reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja kiedys ogladalam program o keczupach i mowili,ze dzieci powinny jesc (wiadomo,ze te bez gówienek), bo sa zdrowe (po prostu pomidory są zdrowe). Z tego co pamietam,to Kotlin w słoiczku nie ma raczej niczego złego w składzie,za to w butelce plastikowej ma jakieś dodatki. Kupiłam ostatnio taki dla dzieci i skład nie jest zły. Musze poszukać tego livio,choć G raczej parówek nie jada,więc keczup u nas nie jest za często jedzony.

Iwon- na wszelkie siusiakowe zapalne stany bardzo dobra jest nasiadówka w korze dębu.

Mam dziś full do zrobienia a ja leże i oglądam z G toy story :-/

Ostatnia edycja:
reklama
hmm ketchup zdrowy? cukier, ocet, sól... nie sądzę;-)
na pewno alijenjka masz rację, że zdrowysz od majonezu czy musztardy, ale to wg mnie po prostu mniejsze zło
no i jeśli rzeczywiście wybierzemy ten bez aromatów i konserwantów

co nie zmienia faktu, że ja ketchup uwielbiam:rofl2:

Kurcze...myslalam,ze mam zajad i smarowalam pomadka nawilzajaca,a teraz czuje,ze to opryszczka mi wylazi w kaciku ust... Najgorsze,ze całowałam G w usta :-/

zaza muńce chodzi o to, że zdrowy ze względu na zawartość pomidorów, a przetworzone mają tam jakiś składnik bardzo zdrowy, antynowotworowy itp.

iwon biedaczek:/ Oby mu szybko przeszło, a może posmaruj mu clotrimazolem. P smarowałam jak miała zaczerwienione i ją szczypało, na drugi dzień wszystko zeszło.

aga a może farma? Puzzle do kąpieli Farma - Kreatywne Maluchy

aylin ojoj, ale bym się popluskała:p Za tydzień też idę na basen, bo po P zapaleniu mam 2 tygodnie odczekać:/

Robię dziś pizze - sama. Ciasto też sama :)

Munka ja mam na dolnej i górnej wardze. Opryszczka zaraza dopiero jak pęcherzyk pęka

Załączniki

• 1384593173697.jpg
    1384593173697.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 43
Witam sie porannie z kawka

Kasienka przegapilam jakos, ze choroba Cie bierze - zdrowka.

Iwon ja nie wiem czy za trudny, bo sama nie pieke ;) Jedyne co robilam do tej pory to ten tort, ciasto rafaello, brownie (wg Macku) i babke cytrynowa... To chyba wsjo. Wiec jak mnie sie udalo, to mysle, ze dasz rade :D

Alijenka a jak nocka? Ja teraz keczupu nie jem prawie, a kiedys tylko kanapki zoltym serem i keczupem. I tak codziennie :sorry2:

Munka owocnego dnia zatem :) Mam nadzieje, ze G sie zimnem nie zarazi - ja czesto T calowalam, a na drugi dzien mi sie zimno pojawialo i nic nie lapal (tfu tfu)

Kasiek a wiesz, ze dobry pomysl z ta pizza... Wszystko mam tylko po ser w kostce musze skoczyc.

Aylin zdjecie super. A zimno to zmora. U mnie niestety jest najgorzej jak sie pojawia - jak zaczne wtedy przez nieuwage drapac to sie paskudztwo roznosi po calych ustach :/ Kiedys mialam takiego olbrzyma, ze wygladalam jak Rocky po walce.

Pisze tego posta (i pije zimna kawe) juz z poltorej godziny - pewnie jak go wysle to sie okaze, ze jest pelno nowych postow :p

Ostatnia edycja:
Cześć

Nocka do d*py- młody co chwilę się budził

Zaraz na zakupy ruszam

Andzia jak K wraca z pracy to nie może się opędzić od dzieciaków a ja korzystam;-)

Sunshine hehe fotomontaż:-D
Damianowi nie śmierdziuszkaja stopki

Polaa bawcie się dobrze

Alijenka super, że się wczoraj wyspałaś:-) a jak dzisiaj? Damian nie przepada za ketchupem

Iwon oby ból barku szybko minął i śtarszakowi przeszło

Muńka współczuję opryszczki

zaza nie tyle co zdrowy ale najzdrowszy w porównaniu do innych dodatków :-D:-D i dokładnie mniejsze zło :-):-)

pudliszki też nie ma sztucznych aromatów i konserwantów i chyba największą ilość pomidorów w pomidorach Łagodna wersja Ketchupu Pudliszki może pochwalić się największą ilością pomidorów zużytych na 100 g keczupu. Pomidory (193 g / 100g ketchupu łagodnego; 183 g /100 g ketchupu pikantnego)

i też dużo ma ten
Ile keczupu w keczupie - test Wirtualnej Polski - Strona 13 - Finanse - WP.PL

Muńka ja codziennie łykam witaminę C 1000 Gold i tfu tfu opryszka mi już nie wychodzi, a bywała u mnie dość często

kasiek to co można na pizzę wpadać ???????????? :-):-):-)

Aylin
nio nio mała jak pływa sobie w baseniku my chyba w pon pójdziemy jak mnie mocno nie zaleje @

Niespodzianka tfu tfu odpukać nocka całkiem całkiem :-):-), jedna pobudka :-D

asik współczuje nocki

Ostatnia edycja:
reklama
zaza muńce chodzi o to, że zdrowy ze względu na zawartość pomidorów, a przetworzone mają tam jakiś składnik bardzo zdrowy, antynowotworowy itp.

:tak::tak::tak:

my jutro jesteśmy zaproszeni na domową pizzę robioną przez męża mojej kuzynki :-D ale nie pogardzę kawałkiem od Ciebie:-D

Aylin - ale Wam fajnie!!!

asik - powodzonka na szopingu!!!! ja ruszę po obiedzie.

Muńka ja codziennie łykam witaminę C 1000 Gold i tfu tfu opryszka mi już nie wychodzi, a bywała u mnie dość często

to jest chyba moja 3-cia w życiu :-)

Do góry