• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Muńka, no chyba chwilę przed otwarciem wystarczy ;)

ja właśnie czekam na odp cioci czy jeszcze były szorty, przypadkiem szukając namiotu zauważyłam, że promocja od dzisiaj , ale godzina już późna więc pewnie się cioci nie uda kupić :(
a szorty takie: o
LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca

Kasienka ja mam jakiś Microlife dotykowy, ale nie wiem jaki model i pika jak się zeruje, po pomiarze chyba też, a jak jest gorączka to bardzo pika
mam też Microlife elektoriczny i uzywamy go do mierzenia temp w dupce

Aylin wlasnie patrzylam na te w decathlonie tylko one sa zabudowane cale, takie chyba nieprzewiewne... w sumie to nie wiadomo co lepsze bo jak z kolei bedzie mega wiatr to przewiewny tez o kant d... :confused2:

ten mój ma wywietrznik pod daszkiem na tylniej ściance.

No co wy z tym lidlem??? u mnie tylko cukier brazowy wykupili od razu. Tj o 9 nie było. Ale reszta rzeczy z tego co widziałam to przeważnie jest.... Ale ja na zadupiu mieszkam :P

Witam :cool2: pogoda piekna wiec lapiemy slonko ile sie da :tak::-)

Przec co nie mam zbyt duzo czasu na nadrabianie.... u nas dzis Bank Holiday wiec za chwilke lecimy do znajomych na kolejnego grilla :cool2:

W niedziele wieczorkiem nie zajrzalam bo ogladalam z graja Biedroneczki i Pszczolki na zielonej trawce :-D
Wczoraj wieczor grilowy u znajomych, mloda zachwycona TRAMPOLINA i kuleczkami na niej :-D a mamcia musiala skakac zeby niunke podrzucac (delikatnie) :-p

Jutro do pracy i w srode i WOOOOLNEEEE!!! Dwa dni na pakowanie i wylot, nie moge sie doczekac:-D

a czy moze ktoras z Was polecic jakies lozeczko turystyczne ??

W PL mamy Coto Baby i super latwo sie sklada a i mloda nie narzeka :-D to w UK mamy Cosatto ale trudniej je rozlozyc i zlozyc ale wyglad i dodatki (przewijak, dwa poziomy do spania) bajeranckie :-D

No i się pochwalę że moje dziecię już samodzielnie wstaje. Nie potrzebuje juz mebli czy ręki ludzia. Po prostu rączki na podłogę, dupsko w górę i stoi :))))

Gratulacje Szymus!!! :-):tak:

Zaza- przepros Sergiuszka bo ta cioctka gula przeoczyla i spoznione zyczonka sklada i buziaczki od Aurelki :tak: I supwr, ze domki juz zaklepane :tak:

Rysica- super wozek i nie przejmuj sie my tez mamy zielony ;-):-)

Mloda od 2 dni nie dopija mleka :confused2: 1/2 butelki zostawia i to rano i wieczorem nawet na spiocha nie chce wypic!!! nie wiem o co chodzi :eek: :-( zawsze cale wypijala a nawet czasem wolala o jeszcze a teraz nie :-(

ja czytalam wczoraj ze dzieciom sie obniza apetyt kolo roku, bo juz wolniej rosna. mojemu sie pogorszylo juz ponad miesiac temu ale juz sie nie przejmuje, przynajmniej nie jest grubaskiem :-D

zaza szkoda spodenek bo fajne!

aylin cukier brazowy wykupili :szok::laugh2: to juz nie bylo co kupowac?

termometr babyono tez jest u nas super zabawka... ja mam taki zwykly dotykowy elektroniczny i jak spi to nie problem bo mu wsune delikatnie do buzi i mierzy. ale jak nie spi to za dlugo trwa mierzenie i ani pod pacha ani w buzi nie utrzymam. a w pupie nie probowalam jakos mam awersje do tego sposobu :baffled::sorry:

Sunshine czy ty na pewno mieszkasz na wyspach?? bo ciagle tylko grille, pikniki, a u nas wieczny deszcz i zimno!!!! to mowisz ze kulki fajne... utwierdzasz mnie w przekonaniu ze chce na roczek cos takiego + kulki:

4.jpg

Załączniki

• 4.jpg
    4.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Alijenka super ten plac i jest cos dla rodzicow. Wyglada na porzadny to pewnie drogi???????
Josie na tym zdjeciu jakas kobitka go sklada i wyglada na to ze za duzy po zlozeniu nie jest. Super sprawa. A nad ta muszelka tez sie zastanawiam.

My wczoraj kupilismy w pepco namiot ogrodowy z tunelem, ale lezy w bagazniku i czeka na weekend, az pojedziemy na wies.
ten plac około 2500 kosztuje :(

alijenka coś takiego chce, ale normalne huśtawki, bo u mnie na podwórku jest trójka dziewczyn (Pola, 1,5roczna i 6 letnia):) Gadałam z kuzynką i ma ten drewniany plac zabaw z OBI już drugi sezon i zachwala. Ma dwie huśtawki, drabinkę, linkę, ślizgawkę i piaskownicę z wieżyczką za 950zł:) A teraz jest w promocji (nie pamiętam czy OBI czy Castorama) za 800zł ze ślizgawką:) Chyba zaryzykuję:p Co do Chorwacji to sąsiadka odradziła jak i ty. Mówi, że z 4-5-letnim dzieckiem ok, ale z małym tragedia. Ponoć żwir wszędzie, dziecko w bucikach w większości czasu, bo kamole nagrzane, do budzi co chwilę wkładało i trzeba było pilnować..nie uśmiecha mi się i mąż powiedział, że odpada. Co polecasz - Grecja, Hiszpania, Włochy?:p
no mi szkoda kasy wydać na te place z OBI :confused2:
a jeżeli wakacje autem no to Włochy riwiera adriatycka najbliżej zarąbiście jest na południu włóch tuż przed Sycylią ale autem to będzie daleko, a jeżeli samolotem to jak najbardziej Hiszpania np. Costa del Sol :-)

Kasieńka ja mam łożeczko turystyczne baby design o takie :
i-baby-design-lozeczko-turystyczne-simple-06.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry