Dzien dobry sobotnio :-)
Wpadam na chwilkę, póki młody jeszcze śpi. My już ogarnęliśmy dzisiaj chałupę, na obiad pomidorówka z wkładką z indyka, więc będzie dla całej rodziny
Dzięki za odpowiedzi w sprawie ubierania i bułek. Wygląda na to, że u nas to też będzie tylko dodatkowa przekąska, bo jak mu dzisiaj dałam bułkę z masłem, sałatą i szynką w porze kaszki, to zjadł prawie połowę, a za niecałą godzinkę płakał już za mlekiem. Wypił całą butlę
Królu Julianie, nasz kochany roczniaku! Buziaki od cioci i Twojego imiennika :-) Jeju, kiedy ten rok zleciał?
Aga no niby już cieplejsze dni, chociaż u nas w Sz-nie pogoda trochę w kratkę. Do 25 stopni nam daleko! Dzisiaj na przykład jest szaro i chłodno.
Muńka czyli dzisiaj wielki dzień? :-) Oby Wam się tam fajnie wiodło i żyło

:-) Może pokażesz jakieś fotki nowo urządzonego mieszkanka?
Kasieńka ja też bym chyba kupiła takie na styk, bo faktycznie zaraz dzieciaki będą śmigać w sandałach
Josie starszak jest uczulony na wczesne i późne drzewa, kurz, roztocza, grzyby... cały pakiet

Najgorszy jest dla nas sezon grzewczy i pomieszczenia z klimatyzacją. Na razie leczymy się prywatnie u alergologa z nadzieją, że z tego wyjdzie. O odczulaniu też myślałam, ale musiałabym spokojnie przebadać temat.
Andzia nie pomogę w sprawie kolek, bo moje dzieci szczęśliwie nie miały

A czemu pytasz?
Aylin przypomnij dokąd wyjeżdżasz na majówkę?
Młodak fajnie, że chociaż zajrzałaś. Popraw się
Maćku słitaśne te trampki
Sunshine Tobie również miłego weekendu :-)