Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jakie ceny?
Miała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna 
dziewczyny ktore juz daly mleko lub mysla dac ... Jakie dac?? w jakim opakowaniu? uth czy takie z krotka data do spozycia? jakiego producenta
przepraszam ze tylko tak ale weny brak ... ale czytam Was
Aylin był wpis z butami, ale chcialam edytowac i mi sie skasowal. Jestes zdrowa
A buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33
Zobacz załącznik 557424
Aylin śliczne te papucie!
Tylko kurtka ja mogę skorzystać tylko z tej 1/50-tej wzorów, bo do Rzeszowa mi nie po drodzeA jakie ceny?
Siostra ma racjeA buty takie. Wstawiam jeszcze raz. Dalej prosze o opinie. Moja siostro-stylistka mowi ze dla starej baby - tylko ze ona ma 20 lat a ja 33
Zobacz załącznik 557424

;-) Butki nie w moim stylu - ale nie ma sie co sugerowac moja opinia, bo ja mam wszystkie czarne (oprocz jednych)
Aga a czemu nie możesz sportu uprawiać? jesli można zapytac oczywiścieDzięki dziewczyny :* najgorzej, ze nie moge żadnego sportu uprawiać poza spacerami i rowerek (którego nie mam)no nic, ale biorę dupę w trok i do dalszej walki.
a o twoich problemach z hormonami pamietam i tak sobie własnie myślałam, że to to... zapisuj się do lekarz czym prędzej, bo jesli te kolejki faktycznie takie długie, to im szybciej tym lepieju nas tez tak bywa, ale okresowo i nieregularnie, także nie pomogę, ale może cię to pocieszy, że nie tylko ty cierpiszA u mnie noc porazkanie wiem ile razy wstawalam do mlodej bo..... budzila sie na czworaka...... imusialam ja klasc na plecki
Normalnie spi na boku, potem przekreca sie na brzuch i wkoncu podwija nogi do brzucha i unosi raczki i potrafi przejsc dlugosc lozeczka na czworaka spiac
i steka jak nie moze sie polozyc
![]()
Czy Wasze tez tak maja albo mialy? i jak dlugo to trwa? bo padam..... moj organizm odzwyczail sie od wstawania w nocy:-
rolleyes:
Gratki!!!! Pamiętam jaka byłam dumna jak S się nauczył siadać z leżenia na brzuchu, także chwal się ile wlezie!A zapomnialam sie pochwalic : Mati siada z lezenia na brzuchu - wiem, wiem nie ma sie czym chwalic.;-)
No i wczoraj zamiast ssac cyca to robil mi "pierdziuszki" na brzuchu, a jaka mial radoche![]()
o kurcze ale nieciekawie u Was byłoja o 23.00 na pogotowiu wylądowałam z Polką. rzygała i rzygała, nawet nosem szło:/ okazało się, że złapała jakiegoś wirusa (wg lekarki od wózka sklepowego i mam zakaz do 2 roku ją w nim sadzania, bo to siedlisko bakterii). na szczęście była szczepiona na rotawirusy i dostała tylko płyn nawadniający i ten paskudny kleik hipp marchewkowo-ryżowy, którego nie chce tknąć no i ma być 2-3 dni tylko na cycu...masakra!
gratuluję nowego ząbka!HA a mnie mama powitała słowami "czego nie mówiłaś ze dzieć ma nowego zeba" przez noc sie przebiła lewa 2 a w dzień prawa jej potowarzyszyła.
Iwon ja nawet nie wiem jeszcze , kiedy będziemy mieć urlopyCzy któraś z Was decyduje się w tym roku na wakacyjny spontan czy tylko nam odbiło?Nic, ale to nic jeszcze nie zaplanowaliśmy. Może dlatego że było kilka (czyt. za dużo) opcji? Najpierw mieliśmy jechać z moją kuzynką i jej rodziną do domku nad jezioro. Potem kuzynka M. zaproponowała wspólny pobyt w jakiejś wiosce nad morzem, ponoć cisza, spokój, raj. Ale jakoś tak nie byliśmy do końca przekonani. Potem już prawie zarezerwowałam nam miejsce w Karpaczu. Ale z braku czasu (czy aby na pewno?) nie sfinalizowałam tego zamówienia. Po prostu kompletnie nie wiem, gdzie i jak spędzić te wakacje. No i ostatecznie postanowiliśmy, że zdecydujemy się last minute
![]()
znaczy się ja napewno od 12.08 do 18.08, ale drugi tydzień, albo przed albo po, a mój D to w ogóle nic nie wie ... mamy w planach olskie morze, ale nie mamy plana z naszymi psami zrobić, a na hotel nas nie stać 
jeśli mam być szczera, to ja bym się wystraszyłaBaby mój M. po ostatniej chorobie, która go trzymała około 2 tygodnie stracił smakMiała która podobnie? Bo mi się małż stresować zaczyna
![]()