reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
bosche, waginy, cipki, słupki...dziewczyny!

muńka katrina
moje kochane byłe Wrocławianki:)))) Dokładnie laseczki, miejscem spotkań był i jest Pręgierz na pl.Solnym oraz Fredro w Rynku. Chociaż ostatnio moja 15-letnia siora ciągle umawia się pod McDonaldem w Rynku:/ Załamka:no: Młodzież ma w d...tradycję i zabytki:wściekła/y:

aronia ja włączam na 60C i myje 120min. - wszystko wychodzi cacy:)

aylin ja nie wiem, bo nie miałam x-landera. To opis moich 2 koleżanek, które mi odradzały. U mnie w wózku 'naciskam guzik' dwa lub trzy razy i mam pozycję leżącą (kilkustopniowa regulacja), a one narzekały na pasy, a szczególnie robienie ich do pozycji siedzącej. Mnie zniechęciło przede wszystkim to, że w spacerówce dzieć jest tyłem do mnie (nie ma możliwości obrotu budki!), a moja Pola ciągle jeździ przodem do mnie (obracam tyłem tylko w zoo itp.), no i to niewygodne siedzenie, o którym ci pisałam. Cipa daje radę:D:D:D:D Normalnie nie wiedziałam, że macie tam tyle ciekawych rzeczy - ile tu można się dowiedzieć!

Wy spicie już??? Czy pijecie beze mnie ;)

Ja jutro idę opijac ciążę koleżanki ;) poznanej na szkole rodzenia ;) spotkaliśmy się q zeszłym tygodniu i nawet rozmawialiśmy o kolejnych dzieciach, czy i kiedy planujemy. Ona się śmiała że mąż strasznie chce już 2 a ona woli najpierw pracę znaleźć. No i coś ja tknelo dzień po spotkaniu - mówiła że zezarla 2 paczki bake rollsow - a ostatnio na nie smyka miała dwa lata temu ;) i zrobiła 3 testy 2 pozytywne jeden negatywny. A wczoraj gin potwierdził że jest.
A i zabezpieczają się - tj zabezpieczali. Aczkolwiek kazalysmy się jej męża zapytać czy aby napewno kinder niespodzianka nie była przez niego planowana ;)

Aronia u mnie pisze 2,58 program eko czyli 45-65 stopni. Ale w związku z pomyłka panów od wody mamy ja podłączona do gorącej wody - i myje krócej ok 1,5 h. Ale dokładnie nie wiem bo zalaczam na noc a rano wyciagamy

Aronia jutro zobaczę bo pp aktualizacji aplikacji bb po pierwsze nie mogę otworzyć prv, pp drugie wywala mnie z bb a po trzecie nie aktualizuj mi postow waszych

kasiek - ach ta młodzież zero poszanowania tradycji!!!! McDonald.... ważniejszy niż Fredruś... nie no...

alijenka - żeby nie było, że byłam wcześniej - przed spaniem zaglądam jeszcze kontrolnie czy ktoś coś napisał...

Ostatnia edycja:
bry!
no i skończyło się rumakowanie... S dzisiaj znowu spał od połowy nocy z nami :/

Sunshine jak Aurelka?

Josie Muńka udanych wypoczynków!!! i proszę się tam nie spotykać razem, bo jak tak dalej pójdzie to tylko ja będę niepoznana:-(

za to w Łodzi mamy giga waginę... ludzie chyba lubią takie skojarzenia;-)

fontanna wagina łódź - Szukaj w Google
a gdzie ta wagina stoi?

Janek po wczorajszym niejedzeniu pobil swoj rekord i wypil w nocy 230 mleka z kleikiem na raz!!!:eek::eek:
pięknie!!!

Aronia moja program eco ma 45 minut, ale nie wiem ile stopni, 40 albo 50 (chyba)

Witam sie z kawka :)

Sunshine
jak Aurelka dzisiaj? Zdrowka dla niej, biedulka...

Iwon uwazaj, bo nastepnym razem zabukuje samolot w Twoje rejony i jeszcze zostane kilka dni :D

Kasiek przylatuje 14.10 tata mnie odbiera, ale licze na powitanie ;-)

Aga trzymam kciuki w takim razie za znalezienie szybko bobasa do pilnowania ( z sensowna mama :sorry2:)

Zaza SAP wczoraj zrozumial, ze powinien ustapic miejsca bb :-)A Sergi kiedys wyrosnie ze spania z Wami - do 18 juz niedaleko ;-)A wagina jest na Placu Dabrowskiego :) przed Teatrem Wielkim

Munka milego wyjazdu

Mloda ciesz sie jazda Szymka w wozku poki mozesz :) I zapewniam Cie, ze T wcale nie chodzi przy wozku. On biegnie gdzie go nogi poniosa, a za nim pedze ja z wozkiem, z wypiekami na twarzy i rozwianym wlosem (Iwon rysunek ? ;-) Ten Szymka jest boooski)

Katrina fajne butki. Kupowalas w Clarksie?

Wroclawianki super, ze spotkanko udane :)))

MsMickey zapomnialam o naszej waginie (tzn miastowej) ;-):-D Od razu mi saspol przyszedl do glowy jako miejsce spotkan.

Josie no to Janek nadrobil z nawiazka :) A ile pije zazwyczaj ?

Aylin gratki dla kolezanki. Czym sie zabezpieczali - wez nie strasz :-p

Tak sie naprodukowalam, ze mi weny na wlasna wypowiedz zabraklo :p Ide dziecia ogarnac i na spacer jak sie rozwidni.

reklama
hello

oj kasiek nie przesadzaj Ty mnie nie widziałaś jeszcze chudej :-D:-D:-D, a Nataszka musi koniecznie częściej przebywać z dziećmi bo inaczej to "Dzikus" z niej będzie :szok::szok::szok:
spotkanie bardzo udane choć czas za szybko zleciał !!!!!
Polka niesamowicie się bawi z innymi dzieciakami ale też diabełek w niej siedzi, a Antoś strasznie się zmienił normalnie taki grzeczniutki facet się zrobił że szok chyba to pilnowanie M dobrze wpłynęło na niego

katrina, Aylin butki super :-):-)

katrina ja mam stary model x-landera i mam skrętne kółka

Muńka, katrin - pręgierz hahahahhaa chyba się wszyscy pod nim umawiają albo pod
fredro2.jpg

aronia moja zmywarka to moje dwie ręce :-D:-D:-D:-D

katrina PRL taaaaak ale Jaazdaa hmmmmm jakoś nie lubię

Aylin, MsMickey fajne macie te miejsca :-D:-D:-D:-D hahaha dobreeeee

cdn

Do góry