Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Chyba będę zgapiać od was 
A szkoda. Fajnie, że mała się rozgadała :-)
No dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)Muńka czerwony? Nie wierzęNo dobra, wierzę, w końcu na "innych" Ci się podoba ;-)

), więc piję z Tobą winko
i z alijenką oczywiście ;-) i zazą
). Ale skoro już sama chodzi to jest sens kupować jeszcze pchacza? 
Trochę by się ich uzbierało i Zosi by się na pewno spodobało 
Mogłabyś te linki co ostatnio tu wstawiłaś wrzucić do wątku z przepisami? Może też zrobię torcika specjalnie dla Zosiaczkaandzia oczywiście że zauważyłam i się nawet zastanawiałam czy zerkniesz na przepisy o tortach dla smykówdobrze, że jesteś!

Ale czytają na pewno wszystkieAtinka - dobrze ze powrocilas. Nie znikaj na tak dlugo. U mnie tez pogoda smetna. Ja osobiscie lepiej sie czuje jak napisze cos dziweczynom ( nawet jesli czasami zadna na moj wpis nie zareaguje) Nie poddaje sie:-)

Wiadomo, że chciałoby się od razu dyszkę zrzucić, ale i tak gratuluję sukcesuPoza tym jestem na jakiejś durnej diecie oczyszczającej 12 dzień, a na wadze tylko -3 kgwakacje zbliżają się więc postanowiłam trochę zmniejszyć oponkę, ale chyba du.pa z tego

Ja myślałam, że egzema to właśnie z powodu alergiimoja tez ma czasem policzki szorskie ale czesciej na ciele placki czerwone tu mowia, ze to egzema wiec kapie sie w oiliatum i smaruje kremem :-) i jest OKI ;-) wiec to nie musi byc alergia![]()
My wczoraj zakonczylysmy kure Baby Joga i Baby Balet i Aurelka dostala pierwszy dyplom ukonczenia Baletu Level 5 babies :-)i ogolnie fajnie juz sie bawi z dziecmi
podaja im zabawki do raczki albo im mamusia i mowi przy tym prosze po swojemu
smiesznie to wyglada.... kochana jest :-)
![]()

Wyłaź z krzaków!!! Widzę Cię!To zapamietalam. Jakas zamula straszna mnie ogarnia. Pogoda do bani, mlody chyba mnie testuje, bo zachowuje sie jakby mi chcial na zlosc zrobic. Chyba kupie mu karnego jeza![]()

NoooMaćku gratuluję kroczków!!!! Fajne to wygląda taki ledwo co trzymający się na tych malutkich nóżkach maluch, co?