Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, no ale najważniejsze że dla Ciebie to była mega radość :-):-):-)

;-)szysz
No i trojka dzieci w domu to za duzo (przynajmniej w takim odstepie czasu). 
Narka
Domki extra, a niedrogie, w sumie cudów nie wymagam za tą ceną, ale sam fakt że domek, bo to zawsze drogi interes, a tu taka przystępna cena 180zł/dobę, więc się napaliła, a że -po wpiku byłam to wszystko zarezerwowałam i hotel dla psów też... więc przepadło - jedziemy 7 sierpnia!
poza tym współczuję tego wycieńczenia w tygodniu!
dobrze, że wszystko dobrze sie skończyło!!!!jak teraz jedza wasze dzieci? moj niestety nadal glownie bazuje na mleku... i zazwyczaj nie dojada porcji...
7 rano - 120 mleka
pozniej kanapka z maslem i szynka (kosteczki)
11 - 150 kaszki
14 - obiad - i tu jest najgorzej, rzadko kiedy zjada caly
owoc lub deserek
16/17 - 180 mleka
20 - 180 kaszki
Andzia to masz teraz zamieszanie, a moja o tyle dobrze że u nas w domu sobie po schodach nie pochodzi bo ma wszystko pozamykane, szalała u mojego K rodziców
Andzia to wesoło masz w domu.
No i się pochwalę że moje dziecię już samodzielnie wstaje. Nie potrzebuje juz mebli czy ręki ludzia. Po prostu rączki na podłogę, dupsko w górę i stoi)))
:-)
;-) Na serio dzisiaj snilo mi sie ze siedzial na podlodze i wstal bez pomocy. :-) Przyjdzie i na nas czas.no i teraz mam dylemat, bo w pijackim amoku zaklepałam termin, który się pokrywa z weselem koleżanki i dopadł mnie moralniak:-( fakt, że nie miałam zbytniej ocohty na to weselę mimo. że ją uwielbiam, ale teraz jak już wiem, że nie pójdę to mi przykro, że jej zawód sprawię:-(
ech czasami mam wrażenia, że ja sama nie wiem czego chcę![]()
:-)