Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wczoraj podchodzi do mnie i mówi 'fe fe' no to zaglądam w pieluchę a tam kupka albo jak mówi tak (ta ) to tak fajnie kiwa główką
i ostatnio K. nauczył go machać cześć- podnosi rączkę i mówi cee. 
Moj polik po wczorajszym okladzie wyglada cudownieZmarszczki sie wygladzily, a przebarwienia zniknely ;-) Dzis zastosuje na cala facjate ;-) Tylko musze T sklonic zeby nasikal :-)

no i na dzien dzisiejszy zatwerdzone imie Sarasobaczymy jak bedzie dalej czy zmieni sie po urodzeniu ... ale dla mnie brzusio to Sareńka
Wczoraj wieczorem poszliśmy w gości do znajomych z myślą ze A zaraz zaśnie, bo przecież chodzi przed 20tą spaćich synek usnął o 20tej, a A grzecznie się bawił prawie do 23ej
potem matka go zapakowała i wracała z dzieckiem w wózku o północy przez osiedle
![]()
Munka - a da sie schudnac po takich sennych cwiczeniach?Chetnie bym zastosowala :-) Mam az 15kg do stanu przedciazowego a samozaparcia brak
![]()
Munka a zakwasy po calonocnych cwiczeniach masz? ;-)
Ja ostatnio mialam MILY sen![]()
Muńka a stawałaś już na wadze po tych nocnych ćwiczeniach??? bo jeśli poskutkowały to ja też zaczynam stosować;-)![]()
Dziecko mi się naprawilo. Od 2 dni nie ma już wrzaskow i histerii. Dzisiaj wstał o 8:20.
:-)
shopping wciaga
:-) 
pochwal sie rozem
a sen nie nadaje sie na publiczny 
;-)

masa pobudek w nocy i kupsztal za kupsztalem