Dziś przyszły klocki. Polecam, bo duże, solidne i bardzo kolorowe - całe wielkie pudełko, a mała od 2 godz. siedzi i się bawi! SZOK!!!
http://www.markusia.pl/60-wooden-blocks,9184,p.html
[FONT=&]Przyszedł też multifunkcyjny laptop FARMA. Gra bardzo głośno, ale ma tonę pioseneczek, pianino z cyferek, odgłosy zwierząt itp. Kupiłam za 19zł na allegro:
http://bobonet.pl/Zabawki/Multifunkcyjne/MULTIFUNKCYJNY-LAPTOPTABLET-MALUCHA-FARMA.html[/FONT]
[FONT=&]
[/FONT]
[FONT=&][/FONT][FONT=&][FONT=&]Muszę kupić ten tunel z ikea, bo u sąsiadów na ogrodzi widziałam jak dzieci w tym szaleją

[/FONT][/FONT]
[FONT=&]
xdorotaa[/FONT][FONT=&] w Auchan są jogurty ryżowe. Poza tym może toleruje serki kozie (moja przy skazie białkowej tolerowała). Moja kaszkę na mleku je na śniadanie, potem po południu cyc, na noc też kasza i w nocy czasem cyc

[/FONT]
[FONT=&]
Agaundpestka [/FONT][FONT=&]i [/FONT]
[FONT=&]Alijenka [/FONT][FONT=&]skoro knajpa pasuje to kiedy robimy zjazd? Chyba, że wpadniemy do Alijenki, bo brzmi zachęcająco

[/FONT]
[FONT=&]
Nanulinka[/FONT][FONT=&] moja ważyła 2900 jak się urodziła. A na usg gina i na usg w szpitalu mówili, że 3500

[/FONT]
[FONT=&]
Aylin [/FONT][FONT=&]moja też nie chce słoików owoców, żadnych deserków

I to odkąd zaczęłam je wprowadzać w 5 mies. do teraz.[/FONT]
[FONT=&]
MsMickey [/FONT][FONT=&]daj znać jak ten fotelik na rower będzie się sprawował, bo muszę zacząć się rozglądać

[/FONT]
[FONT=&]
Kasienka [/FONT][FONT=&]przepisy z jakiś forów, z gazet lub od znajomych mam

U nas paznokcie rozdwajają się tylko wtedy, kiedy są już bardzo długie i muszę obciąć. [/FONT]
[FONT=&]
Muńka [/FONT][FONT=&]więc nie polecasz w ogóle siodełka dla dziecka na rower? Zdrowia dla małej![/FONT]
[FONT=&]
Sunshine[/FONT] gratuluje ząbka. Bosche poszłaś na całość z urozmaiceniem jedzenia...rewelacja! No i dzięki za pomysł z awokado
[FONT=&]
Rysica [/FONT][FONT=&]wymiary Moni piękne. Kurde współczuje tego dziadostwa, ale to chyba nie poszczepienne? Może jakieś badziewie w przychodni złapała

[/FONT]
[FONT=&]
Andzia [/FONT][FONT=&]ja co dwa tygodnie lub raz w miesiącu jadę na dwa dni do teściów i oprócz spakowania siebie i dziecka to muszę męża spakować

Mam wprawę

Andzia wspólna teściowa, ale jaja

Moja identycznie - ryczy na słowo NIE i na BE

[/FONT]