reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Ostatnia edycja:
reklama
kurde jak mnie gardło boli ale nie wiem co mnie w nim boli jak nie mam migdałów :-:)-:)-:)-:)-:)-(, chyba jednak nie mogę jeździć na klimie bo chyba to ona mnie rozłożyła :-:)-:)-:)-(

kasiek to ja mam inne zabezpieczenia bo ja mam baby ono też ich na początku nie mogłam sama odkleić niestety po dwóch dniach już same się odklejały, a teraz są przyklejona na kropelkę "co kropelka sklei, sklei żadna siła nie rozdzieli" :szok:

a tak w ogóle to myślałam o jakimś spotkanku ale chyba nici z tego będą, dopiero jak wrócimy z Aga z wczasowania się to trzeba będzie się zmówić

zaza ja nic nie wkładam mojej małej w wózku ona ma taką wkładkę i to wystarcza

Aga a co do siostry i jej kręgosłupa to ja mam to samo zresztą już Ci o tym pisałam, dyskopatia :-:)-:)-:)-(, Muńka powiedz jak sobie z nią radzić bo ja już nie mogę wstać z pozycji siedzącej i ciągle mnie jeden półdupek boli :-:)-(, a ile można żreć mydokalm i vit b hmmm tylko już nie pamiętam którą taką śmierdzącą bardzo !!!!!!!

andzia miłego wypoczynku:-D :-D

Muńka miłego wypoczynku :-D:-D

butterfly zaglądaj do nas częściej :-), ostatnio właśnie myślałam o Tobie jak patrzyłam na kalendarz urodzin naszych maluchów :-D

SZYMONKU, STO LAT!!!!!!! :-D:-D:-D

Magda, ściskam w pasie ;-):-D

Wszystkim Chorowitkom zdrowia!!!

Josie, nie przejmuj się tymi Kanarami w kontekscie choroby Jasia - na pewno wyzdrowieje do tej pory albo jak tylko tam doleci! Znajomi ostatnio lecieli na Kanary (ich mała z 25.06) - cała trójka na antybiotyku...:/ wrocili jak nowo narodzeni...szybko przeziebienia mineły! Do 3 czerwca jeszcze trochę czasu!

A my zastanawiamy się czy jechac na dwa dni do Ostródy...do fajnego hotelu, ale pogoda moze być do d....py...:/// jechać, czy nie jechać?

agaundpestka kurde, ale zajefajne te czarne...masz dobry gust! Ps. a które to oryginale maty wodne, aby podróbki nie trafić? Jak coś wiesz i którąś konkretnie polecasz to pisz mi:D

ta jest extra, nadaje się? Tomy Mata wodna Aquadraw Clasic 6192 opinie użytkowników, dane techniczne, ceny - Cokupic.pl
lub
zabawka - AQUADOODLE - WODNA MATA XXL DO MALOWANIA DUMEL
Wyglądają na dobre tą Tomy ma koleżanka i zadowolona, a dzieci których pilnowałam miały tą i przez pare lat nic się z nia nie działo:
i-ravensburger-ministeps-mata-wodna-do-malowania-aqua-doodle-xxl-color.jpg
A my zastanawiamy się czy jechac na dwa dni do Ostródy...do fajnego hotelu, ale pogoda moze być do d....py...:/// jechać, czy nie jechać?
Ja bym jechała zawsze jakaś zmiana, a pogoda zmienną jest :)

Alijenka zdrówka!!

Załączniki

• i-ravensburger-ministeps-mata-wodna-do-malowania-aqua-doodle-xxl-color.jpg
    i-ravensburger-ministeps-mata-wodna-do-malowania-aqua-doodle-xxl-color.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 31
Szymuś - z okazji roczku najlepsze życzenia od Kubusia, dużo, dużo zdrówka i samych pięknych chwil (i dużo zabawek),

Równiez wszystkiego dobrego dla 11-mies. - wczorajszych i dzisiejszych.

Kurcze przed poludniem bylo super a pozniej znow go dopadla goraczka i spal od 17 a teraz mial 39,5 :/ modle sie zeby jutro wysypka wyszla i bylo po sprawie, oby... Jak nie to w piatek musze znow do lekarza go wlec ehhh

No wiec z roczku jutro nici bo nie wybralismy sie do poznania. Zobaczymy jak jutro bedzie...

