Hej baby
Ale mnie kręgle łupią, no nie wyrabiam od tygodnia. Muszę się zapisać na jakąś rehabilitację, bo to nie do pomyślenia, żeby w tym wieku narzekać na plecy

Boję się zrobić prześwietlenie, bo solidnie zaniedbałam to moje skrzywienie kręgosłupa. Zawsze się odgrażam, że coś z tym zrobię, jak dostaję ataku bólu, a potem znowu odkładam temat
Mój bąbel od kilku dni zaczął samodzielnie jeść :-) Daję mu obiad w miseczce, widelec i łychę w obie ręce (do wyboru), a i tak większość zjada palcami ;-)

Ale grunt, że daje radę. No i frajdę z tego ma, a ja mogę spokojnie zjeść obiad z rodzinką
Aylin, Sunshine cudne ciuszki upolowałyście
Sunshine ale czyje włosy obcięłaś? Swoje?

Na całkiem krótko? Poka!

A tego wirusa bostońskiego, to już przerabiał mój starszak

W sumie nic groźnego, chociaż jak pierwszy raz zobaczyłam te krosty w dziwnym miejscu, to byłam przerażona, bo wcześniej nie słyszałam o tej chorobie.
Hatszept ale genialne zdjęcie małej :-) Jest niesamowicie dokładne i takie "realne"

I widać dziewczęce rysy, serio :-) Co do cukinii, to ja też głównie używam jej do leczo.
Niespodzianka ja też potrafię być przy bąblu cierpliwa, chociaż niestety mam dla Ciebie złą wiadomość - z biegiem lat to mija

Starszak potrafi mnie nieraz ostro wyprowadzić z równowagi

Zdrówka dla smarkatka!
Zaza w takim razie ja mam sporo takich ciuchów do ciochrania ;-)
Kasiekz ale fajnie, że Ci się udała sprzedaż na allegro. To może i ja się jednak zmobilizuję?
Andzia niestety tak to już jest z dwójeczką dzieci, że ledwo jedno wyjdzie z choróbska, to już kolejne załapuje. Zdrówka dla chłopców!

Mój J. jeszcze nie potrafi wydmuchać noska.
Katrina zdrówka dla dzieciaków! Może Ty mi powiesz, co to za aplikacja do fona, bo nikt mnie nie chce oświecić, a pytałam
Msmickey podoba mi się ten "wkurz" ;-) Pożyczam ;-)
Młodak doczytałam, że impreza udana i z grubciem już wszystko dobrze, ale nie napisałaś chyba co z tym butem? Odratowałaś go lakierem?
Asik fajno, że udało się romantycznie spędzić Wasz czas

Zdrówka dla Oliwki! Ja też się obawiam, że i mój starszak zaraz coś przyniesie ze szkoły, bo już zaczyna pociągać nosem
Polaa to Ty już jesteś weteranka wizyt u fyzjera ;-) I jak mały się zachowuje? Nie wierci się?
Muńka no to powodzenia, oby się udało na allegro!