reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga nie martw się podobno Ethan ma około 14 kg :-D:-D:-D, tylko tyle że on znowu wysoki jest
Gdybym była szczupła jak Paulina to bym się nie martwiła :nerd:

Dziewczyny, ale śliczne buty kupiłyście- jedne ładniejsze od drugich :)

Josie czekam z ciekawością na efekt końcowy.

Ja jutro wpuszczam Antka do pokoiku :) jeszcze trochę brakuje ramek i wykończeniówki, ale to musi już poczekać :)

Ja stanowczo nie powinnam chodzic po sklepach. Zwizytowałam Zarę:no:. Efekt? Botki granatowe cuudne :) sweterek, bezrękawnik cieplutki, dwie bluzeczki oraz spodnie. Aa jeszcze jeansowa sukienka. Przy kasie prawie zemdlałam. Ale cuudne rzeczy. Noo przecież nie chodzę tam codziennie. A tak poza tym to jak piszecie że wasze dzieci przespały całą noc to nie mogę uwierzyć że tak można. Moja wstaje po parę razy. Noc w noc od urodzenia. Czasem dwa razy, częściej 3 razy, a jak ma katar ( czyli obecnie ) to i co godzinę :wściekła/y:. Ja marzę o przespanej nocy. Już nie wiem co tu zrobić żeby ona spała normalnie.:no:

Już wiem!!! S zabiera mi auto,bo ma rozmowe w sprawie pracy :-) pomyslalam jednak,ze przeciez istnieje komunikacja i dalabym rade,ale G ma rano szczepienie(no chyba,że znow nie bedzie priorixa) i nie wiem jak zareaguje... Poza tym juz wczesniej kumpela sie zapowiadala i kopletnie wyleciało mi to z głowy. To jeszcze nic pewnego,ale chyba raczej wtorek odpada. Poniedzialek oki,jesli nie bede miala pacjentow.

Dzięki za namiary na kapcioszki z podklejką!

Iwon- jak tam powitanie męzulka??:-)

hejka

Hatszept - dziekujemy i wzajemnie - buziaki dla Piterka.

Ja tam nie chcę Was wkurzać, ale i Alinka i Kuba przesypiają nocki praktycznie od początku - dlatego te nieliczne, spowodowane ząbkowaniem nie przespane sa tak ciężkie - bo nie jestem przyzwyczajona do niespania w nocy.

Ide spac bo zbankrutuje :-p

$T2eC16ZHJFsFFSH18BLmBSI6TCC1zQ~~60_12.JPG te przynajmniej na pewno w jej rozmiarze :-p

Aga- przepiekny pokoik, ile zabawek i musze przyznac, ze urzadzony z pomyslem :tak:

Załączniki

• $T2eC16ZHJFsFFSH18BLmBSI6TCC1zQ~~60_12.JPG
    $T2eC16ZHJFsFFSH18BLmBSI6TCC1zQ~~60_12.JPG
    46,1 KB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry