Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazdraszczamAyin śliczne butki mają! Na szczęście mam to już z głowy![]()
Hej baby :-)
Sukces - mały przespał całą nockę bez żadnej pobudki i jedzenia, od 19.30 do 6.00
Myślicie że to zasługa bułki z masełkiem, jaką mu dałam po popołudniowym spacerze? Wypił mleko o 16.30, potem o 18-tej dosłownie rzucił się na tą bułkę (nie zjadł jej za wiele, ale zawsze coś), przegryzł ją jeszcze kawałkiem kiwi i biszkoptemA o 19-tej wypił całą flachę kaszki! W ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że musze mu urozmaicić jedzenie, bo jest jakieś takie lajtowe i monotonne. Powoli zacznę wprowadzać twarożek i jogurty, kaszę jaglaną i więcej owoców i warzyw
A co z szynką baby, macie jakiś pomysł? Trochę strach dawać nawet taką ze sprawdzonego mięsnego...
Aylin a te butki co pokazałaś to będziesz kupowała przez internet czy wypatrzyłaś w sklepie? Kurde u nas tylko smyk i 5-10-15![]()
dzieki dziewczyny za podpowiedzi z butkami ... tylko czemu buty dla dzeici sa drozsze niz dla doroslychno i wie ktoraqs jak szybko dzieciom rosna nozki ??
i sie nad nimi zastanawiam. Bo młoda tak naprawdę nie chodzi sama, za rączki też jeszcze nie. Ale czasem na placu zabaw chce stanąc i przy drabince pochodzić. A w skarpetkach jej nie puszcze przecież...
Dzisiaj jade po odbior aktu urodzenia i zlozyc wniosek o dowod - zobaczymy ile trzeba czekac na odbior.
od kilku dni sadzam ją przed kąpielą w trakcie jak S nalewa wodę do wanny. I tak sobie siedzi i się uśmiecha, a ja mówię "psipsipsipsi" 

munka [/B]chyba ty pisalas o annie german... zaczelam dzis ogladac i w drugim odcinku jak umarl ten chlopiec to myslalam ze sama umre, plakalam jak nie wiem.... cos strasznego....
Hej baby :-)
Sukces - mały przespał całą nockę bez żadnej pobudki i jedzenia, od 19.30 do 6.00
Myślicie że to zasługa bułki z masełkiem, jaką mu dałam po popołudniowym spacerze? Wypił mleko o 16.30, potem o 18-tej dosłownie rzucił się na tą bułkę (nie zjadł jej za wiele, ale zawsze coś), przegryzł ją jeszcze kawałkiem kiwi i biszkoptemA o 19-tej wypił całą flachę kaszki! W ogóle ostatnio doszłam do wniosku, że musze mu urozmaicić jedzenie, bo jest jakieś takie lajtowe i monotonne. Powoli zacznę wprowadzać twarożek i jogurty, kaszę jaglaną i więcej owoców i warzyw
A co z szynką baby, macie jakiś pomysł? Trochę strach dawać nawet taką ze sprawdzonego mięsnego...
witam
co do smęcenia, to dzięki za pozwoleniea ogólnie mam wrażenie, że wszystko dookoła mnie się sypie... moje małżeństwo przede wszystkim... i z teściową to już w jakąś obsesję popadam... przynajmniej teraz może powiedzieć, że na prawdę źle ją traktuję, bo w ogóle nie słucham co do mnie mówi, wyłącznie to co nt. Sergiusza... a wkur.ia mnie wsszystko co z nią związane i nie umiem nabrac do tego dystansu... wczoraj w końcu D wykrzyczałam, że w ogóle swojej matce nie zwraca uwagi, ale on nic nie kuma, a mnie chodiz o to własnie, że ona ma w dupie wszelkie wytyczne! miała nie sprzątać - tak się oburzyła, że nawet jak ona coś nachlapała na podłogę to nie sprzątnęła, a teraz zaczyna od nowa - już kocyki składa po swojemu, moje ciuchy zostawione na fotelu rozwiesza gdzie jej się podoba
a dziecku temperatrury nie potrafi zmierzyć :/
Hej
dziś już się kiepsko czuję:-( w nocy patacetamol. Idę sie położyć w miarę możliwości ...
Zaza współczuję&&&&&
Muńka my nie bylismy u lekarza na zdrowych od stycznia :|
kurde a mi nic na temat wizyty kontrolnej nie mówili, byłam z małą ostatni raz na szczepieniu 28 grudnia i kazali przyjść jak skończy rok
dzieki dziewczyny za podpowiedzi z butkami ... tylko czemu buty dla dzeici sa drozsze niz dla doroslychno i wie ktoraqs jak szybko dzieciom rosna nozki ??
latwo powiedziec ale skoro nic do niej ani niego nie dociera to trzeba podjac radykalne decyzje

napewno juz tak zostanie 

i tak sobie mysle czy ona czasem nie daje jej przyprawionych, albo ze sloiczka (chociaz mowi ze gotuje) bo moje to tylko z oliwa lub maselkiem
i nie chce 
Gratulacje. Moj obudzil sie dzisiaj w nocy i zaczal gadac. a rano pokazal jak sie wstaje przy meblach. No i wychodzi na to ze tak jak starszak - nie bedzie raczkowal.wybaczam pobudke o 6.30 bo synek chcial mi zademonstrowac ze w ciagu nocy obczail jak sie chodzi z pchaczem:-)
Ja nadal nie mogę zmobilizować się do schudnięcia a nawet mam wrażenie że przytyłam :-szok::-(

zdrowkaHej
dziś już się kiepsko czuję:-( w nocy patacetamol. Idę sie położyć w miarę możliwości ...

Boszeeeeeee ale sie strachu najadlam, dobrze ze Mati caly.