to dawaj to "ciasto" - ja poproszę jabłecznik, czyli Żubróweczkę z sokiem jabłkowym:-D

aaaaaa i zapomniałam się pochwalić, że po tych wszystkich mękach w końcu i na reszcie pojawiła nam się ostra krecha a miejscu czekającym na górną lewą jedynkę:-D i dwójka tez juz napiera obok:tak:

Maćku z tych, które pokazałaś chyba bym wybrała chico albo quatro lili. Ale najlepiej poczytaj opinie w necie, np. tutaj: bangla.pl - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania. Czasem potrafią namieszać w głowie, ale zależy jak do tego podejdziesz ;)
Czytałam już co nieco i w sumie wszystkie mają dobre opinie. Pytam Was, bo Wam bardziej ufam (ufu, ufu ;-))

Dziewczyny !! jestem jestem!!!!

Zaraz torta kroję - ustawiać się w kolejce :-) i proszę mi tu pisać, jaki drin dla której
Ja tam wybredna nie jestem. Wypije wszystko co zaproponujesz ;-)

reklama
Do góry