Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witajcie
Dziewczynki mój synuś zawsze taki troszkę do tyłu w stosunku do Waszych maluchów, to chociaż mam taki bonusik w postaci spokojnych nocek.

Kasienka zapomniałam zapytać - ty nie ściemniasz z tym brzuszkiem?na prawdę taki malutki masz? gdzie ty tą dzidzie chowasz, co? ;-)
Aga mogłam w końcu pokoik zobaczyć, bo w pracy zablokowane miałam i jest super!!!! ta zieleń jest bardzo ładna
Asik czyli kolejny argument za wcześniejszą operacją...
poza tym dzisiaj zaczynam mieć ciągoty do słodkiegoa to dopiero 4 dzień diety :-(

Dobranoc
Jest PIĄTEK! Jest BOSKO
żeby tylko przetrwać w pracy dzisiejszy dzień!
Ale temn tydzień pracy mam krótki, w poniedziałek brałam urlop, z okazji pójścia Szymka do przedszkola i całe szczęście, bo zamieszania z tym że masakra! Okazało się w poniedziałek rano, że Szymek jest przeniesiony do przedszkola, gdzie Monika miąła chodzić do żłobka, ale się nie dostała, ale po podaniu do Prezydenta Pruszkowa przyjęli ją, ale nikt nam nic nie powiedział (a w zeszłym tygodniu mąż się upewniał i nie było jej na liście a Szymek w onnym przedszkolu miał być) więc będę ich razem odbierać ze żłobka i przedszkola!nie najgorsza opcja, oby nie chorowali! No własnie, bo już są/byli przeziębieni... No i wtorek i środę musiałam z nimi zostać w domu... A czw i piatek mąż ma wolne więc z nimi siedzi, no więc tydzień krótki. Pon i wt mąż powinien mieć wolne, więc pewnie zawiezie Monikę na kilka godzin na adaptację. Aj.....
Niesamowita wygoda pzry odbieraniu i zostawianiu. Oj- adaptacja cięzka sprawa. &&&&&
, co by w poniedziałek znów jazd nie było

kupa kasy, swojej adopotwanej wnuczce wszystko najlepsze kupowali, a mi i moje siostrze to tylko lumpeks