reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Hello :happy2:

Obcięłam Damianowi włoski:tak: tylko zamiast nałożyć nasadkę na maszynkę pojechałam bez i tak oto jest mały łysek;-) a i w szoku jestem bo co mu jadę maszynką po głowie to ten w śmiech:-D

No i córa się na mnie obraziła bo poszłam po nią do szkoły a ona sama chciała wrócić:szok:

poka jak wyglada Damian :-) a corci wybaczy :tak: tylko nastepnym razem matka ogarnij sie i nie rob przypalu :-D:-p

a peppe musisz obejrzec z martynka, nie mozna jej nie lubic:tak:

to ja tez chyba musze obejrzec bo nie kumam :dry:

Rysica, a nie możesz coś sprzedać po Monice dołożyć i kupić to co Ci się podoba?
Ja te ciuchy które dostaję to przekazuję dalej, ale te co sama kupiłam to czasami sprzedają dokładam i kupuję coś nowego.

ja tak robie :-)

I co mam za Wszystkie pić sama????? O nie, dziś zjadam tylko wiśnie z robionej przeze mnie wiśniówki :-D:-D
Zdróweczka dla Was kochane.

dziekuje :happy2: niestety barek pusty tzn dla mnie bo alko jest ale lycha a ja tego nie lubiem :sorry2::-p

Ja gdybym nie miała w planach kolejnego dziecia, to bym sporo sprzedała, bo nikt już tych ciuchów nie chce odzyskać, więc by mi zalegały, a w rodzinie póki co same chłopy się rodzą.

Chcę tylko sprzedać sukienkę z chrztu Gabi, ale jakoś mi nie po drodze wystawienie jej na allegro...bo w sumie nigdy nic nie wystawiałam i tak nie mogę się zabrać za ten pierwszy raz.

ten pierwszy raz najbardziej boli a potem juz poplyniesz :-p

Wooow,ale zmienili BB na androida!! W końcu!

Aylin - dzia!

ooooo to musze meza zmolestowac jutro :-)

Aga- super ze spotkanko sie udalo i baw sie dobrze na kolejnym ale zeby z kolezanka za muru sie nie napic to nie ladnie :-p

Andzia- to niezla niespodzianka :-D

Aga- nie tylko TY :dry: ja tez na "starej" z klawiszami Noki ciagne :-p ale ja to jakos nie potrafie odnalesc sie na tych "nowych" chyba za stara jestem :-D

Uciekam obejrzec "Zycie nad rozlewiskiem" wygrac kilka aukcji i spac :-) do jutra laseczki cmok

Ostatnia edycja:
reklama
Rysica - ja dla siebie i dla chlopaków kupuje ubrania "normalne" nie stylowe. Nie lubie modnych sezonowo, bo to strata pieniedzy..................Aga - ja tez mam stary telefon, w prawdzie z netem, ale takim badziewiem i zupelnie nie wiem czym sie one tak ekscytuja. ;)

Ostatnia edycja:
Sunshine - uwierz mi, nie jestes za stara, tylko jeszcze nie znalazłaś takiego telefonu, który by Cie powalił juz samym swoim wygladem. Mnie to trafiło w tym roku, a duzom starszam.

Aylin - a jak się nazywa ta aplikacja????

No i muszę Wam powiedzieć, że od jakichś 2- 3 dni mamy produkcje prawie taka jak za czasów ciąży!!!! Jest co czytać!!!

Katrina babyboomforum czy podobnie jakoś. I faktycznie ostatni apdejt udał się rodzicom:-):-):-)
w końcu;-)

Zdjęcia widać od razu a nie po wejściu na konkretną wiadomość:-)

Doczytalam i idę spać. Tzn usnelam z G, oczywiście... podoba mi się ilość postów do przeczytania:-):-):-):D

Hej...
Staram sie czytac na bieżąco, ale taka produkcja, ze szok...
Musze zatem sprawdzic jak ta nowa aplikacja...

Nie wiecie jak Pamka? Zdawała relacje z wizyty u dentysty....pytam, bo ja zywotnie zainteresowana tematem, bo P. pije co chwila mleko w nocy, co moze miec oczywiscie zgubny wpływ na zęby....

