reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasiek - 37 - to nie temperatura. Idz na dwór. Taniocha ta szafa.:szok: Ja za 1.5 metrowa w pzredpokoju dalam 2 tys.
Munka - bierz wszytskie:-D;-)

Moi chlopcy nie lubia spac przykryci, wiec ubieram ich teraz w piżamki w długimi rękawkami i nogawkami. Obecnie w nocy w domu mam ok. 20 st.

andzia ja w piżamki też ubieram ale za to mała ma gołe stópki, a skarpetki sobie ściąga w nocy więc wolę pajaca ubrać, oooo to dużo dałaś za tą szafę !!!!!!!!! ja mam na ganku jedna 1.80 na 2 drugą 90 na 2m a i komodę 90 cm na 1,20 i za to dałam 2 tys

Ja pierdziu... Gabi ześwirowała na punkcie smoczka... chodzi po domu i woła DYDY!!! DYDY!!! :crazy:

Nic mi się dziś nie chce... powinnam iść do sklepu i tyłka mi się nie chce ruszyć. Od godziny robię listę z zakupami...

ale produkujecie... i jak ja mam to w pracy nadrobić. hę?:rofl2:
S po wizycie - będzie żył;-) ponoć jakiś wirus panuje, więc dlaej smecta, orsalit, acidolac i dodatkow nam nikurofazyd (czy jakoś tak) przepisała... mam nadzieję, że się z tym szybko uporamy

andzia
braku okresu to ci zazdroszczę, ale tej niepewności to wcale ;)

PYTANIE: wiem, że z gorączką na dwór nie można. A jak jest 37C, bo piękna pogoda?
oczywiście, że tak :yes:

reklama
W moim zawodzie(księgowa) jest róznie. Ale porównując: ten sam staż, doświadczenie i wykształcenie w tej samej firmie w Lublinie to ok. 1ooo zł więcej, o W-wie nie wspomnę.:wściekła/y:

Do góry