Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobrze ze choc pogoda ma byc slaba to nie bedzie mi tak zal..
ze niy to bociani dziob
niania go nauczyla
pediatra obejrzała i powiedziała, że ten stan zapalny gardła to wynik osłabienia po trzydniówce
nawet ulubionego Fenistilu nie chce...1) tak, taki niby kaszkiecik, albo bawełnianą cieniutką smerfetkę, ale u nas wiało mimo słońcaPytanie nr 1 - czy przy takiej pogodzie jak dzisiaj zakładacie dzieciom czapki?
Pytanie nr 2 - czy Wasze brzdące są tłuściutkie? Wydaje mi się, że Zosia ma duży brzuszek i grube uda. Ale może niemowlaki tak mają?![]()
a jak druga opcja pracy? dobrze kojarzę, że miałaś dwie oferty?Małymi kroczkami powoli ogarniam, dzisiaj mialam cięzki dzień - wazna rozmowa o prace..ale niestety chyba nic z tego nie bedzie!!
Wlasnie przegladam Wasze propozycje prezentów na roczek.... u nas juz prawie za miesiac wiec zbliza sie wielkiemi krokami! Az sie wierzyc nie chce. No nic ogladam te wszystkie jezdziki do konca i ogarniam Was dalej![]()
poza tym może wcale nie było źle i się uda mnie chodziło o to, że jak sie skończą to na wizytę się dopiero wybiorę, bo kasy na gina szkodagratuluję ząbków a co do tabsów to ja tam biorę![]()
;-) no i moje dylematy związane z pogodą:
1. co zakładacie maluszkom na główkę jak jest tak gorąco?
2. w co ubieracie maluszki j/w bo nie wiem czy nie za wcześnie na gołe nóżki czy rączki?
3. czym i czy w ogóle smarujecie buźki maluszkom?
4. no i jak sobie radzicie z posiłkami jeśli chcecie spędzić większą część dnia poza domem?
hmm jakie to słodkie jak starszaki się martwią młodszym rodzeństwem i są takie opiekuńcze. Moj tez juz raz spadl. Ja zasnelam a on nie. Przekaturlal sie przez cale lozko. Obudzil mnie huk i placz. Adrian stal nad nim i mowil ze to nie jego winaOd tamtej pory Adus pilnuje go jak lezy na lozku. Jak tylko Mati zbliza sie do brzegu to krzyczy: Mamo on zaraz spadnie!!!:-)
Gratulacje!!!!Ciage zapominam Wam napisac, ze Aurelcia robi slicznie Kosi Kosi i Brawo:-) Babcia przed wyjazdem nauczyla ;-)
normalnie potrzebuje cierpliwościpodczas karmienia Pola wyciąga wszystko z buzi, patrzy co to i wkłada z powrotem...jedzenie jest dosłownie wszędzie!Wasze szkraby też mają taki etap?
aylin 3 mies i do Chorwacji! WowA ja swojego M wyśmiewałam jak taki pomysł rzucił
A teraz jak przeczytałam co napisałaś to sobie myślę, że wtedy faktycznie było łatwiej
![]()
alijenka o olejku dowiedziałam się od kuzynki, która pierze ciuchy swojej córy w orzech indyjskich. I zaczęłam stosować na naszych ciuchach, a potem i do Poli dodawać (miała 3-4mies.)Nigdy nic jej nie było, więc dodaje dalej nie tylko do naszego prania ale i do jej
my średnio co drugi tydzień jedziemy do teściów - podróż 2 godz. i Pola zawsze śpi, bo staramy się w porze drzemki lub na noc (wtedy na miejscu przekłam ją do łóżka, rozbieram i śpi dalej). Jakbym nie jechała w porze drzemki to po 30min. drogi zrobiłaby awanturę![]()