Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Alijenka Muńka ma absolutną rację - S zaczęliśmy wyciągać i teraz d.upa blada...skoro sama się nie prosi, to nie wyciągaj, bo jak raz wyciągniesz, to wiesz... ;-)
u mnie to samoi ktos mnie rozumieW domu z gadzina moja nie mam szans poczytać. jak widzi ze laptopa otwieram to jest pierwsza przy nim i wali w klawiature
![]()
hehe czyli mi tez teraz odwali?bo musi przetrawić. Daj jej czas. U nas moja kolezanka 2 tyg temu została moja kierowniczka - i jej lekko odwaliło. Kulturalnie czekam az przejdzie![]()
chociaż ja jej kierowniczka nie zostałam, ale może jednak zeświruję
a no fakt ze na plazy gdy sie opalam to mam zazwyczaj chrapke , tyle ze nie na dzieci![]()

wlasnie a omlety na slodko podajecie? to ostatnia chyba szansa na jajko u nas... tylko nie mam pojecia jak sie za to zabrac? nigdy omleta nie zrobilam
Rano to woła, że chce koko i już...