reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni
aylin- ja tez jestem w rozterce z prezentami i tym gorzej mam bo nie wszytsko da mi sie przewiesc :-( a ten fajny
:-)
to moze cos takiego patrzylam pod katem przewozu w zalizce
Hb5127/memo-Szczęśliwa Farma/haba - Pierwsze Gry / Haba - Zabawki Dla Niemowlaka i Malucha - Babyvip
Hb5675/ Klocki Edukacyjne z Grą ''hokus Pokus'' - Haba - Nowości 2013 - Babyvip
Iwon- zdrowka dla Jucia i nie mezusz szybko zdrowieje
a Ty tak nie znikaj nastepnym razem
MsMickey- a moze gilaski ja mecza dlatego sie budzi, moja tak ma :-( zdrowka za Gosiaczka
Zaza- kolejna.... nie przepracowujecie sie???
Avo - duzo pomyslow, skorzystalam ze stronki i poszukalam co nie co ;-)
Ja sie nie napije dzisiaj bo padam na pyszczek a Pe juz od 1h chrapie na kanapie ehhhhh

aylin- ja tez jestem w rozterce z prezentami i tym gorzej mam bo nie wszytsko da mi sie przewiesc :-( a ten fajny

to moze cos takiego patrzylam pod katem przewozu w zalizce

Hb5127/memo-Szczęśliwa Farma/haba - Pierwsze Gry / Haba - Zabawki Dla Niemowlaka i Malucha - Babyvip
Hb5675/ Klocki Edukacyjne z Grą ''hokus Pokus'' - Haba - Nowości 2013 - Babyvip
Iwon- zdrowka dla Jucia i nie mezusz szybko zdrowieje

MsMickey- a moze gilaski ja mecza dlatego sie budzi, moja tak ma :-( zdrowka za Gosiaczka

Zaza- kolejna.... nie przepracowujecie sie???

Avo - duzo pomyslow, skorzystalam ze stronki i poszukalam co nie co ;-)
Ja sie nie napije dzisiaj bo padam na pyszczek a Pe juz od 1h chrapie na kanapie ehhhhh
kasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć.... 

Czemu Ty tyle pracujesz co?
inhalacje jutro!! :-) Gabi odkąd jej zrobiłaś nie ma już glutków ;-)
miałam iść spać. idę

Dziewczyny wymiekam ... G usnela o 10 i już prZed chwila ryk... już śpi znów ale płacz był solidny. Super. Leci jej cosik z nosa w dodatku... zakroplilam nasivin i sterimar. Idę się załamać...
Wypijcie moje zdrowie... psychiczne, G fizyczne![]()
inhalacje jutro!! :-) Gabi odkąd jej zrobiłaś nie ma już glutków ;-)
miałam iść spać. idę
kasia.natka
Fanka BB :)
i za to was uwielbiamKasia nie krepuj sie bo z nas wyrozumiale dziolchy ;-)

dziękuję kochana :-)kasia.natka- pytanie pfffff..... pewnie, ze pamietamy a zwlaszcza te sliczne oczeta niuni![]()
kasia.natka - hmmmmmm....coś mi się kojarzy....hmmmm....poczekaj poczekaj.....no nie mogę sobie przypomnieć....

widzę że temat prezentów na pierwsze urodzinki

reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Czy ja Was kiedyś nadrobię??
:-(
kto mi streści ostatnie kilka stron??
Dzisiaj znowu zapierdziel w robocie, kończenie fajli, sprawdzanie milion razy - kierowniczka też chciała je sprawdzić...
jak ja nie lubię jak ktoś coś po mnie sprawdza
no ale że całe 8 fajli było zrobione na tip top to powiedziała, że fajli do następnych ośrodków już sprawdzać nie będzie, no!!!
Poza tym wstawanie o 5:30 po czym wszędzie biegiem to mordęga... W ogóle cały tydzień w biegu!
ale dzisiaj byliśmy po obiedzie u sąsiadów z góry i było super! dzieciaki się bawili - jakby ich nie było
Potem po kąpaniu godzinę plotkowałam z mamą, a teraz wykąpana leżę w łóżeczku z laptopem
Idę Was poczytać ale jak nie poodpisuję to się nie obraźcie 
Iwon - po pierwszym tygodniu jestem padnięta, to naprawdę ciężka praca...
Moja Monisia niczego się nie boi... Szymek w tym wieku bał się szelestu worka na śmieci jak się zakładało, kichania R i zabawki-krówki co robiła muuu. Szymek w wieku Moniki bał się też dzieci i każdego dźwięku jaki wydawały, Monika ma w nosie nawet jak Karolinka (córka sąsiadki) wyje z płaczu
poza tym Monika coraz częściej staje bez podparcia i dzisiaj u sąsiadów zrobiła kroczek od ławy do fotelika do karmienia
a potem pac na tyłek i ryk
że się nie udało 

kto mi streści ostatnie kilka stron??
Dzisiaj znowu zapierdziel w robocie, kończenie fajli, sprawdzanie milion razy - kierowniczka też chciała je sprawdzić...

Poza tym wstawanie o 5:30 po czym wszędzie biegiem to mordęga... W ogóle cały tydzień w biegu!
Iwon - po pierwszym tygodniu jestem padnięta, to naprawdę ciężka praca...
Moja Monisia niczego się nie boi... Szymek w tym wieku bał się szelestu worka na śmieci jak się zakładało, kichania R i zabawki-krówki co robiła muuu. Szymek w wieku Moniki bał się też dzieci i każdego dźwięku jaki wydawały, Monika ma w nosie nawet jak Karolinka (córka sąsiadki) wyje z płaczu
poza tym Monika coraz częściej staje bez podparcia i dzisiaj u sąsiadów zrobiła kroczek od ławy do fotelika do karmienia
a potem pac na tyłek i ryk
Ostatnia edycja: