Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to i ja po wizycie...
Matylda urosła znów - wg dzisiejszego usg waży już 2930g.
BPD 91mm
HC 316mm
AC 323mm
FL 71mm
Termin porodu wg usg przyspieszył i teraz jest 20 maja. Gin jednak twierdzi że urodzę ok 15maja...
szyjka skróciła się z 37mm na 30mm
Matylda nadal główką w dół
na KTG wychodziło czasami jej podwyższone tętno, ale miała najpierw czkawkę, potem ustała i niby ciut lepiej - w każdym razie w poniedziałak idziemy na kolejne KTG.
GBS pobrany, waga od ostatniej wizyty +0,5kg, od początku ciąży równe +10kg
aha, a wyniki troszkę poza normami ale ponoć w ciąży tak bywa, zatrucia ciążowego na pewno nie ma - mam się niczym nie martwić....
moja miała 3030 ja się urodziła, więc Matylda prawie taka jak moja w dniu narodzin 
po tylku sie poskrobac nie moge a Wy piszecie piszecie piszecie
Muńka przymierzalismy butki tylko Nikos jak chodzil to krzywil nozki do srodka i zginal paluszki w butkach ... to normalne ? i moze jeszcze jednak mu nie kupowac butow ?? czy po prostu musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji ... bo w trampach nie zaginal tak nozek do srodka... bedzie glosno z takimi prezentami![]()

. Na szczescie siostra szybko zareagowala, ale oni nawet nie przeprosili.
W
Aylin- dzis zmierzylam centymetrem nozke Aurelki i ma 10cm wiec wg tej tabeli Tabela rozmiarów obuwia to ma 17![]()
Alijenka - 289 złwiec nienajgorzej nawet.
Aylin - no dla niemowlat dostaje ale srednio chce je jesc chyba ze wymieszam z owocami.
i nic jej na to nie daje wiec chyba nie pomoge

i raczej tez nie zaryzykuje kupna przez neta tym bardziej, ze myslalam, ze ma rozmiar 3/4
i dzieki za link bardzo obrazowy