Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ze choc pogoda ma byc slaba to nie bedzie mi tak zal..
ze niy to bociani dziob
niania go nauczyla
pediatra obejrzała i powiedziała, że ten stan zapalny gardła to wynik osłabienia po trzydniówce
nawet ulubionego Fenistilu nie chce...1) tak, taki niby kaszkiecik, albo bawełnianą cieniutką smerfetkę, ale u nas wiało mimo słońcaPytanie nr 1 - czy przy takiej pogodzie jak dzisiaj zakładacie dzieciom czapki?
Pytanie nr 2 - czy Wasze brzdące są tłuściutkie? Wydaje mi się, że Zosia ma duży brzuszek i grube uda. Ale może niemowlaki tak mają?![]()
a jak druga opcja pracy? dobrze kojarzę, że miałaś dwie oferty?Małymi kroczkami powoli ogarniam, dzisiaj mialam cięzki dzień - wazna rozmowa o prace..ale niestety chyba nic z tego nie bedzie!!
Wlasnie przegladam Wasze propozycje prezentów na roczek.... u nas juz prawie za miesiac wiec zbliza sie wielkiemi krokami! Az sie wierzyc nie chce. No nic ogladam te wszystkie jezdziki do konca i ogarniam Was dalej![]()
poza tym może wcale nie było źle i się uda mnie chodziło o to, że jak sie skończą to na wizytę się dopiero wybiorę, bo kasy na gina szkodagratuluję ząbków a co do tabsów to ja tam biorę![]()
;-) no i moje dylematy związane z pogodą:
1. co zakładacie maluszkom na główkę jak jest tak gorąco?
2. w co ubieracie maluszki j/w bo nie wiem czy nie za wcześnie na gołe nóżki czy rączki?
3. czym i czy w ogóle smarujecie buźki maluszkom?
4. no i jak sobie radzicie z posiłkami jeśli chcecie spędzić większą część dnia poza domem?
hmm jakie to słodkie jak starszaki się martwią młodszym rodzeństwem i są takie opiekuńcze. Moj tez juz raz spadl. Ja zasnelam a on nie. Przekaturlal sie przez cale lozko. Obudzil mnie huk i placz. Adrian stal nad nim i mowil ze to nie jego winaOd tamtej pory Adus pilnuje go jak lezy na lozku. Jak tylko Mati zbliza sie do brzegu to krzyczy: Mamo on zaraz spadnie!!!:-)
Gratulacje!!!!Ciage zapominam Wam napisac, ze Aurelcia robi slicznie Kosi Kosi i Brawo:-) Babcia przed wyjazdem nauczyla ;-)
normalnie potrzebuje cierpliwościpodczas karmienia Pola wyciąga wszystko z buzi, patrzy co to i wkłada z powrotem...jedzenie jest dosłownie wszędzie!Wasze szkraby też mają taki etap?
aylin 3 mies i do Chorwacji! WowA ja swojego M wyśmiewałam jak taki pomysł rzucił
A teraz jak przeczytałam co napisałaś to sobie myślę, że wtedy faktycznie było łatwiej
![]()
alijenka o olejku dowiedziałam się od kuzynki, która pierze ciuchy swojej córy w orzech indyjskich. I zaczęłam stosować na naszych ciuchach, a potem i do Poli dodawać (miała 3-4mies.)Nigdy nic jej nie było, więc dodaje dalej nie tylko do naszego prania ale i do jej
my średnio co drugi tydzień jedziemy do teściów - podróż 2 godz. i Pola zawsze śpi, bo staramy się w porze drzemki lub na noc (wtedy na miejscu przekłam ją do łóżka, rozbieram i śpi dalej). Jakbym nie jechała w porze drzemki to po 30min. drogi zrobiłaby awanturę![]()