reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

AVO - ja nie mam profilu na FB i nie bede zakładać z kilku powodów (osobistych), dziękuję za zaproszenie, ale nie skorzystam, a na BB jestem raz z większa czasem z mniejsza częstotliwością, ale cały czas.

Nispodzianka - dlatego jeśli już kupować pchaczka, to takiego, który zarazem spełnia jeszcze inne zadanie - jest autkiem, wózeczkiem, pojemniczkiem np. na klocki, bo wtedy dziecko się dłużej nim pobawi.

reklama
.

weszłam i wyświetlił mi się film pt. 10.04. pierwszy film śledczy o tragedii smoleńskiej :baffled:

rower, czy motor??

edit - ooooo już mi się wyświetlił filmik z wózko-pchaczem :-D

motor :-( ale na szczęście intruder :happy:

a co do filmiku to ufff, bo już myślałam że coś spartoliłam :-)

Kifsi hahaha kibelek to u nas bebenek ... jak niechcacy sie tam dostanie... zawsze jest na wlasnie taki wypadek zamkniety :)

no własnie u nas też jest zamknięty i słuzy za bębenek , ale nie tym razem .....

no tak drugi dzień wolny , dziecie śpi a ja na bb, jutro do pracy a okna dalej będą wrzeszczeć :zawstydzona/y:

edek:

Avo - ja przed momentem pożegnałam się z wami na fb , dla przypomnienie to ja KP-W :-) bo zrobiło mi się przykro , z waszych postów wynikało ,że macie problem z osobami mało udzielającymi się , bo tylko czytają o was i waszym życiu , a mnie naprawde ono nie interesowało . Zaznaczam tylko ,że do grupy "zwierzaków" nie należe :-) a na bb ponownie udzielam się od dwóch dni bo czas w końcu mi na to pozwolił :tak:i myślałam ,że z fb też tak bedzie :-) na fb tworzycie mega zgraną paczke, tu z resztą też tak jest i ciężko jest się " wbić "ponownie :tak:

Ostatnia edycja:
Hej gerlz:-)
G mi się buntuje czasem przed drzemką pierwszą ... nie wiem o co chodzi bo zmęczona jest, oczy małe a przycycuje, wstaje na czworaka i płacz... wrrr...

Podoba mi się ten pchacz smoby od Kasiek... tylko zastanawiam się, czy nie lepiej kupić jezdzik? A znów jezdzik nie ma tak wysuniętej rączki do trzymania się... dylematy:-)

AVO - doskonale Cię rozumiem, że nie masz czasu być i tu i tam, bo ja też na to czasu nie mam i więcej jestem tu niż byłam tam. Ale Addiena dobrze napisała wczoraj, że FB było założone tylko dlatego, żeby poznać się z nazwiska i imienia, więc rezygnacja z uczestniczenia na BB ( nie myl z wypisaniem się z BB), była świadoma, dobrowolna i spowodowała podziały. Rozumiem, że niektórym jest łatwiej pisać tam i też podobało mi się, że pytając od razu dostawało się full odpowiedzi, ale to chyba przybrało nie taki charakter, jaki miało przybrać. I jeszcze raz podkreślę, są dziewczyny, które FB mieć nie będą, bo nie chcą (i je rozumiem, bo to wielki pożeracz czasu), więc między innymi z szacunku do nich powstały zwierzaki. A że Was praktycznie nie znają, to nie ma co się dziwić, że chcą chronić swoją prywatność. Ot cały problem i naprawdę już nie potrafię inaczej tego tłumaczyć i już nie zamierzam, bo jestem tym zmęczona.
Dajmy na razie temu spokój, minie trochę czasu i zobaczymy co dalej.

A co do nowych dziewczyn (andzia, atinka), to z całym szacunkiem do nich, ale nie znam ich jeszcze na tyle, żeby się przed nimi otwierać i pisać o całkowicie prywatnych sprawach i myślę, że im też nie byłoby łatwo nagle zacząć pisać o wszystkim w gronie nie znanych im 50-ciu bab na FB. Jesteśmy tutaj, gadamy sobie i jest ok. a co będzie dalej to się okaże.

Muńka czy Twoje sny to odzwierciedlenie duszy :p???? :p Muńkano to powodzenia z planami ... moja kuzynka jest na fizjoterapii i wlasnie planuje na dziecieca isc ... a teraz tyle problemow z rozwojem ze mysle ze warto zainwestowac i w dzieci i w siebie zeby tym dzieciom pomoc

nie nie, to tylko ostatnie wydarzenia ;-)
Niestety...coraz więcej dzieci potrzebujących, a że bardzo lubię pracę z dziećmi to chcę iść głównie w tym kierunku.

Ugh zgrzytanie zebami :baffled: Ja zgrzytalam przez sen, mlody zgrzyta teraz.

Pchaczki - mamy vtech - grajacy panel sie podoba, pchac sie da, ale mlody kopie noga w kolko. Pchaczek nam juz raczej niepotrzebny - mlody sam zasuwa :sorry2: Kolejny "niezbedny" zakup - najpierw kupilam hopsalnie - siedzial kilkanascie razy moze, teraz pchaczek - uzywa od czasu do czasu.
Od razu mowie, ze nie uwazam, ze pchaczki sa zbedne - nam sie po prostu nie przydaje za bardzo, ale inne mamy sobie chwala :D

Jeeeju jeeeju nie nadrobie wszystkiego - pakuje sie. Jutro witaj Polsko!!! Jupiiii. Wczoraj pakowanie, dzis pakowanie - jak ja to wszystko ogarne :szok:

powodzenia w pakowaniu!!!!!!!!! :-) to gdzie będziesz stacjonować w PL?

Kifsi matko jak on zasuwa!!!! w szoku jestem!!!:):):):)

Ja też myślę o tym pchaczu ciągle... ;)

Podpisuję się pod nieuciekającymi oknami;)

A i kolejna sprawa wymagająca konsultacji na forum;)
Wyjazd na majówkę:)
Chcemy pojechać tak ze dwie godziny od Łodzi/Warszawy. Myślałąm o świętokszyskiem. Nasza Trójca i jeszcze jedna Trójca ;) Wymagania: cisza i spokój, widoki, miejsce na spacery. Las, drzewa. Ugotowany obiad. Macie jakieś takie miejsca? Plis help:)

Właśnie zauważyłam... czy jest jeszcze jakieś miejsce, w którym mogłabym wstawić buźkę... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
MsMickey - poszukaj czy nie ma jakiejs agroturystyki w tym rejonie.

Nie pomogę, bo nie jesten w Polsce juz kilka lat i zupełnie nie na bieżąco, a poza tym to nie moje rejony.... sorki.

Do góry