reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

muńka spodnie są srebrne, nie jasne:) A góra się nie brudzi bo Polka całą jesień przechodził a białym płaszczyku i raz go prałam jak postanowiła skakać w nim w kałuży:) Tak to czyściutki. Za to rękawiczki kupiłam ciemno szare:p

aga powodzenia w pieczeniu i na jutrzejszym obiedzie!:)

reklama
juz Wy dobrze wiecie, gdzie jestem i czemu od konca pazdziernika mam zerowa motywacje sie tu udzielac :sorry2:

Poza tym zalozylam sobie tego pierunskiego zlodzieja czasu, czyt. skype'a i tak na przyklad wczoraj mialam dwie godziny telekonferencji z Bialorusia :rofl2:

hej,
własnie rozgoniłam impreze u sasiadów studentów. 2 godziny temu byli uprzedzic podobno ze robią dzis parapetówe. Sorry ale po pierwsze mmnie nie było a po 2 to chyba troszke późno.

Młoda po walce dała sobnie rękawki załozyc - ale potem nie chciała dać ściągnąć :) Rączkami tak sobie macha za to nóżki ślicznie pracują. Ona w ogóle wodne stworzenie - lubi pływac

Śliczny ten komnbiinezon. Ale nie dla mnie - moja to brudasek. Nawet na granatowej kurtce widać ślady jej działanlości spacerowej.

Hej aronia, cześc rysica :)

Rysica na szarym też. mam jasnoszarą kurtke dla nuny (miala być na zimę ale dziec mi niespodziewanie urosła i jest na teraz a na reszte zimy poluje na alledrogo)

A i popatrzcie na zabawki w biedronce - też fajne.

Hehehe dobre jestescie z tym misiem :-p najwidoczniej Pe nadaje sie do jakiegos pudelka :-D:-p ale nie ma co trzeba mu przyznac postaral sie i ladnie mu to wyszlo :tak:

Frytki z majonezem ???? to tak mozna:dry: jak juz frytki zjem to tylko z sola ewentualnie z ketchupem ale tylko WLOCLAWEK najpyszniejszy!!! :-p:-p:tak:

Dzis bylismy w wesolym miasteczku :tak: mialam stresa puscic Perle sama w karocy ale koles nie chcial mnie puscic a ona bardzo chciala i co.... moje dziecie chcialo na wszystkim sie wozic.... Aylin chyba Aura ma cos z Martynki :-D

A z tym cistem bezowym to dopiero bym Pe przyjemnosc zrobila, Warszawianki alez Wy sie rozpieszczacie na tych spotkaniach :-p:-D

Maz mi spi na kolanach bo ogladalismy filme razem...... :confused2: dobra zabieram go i ide spac....

Jutro idziemu na ognisko z kielbaskami na patyku!

reklama
Nie mogę spać,bo martwię sie o G... Ma temperaturę (nie przekracza 38 ). Jeśli jutro tempka będzie się utrzymywała to lecę z nią do lekarza,bo boję się,że mogła jednak podłapać opryszczkę ode mnie :-/ mam nadzieję,że się mylę!!!

Do góry