reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

reklama
co do butów z cholewkami to są dwie szkoły - ta stara i nowa :-) Nowa nie uznaje cholewek, usztywnień i takich tam innych historii w bucie. Bosa stopa, to szczęśliwa stopa, a jeśli potrzebuje buta, to na pewno nie twardego.

zaza - buziaki dla Serdziego :*

edek do fotelika rowerowego - dzieci w wózkach też jeżdżą, więc nie ma też co popadać w przesadę, jeśli chodzi o ten sposób komunikacji i ewentualne zagrożenia. Trzeba tylko zdecydowanie unikać spania.

Ostatnia edycja:
hej
ja tylko na chwilke bo usiluje nas spakowac, jedziemy dzis do rodzicow na tydzien, poczytam was na autostradzie :tak:

chcialam sie tylko pochwalic ze kupilam mlodemu bidon i jest absolutnie zachwycony, w ogole sie z nim nie rozstaje, przez co dzis 3x czesciej zmieniamy pieluche :eek:
Bidony Zoo - SkipHop.pl
niestety nie jest to niekapek, tzn, pije sie w pozycji pionowej bo slomka dochodzi do dna wiec tu nie ma problemu, ale jak sie odwroci przypadkiem do gory nogami to picie leci przez taki malutki odpowietrznik:confused2: poza tym super :)

kasienka fajny artykul o tych butach, dzieki!!

aa wiecie jaka mam durna sasiadke. tak mi cisnienie podniosla.... zrobilismy sobie elegancko trawnik i posadzilam przy brzegu rozne kwiatki. ona przylazla z synem i slysze przez okno ze mlody zrywa te kwiaty i ze niby karmi kota bo to jagodki (takie niebieskie mam) no to sie wkurzylam, wygladam przez okno (na ogrodzie siedzi tez niania z moim jankiem) i mowie do baby ze prosze zeby kwiatow nie zrywac. a ona ze "ale my nie zrywamy nic" a sekunde wczesniej jej mlody zerwal tulipana i trzyma go w lapie i jej daje... nosz ja pier.... co za kretynka:wściekła/y: no ale z ludzmi bez kultury sie nie dogadasz, moze mi jej byc tylko zal...

aaa buziaki dla naszej halle berry gratulacje!:laugh2::laugh2::laugh2:

G usypia a ja z komora (przewidująco z tylu głowy a nie nad) odswiezam i odswiezam a tu nic nowego;-)

heh

Dostałam mejla od kuriera, że jutro będzie fotelik samochodowy:-) będziemy ćwiczyć na sucho:-) swoją drogą: przewidywany termin dostawy: między 9 a 17... jeśli nie zadzwoni to może się zdziwić... niektórzy dzwonią rano i umawiają ale ostatnio jeden po prostu przyjechał. No cały dzień nie będę w domu siedzieć to pewne.

Josie brak słów... taka mogłaby Ci narobic pod oknem i wycierajac tyłek mówić, że to nie ona:p

Moja sąsiadka ma bidon niekapek canpol taki zwykły, jej corcia szybko zalapala. G też dziś już pociągnęła ze słomki:-) tyle, ze brzydki - ten skip hop ladniutki :-) zresztą G pije w ten sposób, ze gdy ciągnie to przelyka ale po ostatnim lyku otwiera buzię i leje jej się niestety.

Ostatnia edycja:
Dziś przyszły klocki. Polecam, bo duże, solidne i bardzo kolorowe - całe wielkie pudełko, a mała od 2 godz. siedzi i się bawi! SZOK!!! http://www.markusia.pl/60-wooden-blocks,9184,p.html

[FONT=&amp]Przyszedł też multifunkcyjny laptop FARMA. Gra bardzo głośno, ale ma tonę pioseneczek, pianino z cyferek, odgłosy zwierząt itp. Kupiłam za 19zł na allegro: http://bobonet.pl/Zabawki/Multifunkcyjne/MULTIFUNKCYJNY-LAPTOPTABLET-MALUCHA-FARMA.html[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp][/FONT]
[FONT=&amp][FONT=&amp]Muszę kupić ten tunel z ikea, bo u sąsiadów na ogrodzi widziałam jak dzieci w tym szaleją:p
[/FONT][/FONT][FONT=&amp]
xdorotaa[/FONT]
[FONT=&amp] w Auchan są jogurty ryżowe. Poza tym może toleruje serki kozie (moja przy skazie białkowej tolerowała). Moja kaszkę na mleku je na śniadanie, potem po południu cyc, na noc też kasza i w nocy czasem cyc:p[/FONT][FONT=&amp]

Agaundpestka [/FONT]
[FONT=&amp]i [/FONT][FONT=&amp]Alijenka [/FONT][FONT=&amp]skoro knajpa pasuje to kiedy robimy zjazd? Chyba, że wpadniemy do Alijenki, bo brzmi zachęcająco:p[/FONT][FONT=&amp]

Nanulinka[/FONT]
[FONT=&amp] moja ważyła 2900 jak się urodziła. A na usg gina i na usg w szpitalu mówili, że 3500:)[/FONT][FONT=&amp]

Aylin [/FONT]
[FONT=&amp]moja też nie chce słoików owoców, żadnych deserków:p I to odkąd zaczęłam je wprowadzać w 5 mies. do teraz.[/FONT][FONT=&amp]

MsMickey [/FONT]
[FONT=&amp]daj znać jak ten fotelik na rower będzie się sprawował, bo muszę zacząć się rozglądać:)[/FONT][FONT=&amp]

Kasienka [/FONT]
[FONT=&amp]przepisy z jakiś forów, z gazet lub od znajomych mam:p U nas paznokcie rozdwajają się tylko wtedy, kiedy są już bardzo długie i muszę obciąć. [/FONT][FONT=&amp]

Muńka [/FONT]
[FONT=&amp]więc nie polecasz w ogóle siodełka dla dziecka na rower? Zdrowia dla małej![/FONT][FONT=&amp]

Sunshine[/FONT]
gratuluje ząbka. Bosche poszłaś na całość z urozmaiceniem jedzenia...rewelacja! No i dzięki za pomysł z awokado:)[FONT=&amp]

Rysica [/FONT]
[FONT=&amp]wymiary Moni piękne. Kurde współczuje tego dziadostwa, ale to chyba nie poszczepienne? Może jakieś badziewie w przychodni złapała:([/FONT][FONT=&amp]

Andzia [/FONT]
[FONT=&amp]ja co dwa tygodnie lub raz w miesiącu jadę na dwa dni do teściów i oprócz spakowania siebie i dziecka to muszę męża spakować:p Mam wprawę:) Andzia wspólna teściowa, ale jaja:D Moja identycznie - ryczy na słowo NIE i na BE :D[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry