andzia1980
Fanka BB :)
Właśnie była u mnie koleżanka z wydziału i się popłakała jak opowiadałam jej o moich chłopakach
Chyba wnuków się nie może doczekać?

Chyba wnuków się nie może doczekać?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale jakoś się nie składa, a do tego niedoczynność tarczycy wszystko utrudnia
Jak skończę karmić to idę na liposukcję ultradźwiekową. :-)

Z tym dupkiem Twoj syn przebil wszystko. No i wydaje mi sie, ze swoj post kierowalas do mnie a nie do Sunshine, ale moge sie mylic ;-)
oj ja nie dobra, jak mogłam?
;-) W sprawie hondy spytam M jak wróci z pracy?
Wczoraj na zakpuach uciekał nam po całym sklepie- raodść niesamowita. Jak M go złapał (chyba trochę za mocno) za rękę to powiedział , że nie zyczy sobie tego i żeby m go puścił
)busy, busy..... zaraz przychodzi wolontariusz na nauki i bedzie pod moim skrzydlem wiec nie bedzie czasu na sciemnianie![]()
byłam w rossmanie, pracuje tam moja koleżanki. spytałam więc o pieluchogacie rossmanowe, bo o 7zł tańsze od pampersa. powiedziała, żeby brać te z napisami po niemiecku, bo są w Niemczech produkowane i jakość lepsza. ponoć teraz wprowadzają dużą partię robioną w Polsce (napisy po polsku) i są do d*py niepodobne!
lecę robić dziecinie obiad, dziś dorsz z kalafiorem![]()

Cenniki w prywatnych kwaterach byly zreszta trzy: dla Chorwatow (najtaniej), dla Polakow i Rosjan (srednio, narzekali ze Polacy to... sknery), dla "Zachodu" (najdrozej). No i te nieszczesne jezowce, brr. Zawsze trzeba bylo najpierw zanurkowac, zeby zobaczyc, czy mozna stanac czy nie. Na zwirowe plaze pomagaly aqua-buty, wiec kamienie nam byly nie straszne ale wiadomo, ze to raczej nie dla malych dzieci