Sunshine6
Fanka BB :)
Hello
poka jak wyglada Damian :-) a corci wybaczy
tylko nastepnym razem matka ogarnij sie i nie rob przypalu 
to ja tez chyba musze obejrzec bo nie kumam
ja tak robie :-)
dziekuje
niestety barek pusty tzn dla mnie bo alko jest ale lycha a ja tego nie lubiem 
ten pierwszy raz najbardziej boli a potem juz poplyniesz
ooooo to musze meza zmolestowac jutro :-)
Aga- super ze spotkanko sie udalo i baw sie dobrze na kolejnym ale zeby z kolezanka za muru sie nie napic to nie ladnie
Andzia- to niezla niespodzianka
Aga- nie tylko TY
ja tez na "starej" z klawiszami Noki ciagne
ale ja to jakos nie potrafie odnalesc sie na tych "nowych" chyba za stara jestem 
Uciekam obejrzec "Zycie nad rozlewiskiem" wygrac kilka aukcji i spac :-) do jutra laseczki cmok

Obcięłam Damianowi włoskitylko zamiast nałożyć nasadkę na maszynkę pojechałam bez i tak oto jest mały łysek;-) a i w szoku jestem bo co mu jadę maszynką po głowie to ten w śmiech
No i córa się na mnie obraziła bo poszłam po nią do szkoły a ona sama chciała wrócić![]()
poka jak wyglada Damian :-) a corci wybaczy

a peppe musisz obejrzec z martynka, nie mozna jej nie lubic![]()
to ja tez chyba musze obejrzec bo nie kumam

Rysica, a nie możesz coś sprzedać po Monice dołożyć i kupić to co Ci się podoba?
Ja te ciuchy które dostaję to przekazuję dalej, ale te co sama kupiłam to czasami sprzedają dokładam i kupuję coś nowego.
ja tak robie :-)
I co mam za Wszystkie pić sama????? O nie, dziś zjadam tylko wiśnie z robionej przeze mnie wiśniówki
Zdróweczka dla Was kochane.
dziekuje

Ja gdybym nie miała w planach kolejnego dziecia, to bym sporo sprzedała, bo nikt już tych ciuchów nie chce odzyskać, więc by mi zalegały, a w rodzinie póki co same chłopy się rodzą.
Chcę tylko sprzedać sukienkę z chrztu Gabi, ale jakoś mi nie po drodze wystawienie jej na allegro...bo w sumie nigdy nic nie wystawiałam i tak nie mogę się zabrać za ten pierwszy raz.
ten pierwszy raz najbardziej boli a potem juz poplyniesz

Wooow,ale zmienili BB na androida!! W końcu!
Aylin - dzia!
ooooo to musze meza zmolestowac jutro :-)
Aga- super ze spotkanko sie udalo i baw sie dobrze na kolejnym ale zeby z kolezanka za muru sie nie napic to nie ladnie

Andzia- to niezla niespodzianka

Aga- nie tylko TY

Uciekam obejrzec "Zycie nad rozlewiskiem" wygrac kilka aukcji i spac :-) do jutra laseczki cmok
Ostatnia edycja: