reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

myśmy w indonezji na małej wysepce gili (brak drug, prądu i wody pitnej) spotkali dziewczyne z naszeo rzeszowa. Lepiej, od słowa do słowa zgadalismy sie na temat szkół. I okazała się ze zna mojego brata. Ba - nawet siedziała z nim w ławce w liceum :)

Ja moja dziś ubralam w bodziaka z krótkim, leginsy 3/4 i tyle. Z bosymi stópkami oglądała ry nek rzeszowski z mintaja :)

ide sie pakowac i spac.

Sto lat Królu nasz Julianie (jakbym nie zaglądneła jutro)

Paaaaaaaaaaa

reklama
Muńka - spokojnie, nic się nie stało. Jutro mam gości w realu (znaczy się w domu), to nie będę sama piła. Bużka.

Kasieńka - dzięki.

Oj to dobrze, bo bałam sie, ze jestem sama z tym ubieraniem :)
No nic kończę pić kawkę i jadę z A do mojej babci czyli jego prababci, bo coraz gorzej się czuje i przynajmniej A poprawia jej humor na trochę :)

JULEK BUZIAKI URODZINOWE OD CIOTKI I ANTKA!!!

3890045.jpg

Załączniki

• 3890045.jpg
    3890045.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 47
Królu Julianie wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

U mnie brak czasu na pisanie. Młody śpi w dzień 2 razy po 20 minut i najczęściej na spacerze wiec tylko podczytuje Was trochę.

JULEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Dziewczyny pytanie:
Czy wasze dzieci mialy kolki i jak sobie z tym radzilyscie???????????
Wiem ze ten etap dawno za nami, ale bede wdzieczna za odpowiedz.

Witam!
U mnie również brak czasu na cokolwiek, bo mała ma dwie drzemki w dzień, ale obie będąc u niani (a co ja jej właściwie płacę ;-)). Jak przychodzi wieczór i w końcu zasypia to nie wiem co najpierw zacząć robić... A jak siadam tutaj to po przeczytaniu kilku stron moje oczy mają dość :confused2:

Też mam problem z ubieraniem małej... Wczoraj (po południu) założyłam jej tunikę z krótkim, ale pod spód dałam body, bo bałam się, że jak się zacznie wiercić to ją przewieje :sorry: Do tego rybaczki, skarpetki i butki. Bez czapki ;-)

Kupiłam jej takie butki:
TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo

Sto lat dla Króla Juliana!!! :-)

andzia
my dawaliśmy małej bobotik, ale dwa razy więcej niż piszą na opakowaniu. I Zośka uspakajała się przy bujaniu góra-dół :tak:

Dzien dobry sobotnio :-)

Wpadam na chwilkę, póki młody jeszcze śpi. My już ogarnęliśmy dzisiaj chałupę, na obiad pomidorówka z wkładką z indyka, więc będzie dla całej rodziny ;)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie ubierania i bułek. Wygląda na to, że u nas to też będzie tylko dodatkowa przekąska, bo jak mu dzisiaj dałam bułkę z masłem, sałatą i szynką w porze kaszki, to zjadł prawie połowę, a za niecałą godzinkę płakał już za mlekiem. Wypił całą butlę :sorry:

Królu Julianie, nasz kochany roczniaku! Buziaki od cioci i Twojego imiennika :-) Jeju, kiedy ten rok zleciał? :rolleyes:

Aga
no niby już cieplejsze dni, chociaż u nas w Sz-nie pogoda trochę w kratkę. Do 25 stopni nam daleko! Dzisiaj na przykład jest szaro i chłodno.

Muńka czyli dzisiaj wielki dzień? :-) Oby Wam się tam fajnie wiodło i żyło :tak::-) Może pokażesz jakieś fotki nowo urządzonego mieszkanka?

Kasieńka ja też bym chyba kupiła takie na styk, bo faktycznie zaraz dzieciaki będą śmigać w sandałach :tak:

Josie starszak jest uczulony na wczesne i późne drzewa, kurz, roztocza, grzyby... cały pakiet :sorry: Najgorszy jest dla nas sezon grzewczy i pomieszczenia z klimatyzacją. Na razie leczymy się prywatnie u alergologa z nadzieją, że z tego wyjdzie. O odczulaniu też myślałam, ale musiałabym spokojnie przebadać temat.

Andzia nie pomogę w sprawie kolek, bo moje dzieci szczęśliwie nie miały :sorry: A czemu pytasz?

Aylin
przypomnij dokąd wyjeżdżasz na majówkę?

Młodak
fajnie, że chociaż zajrzałaś. Popraw się ;)

Maćku słitaśne te trampki :blink:

Sunshine Tobie również miłego weekendu :-)

reklama
Do góry