Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Alijenka - też go widziałam(na zywo tez) ale ten ma troche inna trobe z tylu i troszke gorzej wykonany ;-) Ale jak nie uda mi się zdobyć tego szaro-srebrnego to bede brala zielony
A my wczoraj pierwszy raz u fryzjera byliśmyPozbyliśmy się dlugiej grzywki i ogolnie calosc skrócona
Oto efekt
Zobacz załącznik 554626Zobacz załącznik 554627
Sunshine zając się mężem? hmmmm![]()

ostatnio go troszke zaniedbalam
wtedy czlowiek musi liczyc tylko na siebie i jakos sie bardzej spina i daje rade 

np chodzi na czworaka albo staje a z buzi wisi jej kubek, a czesem trzyma w zebach i ciagnie...
wszystkie butelki z nakretkami sa jej
&&&&&&&&
od Lipca miala isc do zlobka ale wydaje sie byc szczesliwa z nia to raz, po drugie jest taniej, a po trzecie Claire moze poswiecic jej wiecej czasu a w zlobku bylo by wiecej dzieci w jej wieku i tego kontaktu 1to1 nie bylo by.... Tak wiec zostanie z nia az urodzi sie jej braciszek 

My wracamy 5-6.05 i juz sie cieszymy na spotkanieAgaundpestka po majówce, bo ja dopiero 4.05 wracam. I przypilnujemy razem, aby na pewno się spotkać! Poza tym jesteś moją bohaterką!!! Na majówkę sama z młodym i na dodatek pociągiem...respekt. Po prostu jesteś silna i odważna babka, bo ja wymiękłabym. Zmieniając temat moja też zrobiła się straszną przylepą. Tylko mama i mama i na ręceA jaki to mały wymuszacz! Mam nadzieję, że to etap przejściowy!
Dasz radę my Cię nawiedzimy i szybciej czas minieHej ja tylko na chwilkę bo zaraz wybywamy na zakupy, no i mój K jednak w niedzielę wyjeżdża na 3 tyg :--
-
-(, nie wiem jak ja sobie dam radę sama
Aga, Kasiek spokojnie może być po weekendzie majowym i jak coś to naprawdę zapraszam do mnie![]()
Helloooooooo!!!!!!!!
Pytanie było - ja dzis delikatnie piffko, bo jutro mam full roboty. Ale mogłybyście mnie tak nie zlewać..... nie dziś.....:-
-
-(

fajnie ze trafiliscie z ta opiekunka!