reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

josie - bo dziś wszystkie kutasy są moje !!! :-)

Iwon - miło było Cię gościć :-)

Katrina - to jeszcze się przypomnij!!! :-) to Ty też baranek?

reklama
Katrina- ochhhh ajk dobrze ze masz zmywarke :sorry: a to moze jeszcze kanapeczki dla mojego Pe zrobic bo ja jakos nie ma sil :eek::-D

Munka- mnia mnia pyyyyychaaaa o naczynia sie nie boje bo to garnki i czesci o maszynki do mielenia wiec smialo :-D:tak:

Laski, wiem, że nie wypada mi wychodzić z mojej imprezy.... ale nie wiem czy MsMickey będzie miała jutro ochotę zajmować się swoją Gosią i moją Gabi... :-) Dlatego też pora i na mnie.

Dziękuję za przybycie !! :-)

sunshine - o nie kochana, przykro mi, ale zmywarka takich cudów działać nie umie, a ja... nie po to męża ostatnio wyszkoliłam w samodzielnym robieniu sobie kanapek, żeby teraz Twojego męża rozpieszczać.
Dwójka dzieci mi wystarczy.

Buziaki - spadam do chrapacza!!!!!

Katrina moj tez nie ma tak dobrze, to wyjatek od reguly bo wciaz w pracy od 7am i jeszcze nie dzwonil ze wraca :confused2: a jutro na rano znowu wiec bede kochana zona i sie poswiece :-D:tak:

A ja sie tak zastanawialam czy to przyzwoite tak pic na poczatku tygodnia:dry::dry: dobrze, ze mojego nie ma bo juz bym miala reprymende :-D

Oooo jaka impra a ja w pracy :(
Dzis nie nadrobie bo z telefonku nadaje , ale juto wolne to doczytam :)
MUNIA sto lat !!!!!!!!

taka imprezka mnie ominęła:-:)-:)-:)-(

jedyny plus taki, że się wyspałam, D młodego w nocy nakarmił i dopiero nad ranem przytargał go do naszego wyrka
no i standard - przesikał się, ale na szczęście chwilę przed pobudką, więc wyrka nie zmoczył :) po pracy jadę po pampersy 4+...

aga pewnie, że zdążyłaś !!!!!! Proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 551130

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jak przestanę karmić to sobie porządnego takiego strzelę:)

Zygmunto dla Ciebie!!Zobacz załącznik 551134

Proszę Muńka
Zobacz załącznik 551136

Przypomniał mi się kawał:
Rzecz się dzieje w klasztorze.
-Co dziś na obiad?
-Marchewka...
-:-):-):-)
-...tarta
-:-:)-:)-(

dziewczyny no wiecie, co? :-p:-p:-p:-pzawstydziłam się:-p:-p:-p:-p

nawet do noska nie zajrzala tylko, od razu ze tak dzieci maja :confused2: i widziala, ze mloda usmiechnieta wiec stwierdzila, ze to nic powaznego :confused2::eek: ehhhhh szkoda gadac, najwazniejsze ze przed kapiela sie skonczylo....
no tak... dobrze, że paracetamolu nie zaleciła :/ spróbuj może młodej trochę wit C podać, a może to od ciśnienia, bo ja tak miałam za dzieciaka, że jak miałam niskie, a na dworze jakieś tam było (nie pamiętam czy to był spadek czy skok:sorry:) to mi wtedy krew z nosa ciekła
a jak Rysica zajrzy to na pewno postawi diagnozę prawidłową ;)

zaza czyli lada chwila i wylezie!
oby... rano go jeszcze nie było

Byliśmy (przed tą imprezą) u kuzynostwa zobaczyć ich nowo narodzoną córeczkę, ale mieliśmy ubaw z reakcji Kubusia. Jak Oliwka wydała z siebie dźwięki, to najpierw zamarł, nasłu****ąc skąd one dobiegają, a potem zaczepiał ją np. popiskując i czekał na reakcję z jej strony. A gapił sie na nią..... cudne to było.

Muńka - ale masz zaje..fajne dystrybutorki!!!!! Chcem takie na moje urodzinki!!!!!
och jakie to urocze!!!!!! S nie miał jeszcze kontaktu (nie licząc przychodni, ale to z daleka) z młodszymi dziećmi, ale po twoim opisie to się nie mogę doczekać :)

Kuźwa junkers mi zgasł, akurat jak byłam namydlona "tam" :eek: Iść do piwnicy mi się nie chciało, M śpi, więc chcąc-nie-chcąc musiałam zagrzać sobie wodę w czajniku i dokończyć polewając się muszelką z zestawu kąpielowego Zosi :confused2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry