Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aylin- a ty co nie pracujesz?? Znowu na urlopie, ze taka zapracowana????;-):-)
Miałam dziś isc na 7 do pracy, ale przez Matiego nie dałam rady. Tak sie rano przyssał do cyca, ze jak mu zabierałam to wrzask był na całe osiedleCZarno widzę odstawianie mojego dziecka> Bedziemy karmic do 3 lat:-);-)
coś ostatnio nieśmiała jesteś ;-) fajno, że nocki w łóżeczku!
Doszedł do Ciebie ten zamówiony berecik?? Do mnie tak i generalnie jest ładny i fajny, ale troszkę z jednej strony był pozaciągany i średnio pachniał... jakbym kupiła go w lumpie. Zaciągnięcia udało mi się pochować, ale po praniu nadal troszkę czuć zapach![]()
Aylin od spania w lozeczku do niebudzemia u mnie bylo moze pare tygodni wiec jest nadzieja. Tylko trzeba byc konsekwentnym. Wczoraj mlody sie obudzil z kaszlem a maz mi do lozkq go niesie bo przeciez nie bedzie stal nad lozeczkiem. No myslalam ze rozszarpie. Oczywosie jak go zanioslqm spowrotem to ten w placz ale wystarczylo ze zamknelam drzwi a on siup na poduszke i spi))
no to pokaz![]()
i nie badz taka niesmiala, nie zapeszysz ;-) jak juz spi w lozeczku to chwila moment i bedzie przesypiac nocki![]()

P
Andzia Iwon ochrzańcie ich, bo za gorąco! U mnie 20,5-21C w dzień i uważam, że OK. Z kolei u M siostry 19C w domu i zamarzam tam, a oni uważają że dzięki temu dzieci nie chorują (a ciągle mają katary!). Dla mnie 19C OK, ale w sypialni do spania, a nie do chodzenia po domu!
Aylin aż dziś wieczorem podejdę do H&M, bo jadę z siorką na zakupkiGratuluje spania Martysi w łóżeczku!

Pierwsza dla Adriana druga dla Mateuszka
Ja oczywiście postepuje zgodnie z przepisami:-)

chyba będę musiała się SAMA wybrać na zakupy
;-) Byłam wczoraj w aptece i juz miałam kupic test, ale pzrecież to niemozliwe.
Jak ???

P pierwszy raz śpi w swoim pokoju - sukces)) Będzie tan spała w dzień! Pękam z radości!
No dawać laski z tymi zabawkami!)))

hej kobiałki
melduję że żyjemy ale mała od 2 dni jest nie do wytrzymania jakby mi dziecko podmienili :--
-(, nie wiem czy to wina tego że tatuś jest w domu czy co ale już nie wytrzymuję z nią
, a do tego nie wiem co jej się dzieje od 3 nocy wstaję do niej po 3-4 razy
Berecik doszedł. Ale dziwny jest. Tj ładny, fajny, tylko za luźny na tej gumce - jednocześnie dość płytki. Mama mi gumkę w nim wymienia aby był węższy troszkę. A co do zapachu to mój "sklepowo" pachniał. Przepłukałam tylko ręcznie w płynie do prania. i wypłukałam w wodzie z kropelką olejku z drzewa herbacianego

Muszę to napisać chociaż pewnie 'zjedziecie' mnie z góry na dół..... NIE WYRABIAM JUŻ Z OLIWIĄ!!! Coraz bardziej mnie denerwuje swoim zachowaniem w efekcie coraz częściej na nią krzyczę! Prubuję spokojnie, wytłumaczyć ale ona dalej uparcie swoje i wybucham.
A później jest mi przykro, że nie zapanowałam nad sobą, mam wyrzuty sumienia itp.
Pwenie pomyślicie, że jestem złą matką ( po takich sytuacjach sama o sobie tak myślę) ale kocham tą moją łobuziarę i zrobiłabym dla niej wszystko tylko nie mam już siły...
Oczywiście, że zawsze staram się tłumaczyć, traktować po partnersku (naturalnie stosownie do wieku), zachęcać nagrodą zamiast karcić, ale czasem po prostu się nie da. Bo dzieci mają jeszcze niestety małe móżdżki ;-) A nasze nerwy nie są ze stali. Za dużo się dzieje, zbyt wiele problemów i sytuacji, w których trzeba działać szybko. Takie czasy. Zresztą widzę, że czasem jedno porządne krzyknięcie działa więcej, niż dziesięciominutowe pedagogiczne gadanie ;-) Ja tam się nie czuję przez to złą matką, uważam wręcz, że jestem całkiem niezłą ;-) Może kiedyś się spinałam, teraz mam luz i niech by mi tylko ktoś zwrócił uwagę, że coś źle robię... Jedyne co, to jestem przeciwna biciu (przy czym klaps od czasu do czasu nie zalicza się w mojej definicji do tej kategorii) i jakiemuś poniżaniu czy wulgaryzmom.