Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i Ja. Wyprawilam dziecko z tatusiem do babci wroca dopiero jutro wiec cala sobote mialam dla siebie .Byloby fajniej gdyby nie deszcz caly dzien. Internet dziala mi tylko w moim lozku ja trzymam laptopa na glowa no poprostu zajebiscie!!!!!...tak jest jaksie mieszka tam gdzie wrony zawracaja ale tu chyba nawet wron niema...cos skrzeczacego. prawdopodbnie stacja meterologiczna na wzgorzu powoduje przerywanie zasiegu. Na domiar ciekawego zycia tutaj to zaczelo sie od spalonego samochodu sasiada potem przeszlo w kradzierze i gonitwe z bejsbolami za zlodziejem u innych mieszkancow obok nas a w zeszly wtorek ktos otworzyl butle z gazem o 24 w nocy w parku myslaalm ze to bomba...ach ...a moje dziecko nawet niedrgnelo w nocy. Zauwazylam ze jakos przestal bac sie oglosow glosnych i ciagle gada i nawija po swojemu. Najlepsza zabawa jak na czworaka z nim po mieszkaniu zasuwam tak wiec polecam . Zmienil pory drzemek i juz tylko 2 nie 3 i potrafi od 13 do 18-30 nic niepospac wcale nie marudzi. Na roczek kupimy mu rowerek juz pokochal rozowy...kolezanki.
Witam
moja A. znowu od pon do środy miała gorączkę. Wczoraj byliśmy w szpitalu na badaniach, na szczęście wyszły w miarę ok. Ma delikatne odchylenia od norm ale nie aż takie aby interweniować. Mamy powtórzyć badanie za 2- 3 tyg bo być może ma tekie wyniki po zapaleniu które wcześniej mogła mieć. Lekarz też nie wyklucza zespołu ząbkowania, ponoć po wewnętrznej stronie dziąseł coś tam widział. Nam jakiś czas temu też się tak zdawało a tu nadal nie wychodzą.
Nasza A. zaczęła się bać takiego grającego psiaczka z leżaczka FP choć wcześniej normalnie się nim bawiła. Nie wiem dlaczego?
Dziś po tych wszystkich stresach i obawach o małą ,wychodzę na miasto.
Miłego weekendu
zostawili baaaardzo dużo zabawek, nawet koń na biegunach jest, więc nie mam pojęcia co rodzinka ma kupić jej na roczek.... Jakieś pomysły niezabawkowe ??? :-)
noooo...wiosna jak nic! A w tygodniu jak ma być ładnie!!!Kasia.natka ja kupiłam maxi cosi priori, 9-18kg, bo ten do 13 już był ledwo, ledwo.
MsMickeynowa choroba - papierolozia?
![]()

:-)
:-), nie będę tu zaśmiecać my lubimy się tak ganiać wokół stołuKasia.natka tak ja się w ten sposób bawie z Szymkiem. Ganiam go potem on mnie i jest super. Tylko moje kolana mniej szczęśliwe są.
a my właśnie, mimo konkretnej wagi wciąż świetnie się w niego wkomponowujemyKasia.natka ja kupiłam maxi cosi priori, 9-18kg, bo ten do 13 już był ledwo, ledwo.
może coś ze złotaByliśmy dziś przewieźć do mieszkania pierwszą partię bibelotów. Gabi wparowała do dziecięcego pokoju i miałam ją z głowyzostawili baaaardzo dużo zabawek, nawet koń na biegunach jest, więc nie mam pojęcia co rodzinka ma kupić jej na roczek.... Jakieś pomysły niezabawkowe ??? :-)
!