reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Iwon niooooo serio pytam :-):-):-):-):-D:-D:-D, coś bym chciała kupić mojemu K bo dawno nic ode mnie nie dostał :-p:-p:-p

andzia nioo dokładnie to samo jest u nas z tym byłym księdzem

aaaaaaaa tak w ogóle to umówiłam się na sobote do frycka na farbowanie i uwaga !!!! mam ochotę farbnąć się na rudo :confused::confused:

reklama
Dziendobry...... kajam sie do stop :sorry2: i przyznaje bez bicia, ze nie ogarniam :-(

Mloda spi wiec chcialabym nadrobic ale musze jeszcze obiad wstawic i za 30min budzic ja bo do lekarza idziemy po kaszle strasznie od kilku dni i ma katar :-(

W szkole na razie spoko ale duzo pracy w domu.....

Z tego co zapamietalam :sorry2:

Iwon- mleko dostaje caly czas tak samo czyli rano i wieczorem po 240ml ale nie wypija calego czesto 60ml zostaje, czasem na drugie ma kaszke albo jogurt. A mleko dalej z Avent bo nie wiem w jakim kubku najlepiej to mleko podac :dry:
Alijenka- na rudo :shocked2: to bedzie zmiana ale z takich ciemych wlosow to bedzie troszke trwalo bo zeby uzyskac taki czysty ladny rudy to bedzie musiala rozjasniac ;-) moja siorka ma rudy i mi sie strasznie podoba ale ja sie we wtorek na ciemy braz zrobilam :-p
Niespodzianka- wytrwalosci z malym urwiskiem ;-)

Andzia- my na teraz mamy dwie grube kamizelki i jak sie zalozy sweterek albo bluze pod sprod to wydaje mi sie, ze bedzie ok :tak: na zime to juz same widzialyscie :-p

Wiecej grzechow nie pamietam...... zdroweczka dla chorowitkow i udanych wypiekow i rewolucji kuchennych :happy2:

Ok - to dziś bedzie pospolite białe szaleństwo - czyli makaron z serem :) A na serio to ona makaron uwielbia i w kazdej ilości pochłonie.

Co do mleka - moja pije moze ze 150 ml dziennie. Tj na wieczór tylko pije mleko i przez noc. I pije z butelki :)

Alijenka -tak jak pisze Sunshine - za jednym podejsciem nie zrobisz z ciemnych rudych.
Sunshine - ale u Was jednak troche cieplej. Zdrowka dla Aury.
I wybaczamy.
Aylin- Adi też uwielbia makaron. Przynajmniej 3x w tyg słyszę, ze chce makaron z serem i skwareczkami.

Sunshine, andzia ale ja chcę takie ciemne rude wpadające bardziej w brąz o bardziej coś takiego
rude-wlosy-z-grzywka

albo coś takiego
dlugie-proste-rude-wlosy-grzywka.jpg

a tak w ogóle to zdajecie sobie sprawę z tego że niedługo się pokażą mamy czerwiec 2014 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szooooook !!!!!!!!!!!!!!
ja już właśnie byłam w ciąży w 2011 roku, niby ten dzień był 24 września :-)

Ostatnia edycja:
Alijenka - super kolor, miałam kiedys taki, tylko, ze ja mam ciemny blond naturalne, ale możesz próbować.

:-D:-D Fajnie ze o ty wspomniałaś:-D
Ja równo 2 lata temu 26 września (dokładnej h nie pamiętam :-D) spłodziłam(przy małej współpracy mojego M;-)) Mateusza:szok:
Jak ten czas leci:shocked2:

Hej laski

Ale naprodukowałyście, przyznam bez bicia, że nie chce mi się nadrabiać:-p

Nie zaglądałam bo zalatana byłam, we wtorek logopeda, wczoraj pół dnia też w mieście a wieczorem jeszcze wiozłam brata do szpitala na chirurgię i tak jakoś zleciało

A dziś się dowiedziałam, że przyjaciółka w 70%będzie mieć córeczkę, więc najprawdopodobniej będę mała chrześniaczkę:tak::tak::tak:

Zdrówka dla chorowitków

reklama
Witajcie.
Nie wyspana dzisiaj jestem bo o 2:40 obudził mnie komar. A już tak mam że nie zasne dopóki nie upoluje go. Tym sposobem do 3:30 nie spalam aten gad siadał zawsze w takim miejscu że go widziałam ale ubic nie mogłam bo za wysoko. Spryskalam się więc.orinoko, wysmarowalam miejsca już uciete i położyłam się.
Ukatrupilam go rano dopiero....

Alijenka ten kolor na pierwszej force - marzę o takim. Ale podobnie jak Ty całe życie ciemne włosy miałam i trza by je rozjasnic najpierw. A trochę się tego boję bo i tak cienkie mam klaki i mało ich.

Iwon u nas mleko 2 razy dziennie po 270ml - śniadanie i kolacja w formie kaszki owsianka lub manna podawana lyzeczka. Czasami o 16 budyn na krowim mleku robię.

Słuchajcie ale zabawną sytuację wczoraj w aptece miałam. Kolejka spora więc z jakaś panią zaczelysmy rozmawiać. No i ona mówi że po tran przyszła i smak jej obojętny bo synek to wszystko zjada bez problemu. Ja na to że mam to samo, każde jedzenie jest ok. byleby dużo go było. Pani w tym momencie rzuca tekst że jej synek to chyba nawet buta by zjadł. No zatkalo mnie. Zaczęłam się tak śmiać że aż się poryczalam. I żebyście widziały minę tej babki jak jej powiedziałam że mój syn 2 tygodnie temu właśnie buta skosztowal :)
No nie sądziłam że tak będę się śmiała i to tak szybko po tej sytuacji.

Ostatnia edycja:
Do góry