Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mlodakprzepraszam ze smieje sie z twojego synka lae to naprawde przekomiczne
jaki slodziak!!!!!!
odpowiadajac - nie - moj nie ma takich rzeczy ktorych sie boi w ten sposob. ale dzis kifsi opowiadala ze wik boi sie jak tata kaszle czy kicha. wiec dzieci maja swoje fazy. moja siostra dlugo bala sie lufcika (ktos wie co to?) po tym jak jej sie snilo ze wilk wszedl tamtedy - mieszkalismy na 3p....
No i weź się nie smiej, no.hmmm slimak z zębami???
ja wiem ze wino pije ale winniczki jakoś takie niegroźne do tej pory mi się wydawały...
haha dobreee :-)Aylin - pooglądaj je dokładnie przed piciem winka.... w paszczę zajrzyj!!!! hihi
:-)
, ja za cholerę nie potrafię małej nauczyć chodzenia za pchaczem, jak ją trzymam pod paszki to idzie a jak trzyma pchacza to pchacz leci w przód a ona stoi
A czeka nas dzisiaj jedyne 2 h lotu i 3 h jazdy + czas oczekiwania na lotnisku. Trzymajcie kciuki coby maly sie nie awanturowal.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja jestem na chwilke. Padam na pysk - awantura na calego od 3 do 4, pobudka po 6A czeka nas dzisiaj jedyne 2 h lotu i 3 h jazdy + czas oczekiwania na lotnisku. Trzymajcie kciuki coby maly sie nie awanturowal.
:-)