Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jasiek przybija piatke 10-miesiecznemu Nikosiowi
ja wybieram sie dzis do takiego sklepiku kolo mnie : Zabawki, sklep z zabawkami, akcesoria dla dzieci i niemowląt • PlanetaDziecka.pl po bidon. ale oni maja tyle cudownych rzeczy ze pewnie wydam fortune znow
Mam tak samo. W piatek jak poszlam do Coccodrillo po trampeczki, to kupilam jeszcze dzinsy i czapke (ktorych i tak po starszaku ma mnostwo).
Ostatnio doszlam dp wniosku, ze zakupy dla dzieci to moj nalog.

A i takie wczoraj widziałam. Zobacz załącznik 554130i sie nad nimi zastanawiam. Bo młoda tak naprawdę nie chodzi sama, za rączki też jeszcze nie. Ale czasem na placu zabaw chce stanąc i przy drabince pochodzić. A w skarpetkach jej nie puszcze przecież...
i teraz nie wiem. A chcialam takie
Gratulacje siuśków w nocniczku :-)Hej Dziołchy :-)
Muszę pochwalić moją G, wczoraj pierwszy raz zrobiła siusiu do nocniczkaod kilku dni sadzam ją przed kąpielą w trakcie jak S nalewa wodę do wanny. I tak sobie siedzi i się uśmiecha, a ja mówię "psipsipsipsi"
Wczoraj ją podnoszę a tam siuśki !!! ale radocha!!!
alijenka - a jakbyś młodej wsio razem zmieszała to też by nie jadła?? GAbi lubi podjadać od nas, więc przygotowalam jej obiad na talerzu: kotlecik rozdrobniony, ziemniak, żółtko i brokuły. Dawałam raz jedno raz drugie i po chwili już nie chciała, więc wsio wrzuciłam do miseczki, wymieszałam, dodałam łyżeczkę oleju rzepakowego i zjadła wszystko.
:-)

, a z zabawek zastanawiam się nad tym telefonem 
Kasiulka1980 to faktycznie dałaś czadu z zakupami, a z zabawek zastanawiam się nad tym telefonem
![]()

Dobrze, ze dzieciaki cale tylko szkoda, ze Ty uziemiona ale plus taki ze spedzisz wiecej czasu z dziecmiWczorajszy dzien moge zaliczyc do najgorszych w ostatnim czasie. Wstalam rano z zapuchnietym okiem (jeczmien), wiec doszlam do wniosku, ze nie bede straszyc ludzi i do pracy nie poszlam. Byla piekna pogoda, zebralam chlopakow i poszlam na dwor. Przy wychodzeniu z klatki Adi zlecial ze schodow (3-ech), na szczescie stlukl tylko kolano.
Po poludniu zachcialo mi sie jeszcze jednego spacerku. Przy schodzeniu ze schodow ( z Matim na rekach) potknelam sie i upadlam cale szczescie do tylu.Boszeeeeeee ale sie strachu najadlam, dobrze ze Mati caly.
Stopa (moja) potluczona i zwolnienie do konca tygodnia. Zachcialo sie dwoch spacerow - teraz nie bedzie wcale, bo bol nie samowity przy chodzeniu.
Bede Was nekac![]()
sunshine z oliwą i masełkiem? Wszędzie piszą o majeranku, pietruszce, koperku, lubczyku, kminku...przecież to naturalne zioła, które niemowlaki mogą śmiało jeść. Pediatra mojej już dwa miesiące temu kazała dodawać do niektórych potraw curry, a wczoraj zjadła zupę z imbiremMoże spróbuj urozmaicić jej jedzonko ziołami.