Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Muńka następny na tapecie u mnie będzie ten twój placek bananowy - zresztą na reszcie chyba;-)
Muńka mi wyszło 14 sztuk takich solidnych muffinek. A raczej muffin
Powiedzcie czy Wasze bąble teraz chodzą po dworze? Bo Szymek to tak średnio jest tym zainteresowany. Woli siedzieć w wózku. A jednak jakby szedł to i trochę organizm by się rozgrzewal. Dzisiaj jak wróciliśmy to miał aż usta sine. A ręce to dobrą godzinę jeszcze jak lody. Kark ciepły ale i tak się boję że się przeziebil. Ale jak go stawialam na ziemi to tylko stoi i się patrzy. Na podwórku trochę pochodzi ale zaraz ręce wyciąga abym go wzięła.

ale spoko, 35 minut i gotowe. Myślałam, że może przy muffinach będzie się krócej piekło.Mi wyszło 12.Powiedzcie czy Wasze bąble teraz chodzą po dworze? Bo Szymek to tak średnio jest tym zainteresowany. Woli siedzieć w wózku. A jednak jakby szedł to i trochę organizm by się rozgrzewal. Dzisiaj jak wróciliśmy to miał aż usta sine. A ręce to dobrą godzinę jeszcze jak lody. Kark ciepły ale i tak się boję że się przeziebil. Ale jak go stawialam na ziemi to tylko stoi i się patrzy. Na podwórku trochę pochodzi ale zaraz ręce wyciąga abym go wzięła.
Sorry, ale wyobraziłam to sobie i śmiać mi się chce 
A wyobrazacie sobie czystość siedzenia po zimowym sezonie i dziecięcych bucikach?
z Nikosiem 24 tydzien
Zobacz załącznik 585772
z Sareńka
Zobacz załącznik 585774
ja wymiekam z moim synem ... w zlobku Panie mowia ze grzeczny ze sam zasypia pieknie je zajmuje sie soba nie placze
powrot do domu histeria histeria histeria ... jak mu sie cos nie da to drze sie w nieboglosy... strasznie probuje wymuszac ... a dzisiaj na polu mezowi taki cyrk odstawil ze ludzie sie odwracali. ani na rakch ani sam a do wozka to juz w ogole masakra ... bunt dwulatka ??nasladowanie dzieci ze zlobka ? panie w zlobku klamia ?
u opiekunki grzeczna i zajmuje sie soba a w domu lobuz(nie zawsze) ale..... wydaje mi sie, ze odreagowuje to co tam sie dzialo..... wczoraj bylam swiadkiem jak Perla sie bawila, kladla klocki na krzeselko i podszedl chlopczyk i jej to wszstko zrzucil..... ta tylko na niego spojrzala i zaczela od nowa...... a w domu to ona wrzystko rozrzuca!!! Dziewczyny: mozecie podpowiedziec jakis zabawny serial do ogladania? Chce mi sie cos lekkiego, wesolego i na poziomie.
No i wróciłam z zakupów u kolezanki - i powstrzymałam siekupiłam tylko spódniczkę. Za to moje przyjaciółka wydała 120 zł
i mam w planie pozyczyc od niej 2 sukienki dla Tysia mojego
zakupocholiczka na odwyku 
A naprawdę to nasz prezydent miasta jak pojedzie gdzieś w swiat to cos takiego zawsze znajdzie czym miasto upiększa. Mamy wiec kosze z bangkoku, okrągłą kładkę z szanhaju, fontanne multimedialną jedną z niewielu w polsce, język chiński w przedszkolach państwowych, i przymiarki do wagoników bez motorniczych jako nowego środka transportu. Aaaaa i jeszcze najrówniejsze drogi w całej polsce.
Sunshine - pomyłka to nie była, ale powiedziałam dzis Pani, że 40E to dla mnie za drogo, ale za 35E to bym wzięła(znaczy się kupiła). No i mam butki dla Kubusia. Tu mi się to podoba - ostatnio kupiłam butki zamiast za 20E to za 15E, tylko dlatego, ze to z ubiegłego roku model - myślę, ze młodemu to kompletnie "wisi".
alijenka - dziś po raz pierwszy od bardzo długiego czasu weszłam na gg i akurat była Kasiulka. W piątek miała ostatnią chemię, jutro będzie miała konsultacje z lekarzami (z wynikami). Spróbuję ja jutro "złapać".
i ze &&&&& zawsze zacisniete
przeciez ona jak aniolek wyglada
bo sama chce 
I po co żeś się przyznawałaOj andzia, racja, obiecywałam. No ale to tak jak z piciem i kacem - mówisz never again, za dwa dni biegniesz do sklepu po browar ;-)
;-)

Oliwia już w domu, nie tyle atrakcją było muzeum co myjnia w drodze powrotnej![]()

Muńka widzę że tylko ja nie zalapalam pytania. Blondyna.ze mnie. Wstyd....

Za to pogoda super jak na pazdziernik - prawie dwie godziny hasalam z dzieciem i psa na dworzu 
Tup tup do kotka (dzikiego), tup tup do pieska (naszego), tup tup po kasztany, tup tup do zoledzi, tup tup do prania sasiadki, tup tup po szyszki
Kilka razy zlapalismy zajaca ale bezkontuzyjnie 
Nie wazne, czy siedze z przodu, czy z tylu, smieci laduje tylko u mnie
A taka szykowna torba jak josie na pewno by nie pomogla, bo my mojemu bylo... zal jej brudzic odpadkami 

Az wygooglowalam, co to jest :-) W moim rodzinnym miescie stoi za to... szubienica

Ale tylko na tych nudnych 
Szkoda, ze malz nie lubi duzych miast