Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szybko się przyzwyczaisz. Mój tatko ma automat i kiedyś jak byłam u rodziców musiałam wziąć jego auto. Chwila moment i się przyzwyczaiłam. Wygodny wynalazek ;-)
Aylin kupiliście automat bo przegapiła. Też kiedyś jechałam i nie ma tak źle. Podobno jest taka rada : usiąść za kierownicą na lewej nodze co by za bardzo nie przeszkadzała![]()
o kurcze to w automacie nie uzywa sie lewej nogi? hehe ale dziwnie. ale slyszalam ze jak sie czlowiek przesiadzie na automat to pozniej juz nie wsiadzie do manuala. wiec pewnie bedzie pani zadowolona
poszalalam na allegro, teraz ide spac, dobranoc!

Oczywiście biorę urlop i świętujemy ;-)
no przeciez wiadomo ze z miesem daje, heloł.... i mowi ze ja tak pilnowalam zeby mu dawac zdrowe, ze inne matki juz dawno wszystko by dawaly, i on po prostu nie ma tych smakow jeszcze...
WTF ze niby to ze on nie je to przez to ze ja sie uparlam na zdrowe zywienie, zamiast mu dac kielbache parowe i smazone ziemniaki??? i jeszcze mowi ze zrobila dzemy malinowe, i ze ja mu tego slodkiego nie daje to moze chociaz troche dzemu domowego by zjadl
DŻIZAS!!!!!! robi ze mnie jakas eko-mame ktora dziecko karmi jalowa kasza i woda!!!!!!!!na to liczęUważaj bo spełni się Twoje życzenie! Mod czuwa!;-)

zdrówka dla Martynki! i niech się naprawi prędko!I powiem wam że wakacje trochę dziecia mi popsuły - stąd maruda. Zimno w nocy było i się mi mała zaziebila - na stan podgorączknowy i brzydki kaszel. ZacZęłam podawać lipomal a jutro mniszka dodam i miodny antybiotyk
ale ci fajnie, chyba muszę coś takiego u siebie wprowadzićA ja sobie leże jeszcze w łózku,bo taka byla umowa,ze dzis S rano zajmuje sie G :-) zamierzam dzis trzymac sie z boku:-) musze ciuszki G posegregowac,odlozyc te mniejsze itp; posprzątac w swooim kompie,bo juz mam w nim zdecydowanie zaduzy balagan!
małej to raczej nie zaszkodzi... chyba... ale to nocki to rzeczywiście nieciekaweDruga sprawa - ostatnie noce P. TRAGICZNE...budzi się co godzina z płaczem...mleko go uspokaja, ale wypija go w sumie w nocy nawet 300ml!!!! Mimo dawania mu kilku łyczków za kazdym razem na takiej ilosci sie w sumie konczy...(( abstrahując od 210ml na kolacje...:/ wszystkie czwórki mu wyszły, trójek nie widzę...Wczoraj i dzis podałam mu nurofen około północy i chyba nie pomógł - tzn. mały obudził sie z płaczem znowu po 1,5h...
JAKIES POMYSŁY CO TO MOZE BYC???????
Meczące to bardzo bo tez sie boje, ze odbije sie to na Małej...wstaję do P. co godzina i czuje, jak malutka tez sie wybudza i zaczyna harcowac...matka nie jest w stanie zafundowac jej nawet 3h nieprzerwanego snu :/ tym tez sie martwie![]()
szkoda, że się impreza nie udała, ale u nas wypady do znajomych też często kończą się przedwcześnie z powodu drzemkiNo i po impreziewyjechalismy po 11.00, bo msza miała być o 11.00, a P. ma drzemkę 2,5-3h od ok. 11.30-12.00 więc liczylismy na to, ze mały usnie w drodze i pospi 1-2h w aucie...mrzonki...obudził się po 30min i przez 2h maksymalne jęczenie...no to impreza dla nas sie skonczyła...nie usnał w aucie w drodze do domu, a teraz słyszę, ze histeria sie odbywa sie sypialni...P. próbuje uspic P...:/// ja leze na sofie, bo konkretnie rozbolał mnie dół brzucha z tego wszystkiego...:/
Dalismy w koncu 250zł![]()
u nas odwrotnie- mój T się nie odzywa do mnie bo mój ton rozmowy mu się nie spodobałJego problem widziały gały co brały
![]()

to już??? ale zleciałoJa w ferworze załatwiania różnych spraw, bo jutro wielki powrót mojego M.Oczywiście biorę urlop i świętujemy ;-)
![]()