Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli

;-)Mialam z M ogladac jakis film, a tu pukanie do drzwi. Myslę -Marek, otwieram drzwi i kto stoi ????????? Marek(kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli
Ubranka oddaje siostrze, a ona mi z powrotem. Mialam wystawić na allegro, ale nie moge sie zebrać, wiec chyba oddam kolezance:-) Ostatnio je przegladałam, naszedł na to moj M i skomentował : Boze ile tu jest tysiecy
Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie;-)
Jest nowa i juz sie przenioslam na tel:-) w końcu poprawa! Nie daje mi jenak znać,że są nowe wiadomości. I nie wiem co zrobić,żeby jakoś zapisac to forum jako moje naj :-)
I multicytaty są![]()