reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin nie boj sie ;) Dzialaj bo warto :) Jakbym miala miejsce w zoladku to bym pochlonela caly na raz! No moze kawa gorzka przepijajac bo jest baaardzo slodki.

Munka milej pracy.

Kasiek a teraz mi smaka na fryty narobilas... z gora majonezu i keczupu... :eek: czyzby @ nadchodzila? Albo wyjatkowo mrozna zima :confused2:

reklama
hejka

Daję znak życia, ale ledwo co żyję... królestwo za bliski kontakt z poduszką!!!!!!

Aga - wieża to mi się kojarzy tylko z wieżą ciśnień u zbiegu ulic Wiśniowej i Sudeckiej.

Dzieki Dziewczyny, my juz spakowani, przygotowani i czekamy na jutro :tak:
Jeszcze tylko sobie trochę dom posprzątam i wszystko gotowe :-)

Munka a Ty jak? Spakowana?

a tak poważnie to mi siedzi w głowie to, ze razem lecimy :-D
Malo tego Aylin juz na nas tam czeka :-D

Niespodzianka dobrze że nie cierpię orzechów włoskich w ciastach :-):-):-) także na tort się nie skuszę :-D:-D:-D

ale fryty bym zjadła i to duuuużąąą ilość z majonezem :-D:-D:-D, niestety staram się troszkę zgubić oponkę na brzuchu bo jak tak dalej pójdzie to już w nic się nie ubiorę, teraz już mam 2 swetry na krzyż i dobrze że mam leginsy bo w spodnie dżinsowe już prawie nie wchodzę

piszę tego posta od 19.15 :-):-):-)

Dziewczyny no blavam was fryty z majonezem aaaaaaa!!!!!! Zaslinilam sie cala i nie nadazam z polykaniem!!!!!!!!! A najlepiej te duze frytki z maca aaaaaaaa!!!!! Tortura!!!!! Ja w ciazy jestem!

Niespodzianka a ten tort robilas? Mi ZAWSZE opada beza. Przeczytalam milion porad i zawsze jest miekka i opada ostatecznie:/

Pola kochana bawcie sie dobrze oczywiscie bedziemy tesknic!!

Sunshine fotomontaz?! o_O

Wy (Niespodzianka) to wiecie jak zrobić człowiekowi smak na co coś dobrego wieczorem :crazy:
Stół i krzesła skręcone z małym pomocnikiem, a sierota, ze mnie i co drugi palec mam rozwalony :confused2:

aga no to masz prezent na Mikołaja - stół z krzesłami:) A faktycznie całuśny, ciekawe czy mu tak zostanie:p Aguś ja mam takie duże kwadratowe puzzle z kolorowymi literkami i obrazkami. Z zewnątrz coś jak cerata, a w środku gąbka - kupiłam w Tesco.
Ja myślałam coś o takich, ale nie mogę znaleźć z serii miasto czy pojazdy.

Aga - wieża to mi się kojarzy tylko z wieżą ciśnień u zbiegu ulic Wiśniowej i Sudeckiej.
W wieży cisnień byłam ran na obiedzie, a moje wieżyczki są inne :)

josie wybaczam Ci ale normalnie jakbyś nie była w ciąży to bym Cię udusiła gołymi rękoma :szok::szok::cool2::cool2::szok::szok:

a ja nawet nic na śniadanie nie mam bo mała mi nie dała pojechać do sklepu :-:)-(, straszna dziś była i kurde wyszło jej jakieś uczulenie w zgięciu łokci wiecie co to może być ??????
mój K dał jej dziś keczupu, czy Wasze dzieci jedzą keczup ??????

reklama
Do góry