Natomiast wczoraj mi ukruszył sie ząb...pobiegłam do dentysty, a ten "no to szybciutko...znieczulenie i plomba" na co ja, czy w ciazy znieczulenie ok???...32 tydzien...on - "tak. nie ma problemu. to tylko miejscowe". No i rzeczywiscie dostałam znieczulenie...abstrahując, ze chyba kiepsko mi zrobil ten zab to zaczał mnie bolec przy dogryzaniu dolnymi zebami (w przyszłą srode mam powtórke) to jeszcze póżniej ogarneły mnie watpliwosci, czy powinnam mu zaufac jesli chodzi o to znieczulenie...czy malutka na tym nie ucierpi...:/// w ciązy z P. chyba tez miałam cos tam w zebach robione, ale udało sie chyba bez znieczulenia...tak przynajmniej mi sie wydaje...no nic...mala ruszała sie wczoraj normalnie, wiec miejmy nadzieje, ze wszystko ok...

Namawiały, namawiały i namówiły...;-);-);-) juz dawno nie kupowałam nic na allegro...a na pewno nie na aukcjach bo nie chciało mi sie czekac do okreslonej godziny, licytowac itp. No ale Wy takie cuda wstawiacie!!! a poza tym przyszedł czas zakupu kombinezu dla P...o ile kurteczke mam (kupiona w smyku na przecenie za 45 zł ;) to spodenek zimowych nie miałam...takich na snieg i wczoraj udało mi sie wygrac tą licytacje :-p:-p:-p
Spodnie NARCIARSKIE chłopiec, roz 80cm, SKOGSTAD, (3519480825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
narciarze z nas żadni, ale na snieg na pewno sie przyda...
Teraz szukam kominezu nr 2...co by ten został przemoczony przez małego, a musielibysmy szybko gdzies znowu wyjsc...
własnie - TEZ KUPUJECIE 2 KOMBINEZONY na wszelki wypadek?
I jakie kombinezony kupujecie? 1- CZY 2-CZĘŚCIOWE???

Dzis usg...trzymajcie kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Hallo

Muszę w domu poszukać tej nowej aplikacji, ale ja to słabo obcykana w necie z kom :zawstydzona/y:

Asik jak mogłaś isć po córkę do szkoły???:-p

hatszept po pierwsze kciukasy&&&&& po drugie znieczulenie można od II lub III trymestru, w pierwszym nie wolno na pewno, ja miałam zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży i to nie byle jakie, bo rwali mi ósemkę i S cały i zdrowy
po trzecie ja mam w planach kupić 2 kombinezony - jeden do ciochrania, drugi ;lepszy i własnie jeden 1-częsciowy a drugi 2-częsciowy, ale nie wiem, który będzie lepszy do ciochrania :confused:

reklama
U nas katar przeszkadzał w nocy, teraz go nie widać. Poza tym znowu 37C...ile wychodzą czwórki jeśli kawałkami są już przebite?

Rysica
kocham Minnie, Pola też kocha, jak tylko zobaczy to od razu krzyczy 'Minieeeeeee' :D Ale Monia ma długie włosy!!!

Aylin jakie piękne te bodziaki!!!!!! Aaaaa superowo wystrzałowe!!!!!

Młodak
poczuły zagrożenie...wróg w domu:D:D:D

Muńka
ja pierwszy raz wystawiłam buty - dokładnie dwa miesiące temu. Wkurzyło mnie, że w szafie zajmują miejsce buciory, których nigdy nie włożę, a które na nogach miałam raz (np. na wesele). Potem już będziesz miała wprawę i popłyniesz:D

Hatszept mam jeden używany 2-częściowy i chciałam dokupić drugi (awaryjny) też 2-częściowy, ale trafił mi się ciepły puchowy GAP jednoczęściowy, oczywiście na All:) Co do dentysty nie wypowiem się bo nie uczęszczałam ostatnie 10 lat:p Ale ostatnio jak byłam to musiałam 4 godz. nie karmić piersią po znieczuleniu miejscowym...

Ostatnia edycja:
Do góry