Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Musicie mi to wybaczyć, ale nic nikomu nie odpiszę![]()
5min temu miałam telefon i " aga mogę do Ciebie przyjechać i chciałbym zostać na noc byśmy spędzili ją tak jak kiedyś"czyli na graniu i oglądaniu śmiesznych bajek
oczywiście nie musze pisać, ze był to Max i będzi po 13tej, a ja rano wzięłam się za generalne porządki i w domu mam jakby tajfun przeleciał
No nic wyprawiam młodego z babcią zaraz na zakupy i biorę się do roboty
Buziaki
jak ja się ciesze :-)![]()

na nowym stanowisku jest mi przefajnie;-) ale zalatana jestem i po godzinach siedzęZaza miłej pracy kierownico;-) Jak Ci tam na nowym stanowisku? Jak koleżanka zazdrośnica?
a koleżanka -szkoda gadać...:-( przecież zawsze możesz te kurtki na siebie włożyć, co nie?Poza tym to dziewczyna brata L mnie zaczyna irytowac. Mowilam jej, ze przylatuje, ze mam 15 kg bagazu na mnie i na mlodego (wiec nie za wiele). Mowilam tez, ze kazalam wszystko kupic tacie (mleko, kaszki, herbatki, pampery itd) - czyt nie mam miejsca w bagazu. Poprosila o czapeczke dla corki - ok czapeczka duzo miejsca nie zajmie. Pozniej 2 pary dresow - no oki jakos upchne. Teraz chce kurtke dla siebie i dla facetaNie kupie, nie ma bata - musialabym chyba w tylku przewiezc.

ja też dzisiaj bawiłam się w piekarnię, ale ciasto mi nie wyszło :/ chyba skończyła się moja dobra passa... a najśmieszniejsze, że robiłam sypaną szarlotkęHejka
w ramach samotnego wieczoru bez męża pieke drożdzówki![]()

a dziewczyny wczesniej juz ladnie napisaly ;-) sama nie mam starszaka wiec ciezko mi doradzac ale na Aure tez czasem podniose glos bo inaczej nie zrozumie, ze nie wolno! ;-)
ale myslalam, ze mi nie wyjdzie bo jak wlozylam do piekarnika to mi tortownica zaczela przeciekac
i 1/3 wyplynela
ale reszta sie uratowala a maz jak wrocil to byl zaskoczony, ze w domu ciasto
od razu sie pyta czy o czyms zapomnial 
mialam taka w zeszlym roku tyle ze srebna/szara :-) i zbrodnilas z tym chinskim allegro!!!! 

ano mogłamsypana szarlotka mi sie kojarzy z okresem karmienia, uwielbiamchyba nawet byla u nas w przepisach. utarte jablka z cynamonem przesypuje sie kasza manna , cukrem , na to plastry masla, takie warstwy. jakos tak
zaza nie wiem jak to moglas zepsuc
![]()
to sypkie na dole zostało w postaci proszku