reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

właśnie idę za miesiąc na wesele i w sierpniu na drugie. z jednej strony super, z drugiej nie przepadam za weselami i za wydatkiem na nie kasy. kolega powiedział, że na osobę wydał 250zł, więc musiałabym mu dać 500zł, aby mu się za nas zwróciło. Z drugiej strony od niego dostałam 200zł. Zrobię pewnie jak alijenka i dam 300zł.

co do auta, to robię identycznie jak mlodak

Agaundpestka i Alijenka...to kiedy spotkanko? :D

reklama
Hej Laski;) Dawno mnie nie było... ale powracam;)
U nas dobrze, młoda rośnie, rozrabia... no i rwie się do chodzenia, co prawda za rączki ale już jest jakiś postęp;D
Ostatnio byliśmy w górach na majówce, w galerii wstawiłam kilka zdjęć;)
Buziaki, lecę na dworek, bo piękna pogoda;) Więc szkoda siedzieć w domu...

Heja
Dziewczyny mam takie pytanie jak dajecie sobie radę w takim upale z dzieciakami w aucie ??? klima?? otwarte okno ???

klima na minimalnym poziomie, jak czuję, że robi się za chłodno, to wyłączam, a potem znów włączam.

Ile teraz się daje w kopercie weselnej? 18 idziemy do rodziny K ale nie utrzymujemy z nimi żadnego kontaktu. Ostatnio widziałam ich na naszym ślubie 8 lat temu. I tylko na ślub ich prosiliśmy. Nie czuje sie z nimi związana i zupełnie nie wiem ile kasy im dać a o kasę proszą w zaproszeniu.

My będziemy szli w sierpniu do najbliższej kuzynki męża i myślę, że damy 500zł. Dalszym znajomym dałabym raczej mniej.

Pogoda znów piękna, ale chyba pójdę z młodą po obiedzie, żeby to największe ciepło minęło, bo niestety, ale ściąga wsio co ma na głowie, a w taki upał bez nakrycia nie powinna być.

Kasiek zdrowka dla Poli. Dobrze,ze szybko przeszlo. Wspolczuje wizyty w szpitalu.

Aga ja tez jestem pelna podziwu - sama czasem "boje sie" do autobusu na pol h wsiasc, bo mlody potrafi awanture zrobic...
Co do wagi to rzeczywiscie warto isc do lekarza. Nawet jesli sa dlugie terminy to sie zapisz, bo problem sam nie zniknie, a przy Twoim trybie zycia to waga powinna leciec jak szalona.

Iwon, to super, ze mieliscie okazje zjesc obiad sami :) Nam sie czasem tez udaje - jak mlody spi w pokoju obok ;-)

Sunshine "antysloneczny" jest jeszcze bephanten - taki zolty, ale nie uzywalam, wiec nie wiem jak dziala.
Krzeselka nie odpuszczaj, ludzie sa bezczelni i mysla, ze im sie upiecze jak bubel wcisna. Ja kiedys kupilam zabawke na ebay i dostalam smierdzaca petami i perfumami - masakra :no:

MsMickey gratuluje kolejnego zabka :)

Kasienka Nikos to niezly aparat :D Chyba bym sie zlala ze smiechu jakby Tomek probowal jezdzic na odkurzaczu :D Na razie przynosi pudlo po pamperach zeby go wsadzic i bawimy sie w pociag.

Josie gartuluje kroczkow! Niedlugo bedziesz ganiac po mieszkaniu :D

Aylin Tobie rowniez gratuluje zabka :) A raczej Niusce :-p

Mloda K nie lam sie - ja juz odpuscilam i dla zdrowia psychicznego wole na bb posiedziec niz polerowac panele ;) A no i potargana siedze od rana - czekam az mlody pojdzie spac to sie ogarne, bo normalnie strasze.

Alijenka a K zamierza wrocic tam gdzie pracowal czy szuka czegos innego? Trzymam &&&

Andzia to juz takie spaczenie - filtry sie wlaczaja i tylko dzieciece ubranka widzimy ;-) Zycze udanych zakupow ze stylistka - siostra :D

Buterrfly mloda juz niedlugo bedzie "smigac" :) Fajnie, ze majowka sie udala.

Munka to niezla pogode masz :D A u nas ledwo slonce zza chmur. Wiedzialam, ze jak przyjade do Uk to pogoda sie w Pl zrobi :dry:

Mlody znalazl sobie nowa zabawe, probuje zeskrobac mi tatuaz :dry: Albo stara sie wziac pieprzyk w dwa palce i wsadzic sobie do buzi. Paznokci u nog juz nie maluje, bo siedzi i drapie :p Ehh

Kasiek a przyczepilas je juz?? Pola nie probuje ich odrywac? Ja przy Adrianie mialam silikonowe oslanki, ale dlugo nie przetrwaly, non stop je odczepial.

Niespodzianka - nie wiem jak to ujac, zeby glupio nie zabrzmialo: Tomus chce, zeby mama byla naturalna i bez niedoskonalosci :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Mlodak czasem jest taki okres ze sie czlowiek wyrobic nie moze :) ale mija

Munka tez przesylamy buziole dla Gabi :D:D i tesciowej :D:D

Alijenka ja mam ciagle dylemat z tym jak ubierac bo moj tez sie poci ... a ostatnio to zapalenie krtani zlapal obstawiam ze od klimatyzacji... jedno pewne jesli klima to max 5 stopni roznicy niz to co na polu\

Mlodak zasada tyle co za talerzyk +(50-100 zł). ale czasem jak sie nie ma to nie ma co sie stresowac ... dac tyle na ile nas stac ... my w lipcu idziemy na znajomych wesele oni byli na naszym ... plan ok 500-600

Niespodzianka ale ma zapedy :D:D

Hej baby :)

alijenka u nas w aucie klima :blink:

Niespodzianka leję :-D Czyli taki "skubany" jest ;-)

Młodak powodzenia w ogarnianiu się ;)

Muńka
upał? To ile macie dzisiaj stopni w wawie? Kurcze, u nas jakoś specjalnie gorąco nie jest. A wczoraj nawet mieliśmy burzę z gradem :szok:

Dobrze, że rozmawiacie o kasie na ślub, idziemy w lipcu do siostry M. i też się zastanawiam nad kwotą :unsure:

I tyle, lecę na spotkanie, miłego dnia! :-)

reklama
u nas upał ! 26 stopni ma być :)

a ja cała w stresie!
Monika dzisiaj pierwsze 2 h sam na sam z nianią (i jej synkiem)! Za pół h po nią idę, aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Do góry