reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

jesli chodzi o spodenki to u nas faworytem sa sztruksy na gumce, tzn. ta gumka jest szeroka (z 10cm) i nie obciskajaca. Cos jak spodnie ciazowe ;-) Wydaje mi sie to wygodniejsze niz klasyczne dzinsy, no i dopasowuje sie i do mniejszych i do wiekszych brzuszkow :-)

Dostalam dzis @ - jestem rozbita i do niczego. Pol biedy, ze przyszedl katalog ikei. Popijam wiec cieple mleczko i wertuje w ramach relaksu. A co, choc raz w miesiacu sie nalezy :-p

reklama
Teście byli...Polka na ich widok panicznie ryczała przez pierwsze 20 min.! Nie mogli słowem się do niej odezwać itp.:ppp

ms mickey
zdrówka!!!

agaundpestka z takimi referencjami na bank coś znajdziesz!

aylin :D:D:D:D:D:D buhahahaha, było fotkę strzelić mężowi i dzieciowi:p

alijenka jestem cała zapłakana...biedna dziewczynka:/// a który konkretnie podkład, bo mam akurat w domu MF Facefinity 3w1:) Kupiłam zachęcona reklamą i się zawiodłam. Nie kryje aż tak dobrze jakbym chciała, wydaje się ciężki i roluje się (waży się jak go więcej nałożę). Plus jest taki, że ubrań nie brudzi. Kiedyś miałam MF Lasting Performance. Ciężki strasznie, zapychający i jak chciałam wieczorem odświeżyć go (na starą, poranną warstwę nałożyć nową) to się rolował! Jestem mega wierna swojemu Loreal True Match, który używam od 8 lat:) Genialny do cery zarówno tłustej jak i suchej. Nie podkreśla skórek, doskonale wszystko kryje, nie roluje się i nie waży choćbyś nakładała warstwę na warstwę. Nie zapycha i w promocji kupuję za 39zł. Odcienie W są do cer lekko opalonych, kolor nie wpada w róż (mój ulubiony W3 - golden beige). Odcienie N są neutralne, beżowe, a odcienie C typowo różowe:)

sunshine :D:D:D:D

josie umiesz szyć? wow!

Ostatnia edycja:
Hej Munko superaśne te butki:) dziś chyba dzień kupowania butów - my też zaliczyliśmy w końcu przybytek zwany sklepem obuwniczym - polecany przez Hatszept - czego efektem są śliczniusie;) emelki:):):) może w tyg uda mi się jeszcze do tkmaxx podjechać bo dziś było już późno a gdy tam wejde to zawsze czas jakoś mija... może jakieś ciuchy dla mamci;)

sorki za rozmiar ale nie mam zielonego, jak to zmniejszyć;)
pol_pl_Roczki-Fioletowe-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-E2147-2-6700_2.jpg

Muńko tak naprawdę żadna z nas - G ma katarek leciutki od dwóch dni więc pobiegłam do pediatry, coby mi się dzieć nie rozłożył. I tyle.:)

Co do spotkania next tuesday - pe od wtorku ma urlop więc ja robię pass niestety. Chyba, że w poniedziałek?

Hej Munko superaśne te butki:) dziś chyba dzień kupowania butów - my też zaliczyliśmy w końcu przybytek zwany sklepem obuwniczym - polecany przez Hatszept - czego efektem są śliczniusie;) emelki:):):) może w tyg uda mi się jeszcze do tkmaxx podjechać bo dziś było już późno a gdy tam wejde to zawsze czas jakoś mija... może jakieś ciuchy dla mamci;)

sorki za rozmiar ale nie mam zielonego, jak to zmniejszyć;)
pol_pl_Roczki-Fioletowe-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-E2147-2-6700_2.jpg

boskie

msmickey P I Ę K N E!!!

dziś 7 dzień od szczypienia MMR. i jak od razu po szczepieniu zero gorączki i stanu podgorączkowego, to dziś ma 37,1C...grrry. U którejś też tak było?

Ostatnia edycja:
Sunshine :-D:rofl2::-D:rofl2::-D

na poczatku wakacji zaobserwowalam na dwulatku ze dzieci to maja niesamowita pamiec. janek ma takie ulubione autko policyjne, czarne BMW. I bartek sie bawil rano tym autkiem. za pare godzin szukam tego autka i pytam bartka czy moze nie widzial policji jasia. a on idzie do piaskownicy, i odkopuje autko spod piachu :-D w zyciu bym sie nie domyslila ze tam :-D

te biale kropki to rownie dobrze moga byc trojki bo wlasnie policzylam ze przeciez trojek tez nie ma :sorry2: chociaz podobno czworki pierwsze ida. no w kazdym razie dziwne miejsce bo one sie wybijaja z boku dziasla, pod gorna warga zamiast na krawedzi.:confused: nie wiem jak to wytlumaczyc

aaa zabieram sie za szycie spodni dla mlodego. mam taki boski sweter bawelniany w paski ktory jest na mnie za krotki, i postanowilam zrobic z niego spodnie jak tu

Baby boys upcycled pants Toddler boy leg warmers by KatesClothing

pochwal sie jak juz zrobisz :-)

a co do pamieci to ona ma super!!! napewno po mamusi :-D

Munka- buciki super!!! chyba w piatek wybiore sie do TKMaxx :dry:

Aylin- kurcze nie ma u mnie w Tesco tego bidonu :-( musze na necie poszukac ;-) sliczny

MsMickey- sliczne buciki :tak:

Niestety przelicytowali mnie i kozaczkow nie ma :-( ale za to udalo mi sie niechcacy kupic takie :-p zeby zadowolic tatusia ;-) bo to jego sportsmenka :-p

adidaski.JPG

Załączniki

• adidaski.JPG
    adidaski.JPG
    39,8 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
MsMickey - superanckie butki!! :tak:

Ja też nie wiem co z wtorkiem, bo...i tu zonk...nie pamiętam dlaczego myślałam, że nie dam rady we wtorek... :sorry2::baffled::confused:

aaaa....no i zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka jeśli nie pamiętasz to zawsze mów: będę musiała spojrzeć w lewo...;)

Koniecznie też chcę zobaczyć efekt przerabiania swetra na gatki - u mnie maszyna stoi...

Nie powiem co z mmr bo jeszcze nie miałyśmy. Dziś za to rozmawiałam z dr nt szczepień i widzę, że źle nie będzie. Rozumie moją niechęć do dużej ilości chorób na raz więc chyba się dogadamy. No i móiła, że z katarem dzieci nie szczepi.
Nowa przychodnia jest ok. Rejestratorki i wszystkie inne osoby jak na razie miłe. A o to mi chodzi.
Nie czułam dzis, że przeszkadzam;)

Któraś z Was wrzucała link do papuci skórzanych z allegro... może cie jeszcze raz? Pilnie chcę zamówić... tzn jutro, bo trezba G dokładnie zmierzyć stopę.

Ostatnia edycja:
Do góry