Poczytalam was ale jakos nie mam weny
Aga te czarne sprzety boskie sa:-)

Buziaczki dla rocznego Szymka!!!

wescie mnie potelepcie bo tak mi sie nic nie chce .... :(

Josie zdrowka dla Jasia ... ja tu obstawiam trzydniowke ... jutro najpozniej pojutrze bedzie wysypka

Hej wróciliśmy ze sklepu, młoda o 18 padła - pospała do 21. Mycie, kolacja w formie kaszki z butelki i spi dalej.

A

Dziewczyny, a nie lepiej już zamiast pchaczy kupować właśnie wózki dla lalek lub autka odpychane z funkcja pchacza, bo te pchacze lada chwila pójda w odstawke.
DUŻY JEŹDZIK MAESTRO pchacz dla dzieci podnóżek*DS (3251386801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te tez fajnie wyglądają :)
TCV 2 w 1 JEŹDZIK Rowerek biegowy 5 kolorów RO0063 (3249006670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

MsMickey Najlepsze życzonka!!

no ja pchacza miałam, ale moja nie była nim zainteresowana - dlatego wy mysliłam. Ale na szczescie dzieć w pore się starym zainteresował :)

Ale ja mam jakiegos pecha/szczęście najwidoczniej. Wczoraj zamówiłam jeździk - quick smart. Zadowolona zaplaciłam, rano dostałam maila ze spakowane do wysyłki, a po południu dzwoni pani ze czerwonych nie ma, ze przeprasza ze nie wie jak sie stało bo w systemie ma 4 itd.... czekam do przyszłego tygodnia bo podobno maja miec dostawe. Moze na 8 Tysia zdazy go dostać :)

Aga - fajne te maty. A takie małe dzieci jak nasze juz beda sie tym bawic?? Czy moze jest to opcja na mikołajkowe prezenty?

A moze załozymy temat z prezentami??? Zeby łatwiej w razie czego szukac było

Dzięki Dziewczyny! :)

Ale mieliśmy dzisiaj fajny dzień! :) Najpierw w pracy mi się wszystko udało, mąż z dzieciakami przyjechał po mnie o 14 i pojechaliśmy na obiadek do mojej siostry ciotecznej, tej która ma Anulkę 7 miesięczną, ale się dziewczyny śmiały! Ania leniuszek, najchętniej na pleckach, ale rozkoszna jest niesamowicie, słodka kruszynka, 7 kilo waży , po mamusi taka drobniutka. Potem po pysznym obiadku był spacerek i potem pojechaliśmy do Auchan i do domu, wracaliśmy w taką burzę, że niejeden dorosły człowiek s*ał by gacie, a dzieciaki chyba mają po mnie zamiłowanie do burz, bo Szymek się rozglądał by tylko "upolować" błyskawicę a Monika piszczała z zachwytu po każdej :p

co do wózka, to ja nic nie kładę pod plecy, ale moja siedzi w wózku i nie śpi :p Z resztą mam go kilka dni ale już go kocham, wózek jest super :)

Młodak
-
wszystkiego naj dla Szymusia!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętam jak mój Szymuś miał pierwsze urodziny, też byłam wzruszona :D

oczywiście znó jestem nieprzytomna...

chorowitkom życzę zdrówka, u nas odpukać zdrowi wszyscy, no i jutro upragnione wolne :D

Monika dzisiaj znów zrobiła kilka kroczków sama, bo myślała, żer trzymam bluzkę, którą ona trzymała :p ale tak świadomie to się jeszcze boi... Ale myślę, że jeszcze trochę i pójdzie :)

reklama
Aga- sliczne tez rzeczy u nas tez sa podobne i niestety wszystko co drewniane jest piekne i drogie :dry::wściekła/y: a taki rowerek drewniany do odpychania Aurelce na roczek chcemy kupic :tak:
Josie- oby to byla 3 dniowka!!! &&&&&&
Kasienka- &&&&&&&&&&& oby Ci sie chialo tak jak Ci sie nie chce
Aylin- no rzeczywiscie masz "szczescie" :-D &&&&&& oby przyszedl na czas!:tak:
Rysica- super popoludnie a burzy zazdroszcze tu takich nie ma :dry: i gratki dla Moni za pierwsze kroczki, Aura tez sie boi sama i jak tylko ja puszcze jedna reka to od razu staje w miejscu :-D

Bylam u fryzjera :-p bo przeciez jakos trzeba wyglada w PL :-D

A do galeri wrzucilam moja cheekey monky :-D:-D:-D

Do góry