reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

zaza - nie oglądam MBTM

aronia - babcia po prostu troszczy się o swojego wnuka/wnuczkę;-) (sorki, ale nie zarejestrowałam, czy masz synka,czy córkę :sorry:)

reklama
O najwazniejszym zapomnialam napisac :zawstydzona/y:

W piatek na wieczor Aurelke wysypalo.... takie dziwne bable na stopach, raczkach i pupci(pachwinach).... myslalam, ze to uczulenie albo pogryzienie..... dzis bylismy u lekarza, okazalo sie ze zlapala "hand, foot and mouth disease" wirus ktory objawia sie wysypka na stopach, dloniach i w buzce..... podobno znika samo i niczym sie nie leczy........ zalapala u opkiekunki :wściekła/y: Do tego juz kawalek 4 sie przebil i dziasla spuchniete.... [h=1][/h]

O najwazniejszym zapomnialam napisac :zawstydzona/y:

W piatek na wieczor Aurelke wysypalo.... takie dziwne bable na stopach, raczkach i pupci(pachwinach).... myslalam, ze to uczulenie albo pogryzienie..... dzis bylismy u lekarza, okazalo sie ze zlapala "hand, foot and mouth disease" wirus ktory objawia sie wysypka na stopach, dloniach i w buzce..... podobno znika samo i niczym sie nie leczy........ zalapala u opkiekunki :wściekła/y: Do tego juz kawalek 4 sie przebil i dziasla spuchniete....

łoj....a z czego bierze się ten wirus??

ech jeszcze nie poszlam spać ...
niech mnie ktoś wygoni:-p

no coś Ty!! ja piję winko, a Ty każesz, żeby Cię wygonić?? zapraszam do picia :-)

A tak w ogóle, to w końcu wystawiłam swoją pierwszą rzecz na allegro :-) ciekawe, czy znajdzie się kupiec!

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Bry wieczór - Bra noc...???!!!! Hejka

Miałam gorący okres. Wczoraj robiliśmy urodziny mego ślubnego, co prawda urodziny miał dzisiaj, ale w niedzielę nikt dłużej nie posiedzi, więc goście byli w sobotę. Piątek wieczorem spędziłam w kuchni przy garach, a na koniec o 1-wszej w nocy miałam jeszcze kapanie psa. Bo wypuściłam ja na ogródek, a ta znalazła tam jeża i jak ją zobaczyłam... to sie przeraziłam i załamałam. Ale co było robić. Dziś z kolei sprzątanie po imprezie, ale przy tej okazji zlikwidowaliśmy w salonie łóżeczko, z którego Kuba juz nie korzysta, część zabawek wyekspediowaliśmy na strych, potem trzy prania (wiem ze niedziela), ale moje dziecka sa chore i tym razem nie obyło się bez pawia na nasza pościel... w sumie to pralka prała, ja tylko wrzucała i wyjęłam do powieszenia.
Dobrze, że rano nie muszę wstawać, to może dzieci dadzą trochę pospać (ostatnio obudzili się o 9.30).

Aaaa i dziecka mam chore - wirus u nas szaleję i niestety nas nie ominął, w sobotę rano byliśmy w przychodni i lekarz stwierdził, że oskrzela czyste (uszy i gardła też OK), ale w nocy mieli po 39 stopni i na zmianę kaszleli.

reklama
mlodak dobrze z kotkiem wsio OK:) i zemdlałaś!?

zaza
ja nie wiem co to MBTM:D

sunshine u sąsiadów było to w czerwców - choroba bostońska, tydzień temperatura i krosty/bąble jak przy ospie, ale na wskazanych przez ciebie miejscach, po tygodniu wszystko zaczęło ustępować i nawet pojechali na wczasy:) Aaaaaaaa ty zakupoholiczko - to zaraźliwe! Wszystko piękne!!!!

katrina to razem o 1 w noc kąpałyśmy psy!:D No i zdrówka!

aronia nie mam piwnicy:) Panadol w syropie możesz na ząbki podawać jak nie uznajesz ibuprofenu - działa tak samo:)

aylin to jak u mnie, był aniołek a teraz urosły różki:D

Ostatnia edycja:
Do góry