Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a znaktos niepikajacy termometr ??![]()
Aylin wlasnie patrzylam na te w decathlonie tylko one sa zabudowane cale, takie chyba nieprzewiewne... w sumie to nie wiadomo co lepsze bo jak z kolei bedzie mega wiatr to przewiewny tez o kant d...![]()
pogoda piekna wiec lapiemy slonko ile sie da
:-)
a mamcia musiala skakac zeby niunke podrzucac (delikatnie)
a czy moze ktoras z Was polecic jakies lozeczko turystyczne ??
to w UK mamy Cosatto ale trudniej je rozlozyc i zlozyc ale wyglad i dodatki (przewijak, dwa poziomy do spania) bajeranckie
No i się pochwalę że moje dziecię już samodzielnie wstaje. Nie potrzebuje juz mebli czy ręki ludzia. Po prostu rączki na podłogę, dupsko w górę i stoi)))
I supwr, ze domki juz zaklepane
1/2 butelki zostawia i to rano i wieczorem nawet na spiocha nie chce wypic!!! nie wiem o co chodzi
:-( zawsze cale wypijala a nawet czasem wolala o jeszcze a teraz nie :-(

to juz nie bylo co kupowac?

ten plac około 2500 kosztujeAlijenka super ten plac i jest cos dla rodzicow. Wyglada na porzadny to pewnie drogi???????
Josie na tym zdjeciu jakas kobitka go sklada i wyglada na to ze za duzy po zlozeniu nie jest. Super sprawa. A nad ta muszelka tez sie zastanawiam.
My wczoraj kupilismy w pepco namiot ogrodowy z tunelem, ale lezy w bagazniku i czeka na weekend, az pojedziemy na wies.
no mi szkoda kasy wydać na te place z OBIalijenka coś takiego chce, ale normalne huśtawki, bo u mnie na podwórku jest trójka dziewczyn (Pola, 1,5roczna i 6 letnia)Gadałam z kuzynką i ma ten drewniany plac zabaw z OBI już drugi sezon i zachwala. Ma dwie huśtawki, drabinkę, linkę, ślizgawkę i piaskownicę z wieżyczką za 950zł
A teraz jest w promocji (nie pamiętam czy OBI czy Castorama) za 800zł ze ślizgawką
Chyba zaryzykuję
Co do Chorwacji to sąsiadka odradziła jak i ty. Mówi, że z 4-5-letnim dzieckiem ok, ale z małym tragedia. Ponoć żwir wszędzie, dziecko w bucikach w większości czasu, bo kamole nagrzane, do budzi co chwilę wkładało i trzeba było pilnować..nie uśmiecha mi się i mąż powiedział, że odpada. Co polecasz - Grecja, Hiszpania, Włochy?
![]()