reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Zanim napisalam poprzedniego posta juz pojawilo sie pelno nowych :szok:

MsMickey no i jak nowa przychodnia? Lepsze wrazenia? Zdrowka dla Gochy.

Alijenka super nocka - oby wszystkie byly takie :)

Mloda ja katuje z youtube rozne programy na zmiane zeby sie nie znudzily ;) ale 3 etapy na raz - uuu - niezla jestes :D Mi do wymarzonej wagi nastepne 7 brakuje takze jestem z Toba :D

MsMickey, Alijenka, Aylin wasze buby o wage i obwod bioder dbaja ;) Spodenki beda mialy najwyzej 7/8 - tez modne. Jak mlody mial 6 miesiecy (mniej wiecej) to mialam pelno fajnych spodni, jeansow, ale skubaniec mial tak okragla dupke i brzuszek, ze w nic nie wchodzil ;)

Asik ja za miesiac sprobuje i bede obserwowac - na razie dam mu odpoczac. No i masz racje, nie ma co siedziec samemu - smigaj do kolezanki.

Kasienka ciekawa jestem jak to paskudztwo smakuje :-p Tutaj tego nie robia...

Aga fajny "balonik" ;) Ta zyrafka to taka duza jak Antek - super zdjecie :)

Uff jaki skwar. Bylam z mlodym w polskim sklepie i w parku. Leje sie ze mnie. Teraz mlody spi, a ja sie lenie ;) Nie musze obiadu robic, bo kupilam ruskie :D Łiiii

reklama
Kurcze mlody ma dwie biale kropki w miejscu czworek ale tak dziwnie na gorze dziasla tzn nie na krawedzi. Tak rosna czworki??
Maruda ze hej, nie wyrobie

Dziec zasnal w drodze do domku wiec mamcia nadrabia :-D

Mój T połozył wczoraj nune spać - o 21. Zasnął razem z nią. Ale to nic - wchodzę do sypialnie po 23 a tam obrazek - tatuś rozłozony na całym materacu a dzieć na podłodze - za to z poduszka pod głową :)

:-D:-D:-D widzialam :-D:-D:-D co za ojciec :-p:-p:-p dobrze, ze chociaz poduszke dal :-p:-D

Mati wczoraj nawet się bawił - byłam tego świadkiem. Ponoć było o niebo lepiej. Hmmm, może będzie dobrze:-) Dziś z rana oczywiście histeria od samych drzwi, ale tym się nie stresuje. Do rozstawania z mama tez sie przyzwyczai. Prawda???????:unsure:

widac postepy to dobry znak :tak: bedzie dobrze :-):tak:

Cześć kobitki

Czy Wy nie macie nic do robort, tylko na BB siedzicie????:-p Normalnie masakra ile produkujecie

Ale Damian jest śmieszny:happy: pojechaliśmy wczoraj do znajomych którzy mają córę 2mc starszą od niego i jak tylko ją zobaczył to zaczął biec z otwartymi ramionami, dopadł do niej zaczął ją przytulać i dawać buziaki:-D:-D:-D a ona biedna taka wystraszona stała

wypraszam sobie ja ciezko pracuje w pracy :-p A Damianek czysty gentelmen! :-D

Ello

Ale mi mała dziś dała pospać !!!!!!!!!!!! do 7 rano i ani jednej pobudki w nocy :-D:-D:-D
teraz już śpi od 10 ale to chyba ta pogoda no i oczywiście już zaliczyła upadek z walnięciem głową w szafkę i obtarcie prawego polika o wykładzinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! także Muńka nie martw się u nas jak nie ma wywrotki codziennie to szooooooook !!!

a mam pytanie próbowałyście podkładów Max Factora ?????

wow Gratki dla Nataszki :tak: i jakie to uczucie :-D Niezle Twoja Gwiazda wyczynia :szok: moja jest tak ostrozna, ze od urodzenia miala tylko 3 siniaki na czole :-p

co do podkladu kiedys uzywalam i byl OK teraz przerzucilam sie na Rimmel Match Prefection i jestem bardziej zadowolona :tak:

Kasiek- superasne te kozaki ;-)
Kasienka- tez mam przyjaciolke Basie, i nawet jak sie dlugo nie widzimy mamy o czym rozmawiac, potwierdzam szalona dziewczyna :-D Glukozy wspolczuje, nigdy nie mialam i chyba podziekuje :-p
Aylin- poka jaki :-)
Mlodak- super, ze udalo sie na ostatnie trafic, teraz tylko smigaj na zajecia i raz, dwa, trzy...... :-D
Aga- no co chcesz od tego balonika :-D i wcale nie wyglada na 13kg :no:
Asik- pewnie co bedziesz siedziec w domku :-p pewnie juz wrocilas :-p
Niespodzianka- u nas tez skwar a w piatek ma padac w calej Anglii :wściekła/y: zawsze na weekend :angry: Cwaniara z tymi ruskimi :dry:
Josie- nie wiem jak wychodza 4 ale moja ma biala kropke juz od pol roku z lewej strony w okolicach 5 :dry: Cirpliwosci :happy:

Anegdotka z rana: Perla wyjela moje wkladki przeciw odciska z butow i gdzies schowala :confused2: nie tracac czasu na szukanie zaryzykowalam i zapytalam:
- Aurelko gdzie sa mamy wkladki
- tiu i pokazuje :-):tak:
- gdzie? pokaz mamusi
- tiu i pokazuje :-):tak: (prowadzi mnie do sypialni :eek:)
- rozgladam sie ale nie widze :confused2: gdzie schowalas mamusi wkladki?
- tiu i pokazuje :-):tak: (podchodzi do lozka i podnosi koldre :szok:)
zgadnijcie same :tak::-D:szok:

Sunshine :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

na poczatku wakacji zaobserwowalam na dwulatku ze dzieci to maja niesamowita pamiec. janek ma takie ulubione autko policyjne, czarne BMW. I bartek sie bawil rano tym autkiem. za pare godzin szukam tego autka i pytam bartka czy moze nie widzial policji jasia. a on idzie do piaskownicy, i odkopuje autko spod piachu :-D w zyciu bym sie nie domyslila ze tam :-D

te biale kropki to rownie dobrze moga byc trojki bo wlasnie policzylam ze przeciez trojek tez nie ma :sorry2: chociaz podobno czworki pierwsze ida. no w kazdym razie dziwne miejsce bo one sie wybijaja z boku dziasla, pod gorna warga zamiast na krawedzi.:confused: nie wiem jak to wytlumaczyc

aaa zabieram sie za szycie spodni dla mlodego. mam taki boski sweter bawelniany w paski ktory jest na mnie za krotki, i postanowilam zrobic z niego spodnie jak tu

http://www.etsy.com/au/listing/153155240/baby-boys-upcycled-pants-toddler-boy-leg?ref=related-1

Ostatnia edycja:
Anegdotka z rana: Perla wyjela moje wkladki przeciw odciska z butow i gdzies schowala :confused2: nie tracac czasu na szukanie zaryzykowalam i zapytalam:
- gdzie? pokaz mamusi
Mądralinka :) mnie też Antek zaskakuje z dnia na dzień, a jak śmiesznie będzie jak zaczną mówić :D

Kiedyś byłam z Maxem(3l) w pl u mnie w domu i moja mamuśka coś mu powiedziała, a ten przyleciał do mnie wsciekły i mówi" aga babcia traktuje mnie jak dziecko":-D:-D

Przyszedł w końcu wyczekany karnisz idę montować :D

josie czwórki wychodzą tak dziwnie bo one wychodzą połówkami, najpierw jedna połowa potem druga dlatego dla dziecia to bolesne bo to tak jakby dwa zęby wychodziły naraz :-(

Aga nie martw się podobno Ethan ma około 14 kg :-D:-D:-D, tylko tyle że on znowu wysoki jest

Sunshine i gdzie te wkładki były ??????????????? a co do podkładu to teraz Rimella używam ale ja mam plamy wątrobowe i potrzebuję jakiegoś podkładu dobrze kryjącego a Rimmell nie jest taki :-(

Niespodznianka i jak ruskie smakowały ????????????? ja się umówiłam z babcią po weekendzie też robimy ruskie :-D:-D:-D:-D

asik i jak odwiedziny u koleżanki ????????

Ostatnia edycja:
Byłam dziś u tej ciężarnej koleżanki - ale fajnie jej mała fikała w brzuszku :-)
Przeboje miała dziewczyna od początku, no, ale jeszcze niecałe dwa tygodnie i powinna Antosia przyjść na świat. Gabi zachwycała się szynszylami, bo mają dwa :-) fajne stworzonka!!

Potem wjechałam do tkmaxx i udało mi się kupić G fajne buciaszki...o takie:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://s4f760be3df673.img.gostorego.com/809E82/cdn/media-v2/s4/f7/60/be/3d/f6/73/catalog/product/cache/1/image/7edf2b7b0890dfe5eb7dd73c5bea8f52/b/e/beppi_prenatal2024720_1.jpg

Munka plany super :D to trza sie poznac na zywo :p

koniecznie!!!

Mój T połozył wczoraj nune spać - o 21. Zasnął razem z nią. Ale to nic - wchodzę do sypialnie po 23 a tam obrazek - tatuś rozłozony na całym materacu a dzieć na podłodze - za to z poduszka pod głową :)

mistrzostwo świata!!!:-D jak to się stało??

a mam pytanie próbowałyście podkładów Max Factora ?????

niet. Praktycznie w ogóle nie używam podkładów:sorry2:

Na sniadanie zjadl kanapke z serem zoltym i nektarynka (sam ser nie jest atrakcyjny)

to ma chłopak smaki!!!! :szok::-)

A ja wam polecam kozaczki/śniegowce STUPS. Sprawdzone na dzieciu z wysokim podbiciem...wszystkie ich buty są genialnie dopasowane:) Na Zalando kupuje (bo jest darmowy zwrot bez podania przyczyny, a podane ceny zawierają już koszt wysyłki) Kozaki dziecięce STUPS z bezpłatną dostawą w ZALANDO!

Chyba widziałam dziś w tkmaxx jedne z tych kozaczków, ale były strasznie sztywne, więc nie wiem czy to były te...:confused::sorry2:

- gdzie? pokaz mamusi

hehehehehehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Pisze tego posta dłuuugo, bo w trakcie uśpiłam G i oczywiście net mi wywala :angry::angry:

Muńka, Sunshine - tatuś mówi ze dzieć zasneła a on stwierdził ze jeszcze sobie koło niej polezy. No i też mu sie przysneło - a moja jak spi to wędruje po lóżku. I pewnie zwędrowała - a ze trafiła na podusię to sie nie obudziła. Ja ja zawsze do łózeczka przekładam -zeby nie spadła i nauczyła sie kiedys spać sama - a tatus twierdzi ze nie potrafi tak delikatnie :)

Aylin- poka jaki :-)

a taki 73723271ae1444629c2594104677d939.jpgten pierwszy z lewej. Bardzo fajny jest. Polecam

A anegdoda boska - chy ba trzeba juz zacząc wątek zakładać z anegdotkami naszych szkrabów

Załączniki

• 73723271ae1444629c2594104677d939.jpg
    73723271ae1444629c2594104677d939.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry