reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

Iwon spoko to pijemy :-):-):-), ja wodę a ty winko :-D:-D

kasiek normalnie nie można się nikim dogadać co do godziny, chyba będzie tak że w ogóle to nie wypali :-:)-:)-(

MsMickey to co Ty masz za wizje !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Iwon no kurde akurat dziś sobie piwka nie kupiłam :-:)-(

kasiek mi też by bardziej pasiło popołudniu bo mała ostatnio długo śpi w dzień, dziś zasnęła o 11,30 i spała do 14,15 także ja już sama nie wiem co robić i o której, Edyta mówi że po 14 bo Madzia jej do 13 jest w przedszkolu

eeee ściemniasz. gdzie to brzuszek ciażowy??? Ja mam wiekszy teraz :)

aylin mam szary:ppp

hmmm a teraz mysle co mozesz mieć szarego.....

No i wróciłam z zakupów u kolezanki - i powstrzymałam sie :p kupiłam tylko spódniczkę. Za to moje przyjaciółka wydała 120 zł :p i mam w planie pozyczyc od niej 2 sukienki dla Tysia mojego

Alijenka oj dużo by pisać...

Nie mam preferencji co do płci raczej. Tzn myślę, że byłoby fajnie mieć dwie dziewczynki - takie przyjaciółki kiedyś. A Pe stwierdził (jeszcze zanim zaszłam),że przydałoby się trochę testosteronu bo same kobiety go otaczają....;) tak naprawdę to mamy to w nosie, byleby zdrowe było. I o to się boję, oczywiście.

Aylin ja sobie nie wyobrazam siedzen :p Ja sobie siebie nie wyobrazam jak biore T na rece po szalenstwach w kaluzach ;)

Munka w ogole to dopiero skumalam z ta autostrada jakby to wygladalo :-D Ale mam zaplon. Dzieki/nie dzieki za przepis na ciasto. Niestety wyszlo pyszne i mnie wola.

Aronia ja ogladalam How I met your mother i teraz Angry Management (ale nie powiedzialabym, ze to na poziomie :-p). W ogole lubie seriale ogladac...

Kasienka piekne brzuszki :) A Nikos pewnie testuje. Najczesciej tak jest, ze dzieci z rodzicami pokazuja rogi, a z kims innym to aniolki.

MsMickey bede trzymac kciuki za ug :) Daj znac po wizycie :)

Iwon ja nie pamietam tych sklepow - za mloda jestem ale drina chetnie sie napije. Zdrowko!;-)

alijenka a moja idzie o 15-16.00 na drugą drzemkę. Zawsze mogę ją przetrzymać, więc luz może być 14.00. Adze też pewnie lepiej po 13.00. Czy chcecie jeszcze później, bo informuję, że o 16.00 są mega kroki w tej okolicy:) Może napisać sms do Agi?

iwon ja przy Lechu Free:p

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek pisz sms do niej, wiesz taką drzemkę jakby moja miała to bym się nie martwiła bo w aucie by spała, a i napisz mi na prv numer tel. bo nie mam, po ostatniej akcji telefonu w kawie niestety zniknęło mi wszystko :)

Do góry